Vijf dingen die we willen zien in de Justice League film

  We hebben vijf dingen op een rij gezet die we willen zien in de nieuwe Justice League film. Onze favoriete DC-helden komen bij elkaar op het grote scherm, maar wat kunnen we er precies van verwachten? Dit zijn de dingen die wij willen zien in de Justice League film!

  Warner Bros.

  5. Een luchtige toon

  De DC films lagen de focus altijd op een wat meer duistere toon, in tegenstelling tot de komedie die Marvel presenteert. Wat wij willen zien in de Justice League film is een combinatie van deze twee tonen. Dat een personage als Batman deze duistere toon blijven voortzetten is logisch, maar met Wonder Woman en Flash in het team moet er ook ruimte zijn voor wat komische momenten.

  In de Wonder Woman film (2017) was dit ook perfect gedaan. De toon was op dramatische momenten serieus, maar wist ook grappen te maken over de absurditeit van de superhelden wereld. Nu is niet alleen Wonder Woman aanwezig, maar ook Flash is een luchtig en soms komisch personage. Op basis van de trailer lijkt het erop dat Barry Allen/The Flash een grappige toevoeging zal zijn aan het DC filmuniversum.

  De perfecte uitkomst zou zijn om drama en serieuze momenten te combineren met wat grappige en luchtige momenten. Wie weet zorgt dat voor de beste film ervaring!

  Warner Bros.

  4. Hints naar de comics

  Een enorm sterk aspect van de DC-films zijn de hints die ze maken naar de comics. In de video hierboven worden de hints uit Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) getoond. We hopen dat de Justice League film ook een aantal leuke knipoogjes gaat bevatten voor de fans.

  In Batman v Superman zijn verschillende shots rechtstreeks uit de comic van The Dark Knight Returns gehaald. Niet alleen shots, maar ook kleine stukjes dialogen zijn overgenomen uit deze bekende comic. Elke DC fan kijkt bij elke film weer uit om hint te ontdekken naar de originele stripboeken.

  We hopen dat de Justice League film geen uitzondering zal zijn. Met een heel team aan personages, zoals Batman, Flash, Wonder Woman en Aquaman is er genoeg materiaal om referenties naar te maken!

  Warner Bros.

  3. Potentie uit elke held halen

  De Justice League film zal de eerste keer zijn dat we de DC-helden met elkaar op het grote scherm gaan zien. De potentie is dus enorm en wij willen dat elke held eer wordt aangedaan!

  De eerste keer dat superhelden samen op het scherm te zien zijn is een ervaring om niet te vergeten. Zo is The Avengers (2012) nog steeds een hoogtepunt uit het Marvel filmuniversum. We hopen dat Justice League net zo memorabel wordt als de eerste team-up film van Marvel. We zien voor het eerst de interacties tussen helden als Batman en The Flash en willen hierdoor verrast worden.

  Ook op het actiefront zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zagen we in de trailers al dat Aquaman bovenop de Batmobile aan het meerijden was. We hopen dat de actiescènes genoeg momenten bevatten om elke held te laten schitteren, maar ook samenwerking wordt gewenst. Justice League, laat ons versteld staan!

  Warner Bros.

  2. Mooie terugkeer van Superman

  De Justice League film zal de terugkeer van Superman bevatten. Alle trailers van de film wisten de man van staal verborgen te houden, maar dat hij een rol zou spelen in de film is al een tijdje bekend. Henry Cavill stapt wederom in de rol van Superman, maar hoe zal het team met zijn terugkeer omgaan?

  Superman is altijd een essentieel lid geweest van de Justice League en in sommige gevallen zelfs de leider van het team geweest. In de Justice League film zal het Batman zijn die de superhelden bij elkaar brengt. Wij kunnen speculeren dat Superman een grote rol gaat spelen in de finale van de film, waarin ze hem nodig hebben om de slechte Steppenwolf te verslaan.

  Superman moet staan voor al het goede uit de wereld en een symbool van hoop. Hier in Justice League kan dit aspect het best naar voren komen. Wanneer de helden aan het verliezen zijn en de wereld lijkt te vergaan, kan Superman het team inspireren en aansporen om door te gaan. Het zal een leuke verrassing worden om te zien op welke manier Superman zal terugkeren naar het witte doek.

  Warner Bros.

  1. Nieuwe Personages

  Als laatste willen we dat de Justice League film nieuwe personages introduceert. Met de komt van het Justice League team is het tijd om hints te geven naar het bredere DC filmuniversum. Zo kan dit ook een mooie opzet zijn voor toekomstige DC films.

  Justice League moest oorspronkelijk in tweeën gesplitst worden. Zo zouden ook personages als Lex Luthor en misschien wel Deathstroke voorbij komen. We hopen stiekem toch wat van deze personages te zien, zodat het DC universum weer een opzet kan maken naar vervolgen.

  Naast de slechteriken hopen we ook een hint te krijgen naar andere leden van de Justice League, voornamelijk Green Lantern. Ook is er een Shazam film in de maak, een hint naar deze superheld kan ook van de partij zijn. Welke personages we ook krijgen voorgeschoteld, we zijn nieuwsgierig naar de toekomst van het DC filmuniversum!

  Wat willen jullie zien in de Justice League film?

  Dit waren enkele elementen die wij hopen te zien in Justice League. Wat zijn jullie verwachtingen voor het DC superhelden team? Laat het ons weten in de reacties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.