Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 31 december 2017 om 13:00
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Lucas

ââââGekocht: PlayStation 4 + Heavy Rain
Uitgespeeld: -
Een PlayStation 4 Slim voor 188 euro, die actie is er nu een week en het verscheurde me van binnen. Wel kopen, niet kopen, die gedachte ging flink te keer elke dag in mijn gedachten. Toch maar besloten om de console in huis te halen!
Wanneer ik hem in huis heb haal ik gelijk Heavy Rain erbij, aangezien die nu 10 euro is tijdens de kerstactie van PlayStation. Niet lang daarna zal ik ook The Last of Us binnenharken. Deze Xbox-speler heeft nu ook een PlayStation 4!
heavy rain gekocht

Marijn

Deze week heb ik flink aankopen gedaan! Ik heb eindelijk mijn Nintendo Switch aangeschaft samen met Super Mario Odyssey. Ook heb ik in de PS Sale Persona 5 opgepikt.
Ik moet zeggen dat Persona me zeer aardig verrast tot nu toe, maar Mario is zeker een van de beste en leukste games die ik in tijden heb gespeeld. In twee dagen bereikte ik het laatste Kingdom al en ik ben bizar positief over de game. Iedereen moet het spelen, koop een Switch!!
super mario odyssey gekocht

Populair Nieuws