Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (Week 18)

  Het is alweer de 18e week van het jaar geweest en daarmee is april 2020 afgesloten. Zo aan het begin van mei vertellen wij jullie wat ons de afgelopen week bezig gehouden heeft op het gebied van games, films en series. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken?

  Lisa

  Gekocht: Child of Light
  Uitgespeeld: Little Nightmares Complete Edition
  Gekeken: -

  Deze week heb ik Little Nightmares uitgespeeld en ben daarna ook gelijk verder gegaan met alle downloadbare content. Hoewel Little Nightmares geen gruwelijk enge horror game is, ben je wel altijd op je hoede. De game heeft een pakkend non-verbaal verhaal met een geweldige soundtrack die je elke seconde in spanning heeft laten spelen.

  Marcus

  Uitgespeeld: Pikuniku
  Gekocht: -
  Gekeken: The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years

  Een tijdje geleden had ik in de aanbieding Pikuniku gekocht. Deze week heb ik die game gespeeld. Hij is kort, maar wel leuk en vooral grappig. In de nieuwe rubriek 'Welke indie games speelde de redactie deze week' vertel ik meer over de game!

  Daarnaast heb ik de documentaire 'Eight Days a Week' weer eens gekeken. De film gaat over de jaren waarin The Beatles nog toerden en geeft een goed beeld van hoe absurd hectisch dat was. Er wordt genoemd dat de groep in '66 voor het eerst sinds hun carrière begon een langere periode vrij had, maar dat kwam alleen omdat plannen om een derde film te maken niet doorgingen. Zo vol was de agenda. Het blijkt ook heel goed hoe totaal onvoorbereid de wereld was voor zo'n groot fenomeen als The Beatles. De film is zeker een aanrader als je fan bent. Als je geen fan bent geeft hij alsnog een bepaald tijdsbeeld dat misschien interessant is.

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Borderlands 3, Streets of Rage 4
  Gekeken: Pistorius

  Deze week ben ik aan de slag gegaan met Borderlands 3. Lekker in een soort post-apocalyptische omgeving rondrennen en iedereen die je tegenkomt in zijn gezicht schieten. Heerlijk! Als iedereen dan met de grond gelijk gemaakt is, hoort het er bij deze game helemaal bij dat je alles jat wat los en vast zit om je munitie weer aan te vullen en nieuwe wapens te vinden.

  Daarnaast heb ik Streets of Rage 4 gekocht. Althans, ik heb de bevestiging van mijn pre order eindelijk gekregen. De bestelling had ik al een hele tijd geleden gedaan, maar het was onzeker of ik de fysieke versie nog kon krijgen. Dat is nu dus gelukt en binnen een paar weken kan ik de straten op om tuig af te rammelen in het nieuwste avontuur van de populaire game.

  Verder heb ik de serie rondom Oscar Pistorius op Amazon Prime Video gekeken. Dit is een absolute aanrader. Wat een inspirerend verhaal heeft deze man! Even los van het feit dat hij inmiddels veroordeeld is dan.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Nu je weet wat wij allemaal gedaan hebben afgelopen week zijn we natuurlijk benieuwd wat jullie bezig heeft gehouden. Vertel ons gerust welke games, films of series jullie hebben gespeeld of gekeken. Wij zijn heel benieuwd wat jullie ons aan kunnen raden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.