Wat vind jij van Apex Legends? - XGN Doe Mee

  De tweede maand van het jaar, vele grote gamereleases liggen in het verschiet en uit het niets duikt er een nieuwe titel op van Respawn Entertainment, de maker van Titanfall. Een goed moment om de balans eens op te maken en te vragen: wat vind jij van Apex Legends? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij benieuwd wat jullie van het uitstel van Metroid Prime 4 vonden. Nintendo heeft namelijk laten weten dat zij niet content was met de ingezette richting van de vierde Prime-titel. Er wordt dan ook opnieuw begonnen aan het productieproces van de titel en oudgediende Retro Studios, die het drieluik van Metroid Prime ontwikkelde, staat weer aan het roer. Okeribok heeft nogal een wijsheid over een game die wordt uitgesteld.

  Okeribok – Level 1

  "A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto.
  Jammer, maar goed dat ze het doen en indrukwekkend dat ze er eerlijk over zijn.

  Die uitspraak van Miyamoto is natuurlijk waar, maar er zullen toch nog wel veel fans zijn die het uitstel minder leuk vinden. Samus Aran heeft op de laatste Nintendo-consoles al niet veel games voorbij zien komen en nu moeten liefhebbers van de vrouwelijke premiejager nog wat langer wachten. Het is en blijft de vraag wanneer Metroid Prime 4 uitkomt.

  Goed, van Metroid Prime 4 gaan wij naar ontwikkelaar Respawn Entertainment. De ontwikkelaar van Titanfall en Titanfall 2 had afgelopen week een grote en verrassende aankondiging. Het was niet de derde game in de Titanfall-reeks, nee: een free-to-play battle royale game genaamd Apex Legends. De titel speelt zich in hetzelfde universum als Titanfall en draait om helden waarmee jij het strijdveld moet betreden en als winnaar vanaf moet stappen. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van Apex Legends?

  Apex Legends mag nu al één van de verrassingen van het jaar worden genoemd: de aankondiging en de release op dezelfde dag. Binnen de kortste keren speelden dan ook al één miljoen spelers de game. Maar wat vind jij van de game? Is het goede toevoeging voor het battle royale genre?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt van Apex Legends. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.