Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 12)

Article
zaterdag, 26 maart 2022 om 16:00
2022 02 16 drive to survive s4f1645009309
De winter is volgens elke definitie voorbij. Tijd om naar buiten te gaan? Nee, er is veel te veel te zien op tv. Wat heb jij deze week uigespeeld, gekocht of gekeken?

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Youth, The Adam Project en Formula 1 Drive to Survive
Ik snap niet zo goed waarom velen zoveel moeite hebben met Drive to Survive. Ja, er wordt best met een korreltje zout naar de werkelijkheid gekeken, maar als je het vooral als entertainment beschouwt is het prima. Positief ervan is dat er ook aandacht is voor de andere teams dan Mercedes en Red Bull, de problemen bij Haas en McLaren. Al met al een prima opwarmer voor het Formule 1 seizoen!
Verder heb ik gekeken naar de film Youth op Ziggo Films & Series en dat echt niet alleen omdat er een fraaie vrouwen-achterkant op de poster staat. Echt niet! De film met Michael Caine en Jane Fonda over twee oudjes die de hun eigen bestaan en beslommeringen van de jeugdige personen om hen heen becommentariëren is verbazend onderhoudend, Hij heeft ook nog eens prachtige muziek.
Als derde heb ik de film The Adam Project gezien. Een best onderhoudende sci-fi film over een tijdreiziger die zijn jongere zelf tegenkomt en een sinister plot moet zien te verijdelen. Wel droevig om te zien dat een grote ster als Jennifer Garner inmiddels alleen nog gecast wordt in de rol van 'moeder'...

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: The Hitman's Wife's Bodyguard
Deze week heb ik The Hitman's Wife's Bodyguard gekeken en ik hoop dat als iemand dit leest, ze besluiten om de film niet te kijken. Wat een gruwel van een film is dit zeg. Je kunt geen twee zinnen dialoog horen zonder scheldwoorden en de film is verder ook nog eens bijzonder flauw. Je vraagt je als kijker daadwerkelijk af hoe Hollywood deze film ooit heeft kunnen laten gebeuren. Zelfs Cats (2019) is een betere film dan dit.