Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 04 juni 2017 om 10:31
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Gekocht: Tekken 7
Uitgespeeld: Tekken 7
Deze week kreeg ik Tekken 7 op de mat. En natuurlijk ben ik daar als een malle op gedoken. En wat zit ik te smullen van die game zeg. Een toffe story modus die het verhaal waardig afsluit en genoeg te knokken in versus. Logisch dan ook dat ik de game al als uitgespeeld kan afvinken.
Eerst heb ik na de story mijn King-pak uit de kast gehaald en afgestoft in de practice modus. En nu? Nu is het botten breken. En met mensen gooien alom. Heerlijk! Natuurlijk ben ik nog niet klaar met de game, ik begin net!
tekken 7 gekocht

Kevin

Deze week heb ik de laatste episode van The Walking Dead A New Frontier gespeeld. Een redelijke episode, zeker na het spelen van twee minder goede vorige episoden. Mijn mening is uitgebreider beschreven in de review. Na het spelen van deze laatste episode kijk ik erg uit naar meer. Gelukkig belooft Telltale Games aan het einde van de game dat Clementines verhaal zal worden vervolgd.
telltale walking dead uitgespeeld

Rox

Deze week heb ik maar liefst 3 games uitgespeeld, hoewel Shadow Warrior 2 al zondag was, haha. Maar ik heb even flink doorgehaald met het oog op de recensie. Een leuke agressieve titel die niet onder doet voor triple A titels. Daarnaast heb ik de laatste episode uitgespeeld van The Walking Dead seizoen 3 en daarmee is meteen de hele game uitgespeeld. Niet zo spannend als de eerste twee seizoenen helaas, maar ik moet zeggen dat ik de vijfde epsiode wel de beste vond van alle vijf.
Tot slot heb ik me co-op kostelijk vermaakt met Battleborn, samen met onder andere Mari en Hugo. Een game die naar mijn idee te veel stront over zich heen heeft gekregen. En Gearbox draag ik nu eenmaal een warm hart toe!
battleborn uitgespeeld

Populair Nieuws