Beste Ultra Sun Ultra Moon Pokémon - Winnen met de beste

  Trainer, mis je een drijvende kracht in je Pokémon team? Heb je het idee dat je te veel werk moet verrichten om te winnen? Kijk dan niet verder, want wij hebben de 10 beste Ultra Sun Ultra Moon Pokémon voor je op een rijtje gezet!

  Kenji-girl

  Het uitkiezen van de beste Pokémon voor je team is geen makkelijke taak, maar wij willen het wat makkelijker voor je maken. We bespreken de beste Pokémon uit Alola voor je en je kunt dan zelf kiezen of je één van deze winnaars in je team wilt plaatsen. Deze lijst is exclusief Ultra Beasts of legendarische Pokémon, want deze zijn natuurlijk veel sterker dan normale Pokémon.

  10: Lilligant

  Deze Pokémon zal waarschijnlijk niet je eerste keuze zijn, maar we gaan je nu uitleggen waarom je het wel zou moeten doen. Lilligant is een Grass type Pokémon wiens aanvallen compleet gaan over het leven van anderen zuur maken. Lilligant staat bekend om haar Teeter Dance aanval, die alle andere Pokémon in het gevecht verward maakt. Deze Pokémon kan daarnaast de Chlorophyll ability hebben, waardoor ze sneller wordt in zonnig weer.

  ポケモンゲームチャンネル

  9: Araquanid

  Als je bang bent voor spinnen, dan zal Araquanid misschien een minder goed idee zijn. Maakt deze geleedpotige je niet bang, dan heb je aan Araquanid een geweldige Pokémon. Zijn Water Bubble ability verlaagt niet alleen de schade van vijandige Fire type aanvallen, maar versterkt ook de schade van uitgaande Water type aanvallen. Eén van de beste aanvallen van Araquanid is Liquidation, een sterke Water type aanval die ook de Defense van de tegenstander kan verlagen.

  Carmenstar97

  8: Toucannon

  Fan van hele grote en kwade vogels dan is Toucannon jouw Pokémon. Deze Pokémon heeft zijn eigen aanval genaamd Beak Blast, een aanval waarmee hij de vijand schade toebrengt en zijn burned. Toucannon kan komen met de Keen Eye ability, waardoor de Pokémon nooit accuracy verliest door middel van bijvoorbeeld Sand-Attack. Daarbij is Toucannon’s eerste vorm, Pikipek, al in het eerste half uur van de game te vangen, waardoor je vroeg in de game al een goede Pokémon bij je kunt hebben.

  The Official Pokémon YouTube Channel

  7: Primarina

  We kunnen de discussie sluiten, Popplio is de beste Starter Pokémon. Primarina ziet er misschien niet uit als een sterke Pokémon, maar schijn bedriegt en de zeemeermin is een Pokémon waar je rekening mee moet houden. Haar eigen aanval, Sparkling Aria, heelt de Burn status en deelt schade uit. De Z-Move van Primarina, Oceanic Operetta, ziet er uit als een Spirit Bomb van Dragon Ball Z en is ook zeker net zo dodelijk.

  ポケモンゲームチャンネル

  6: Toxapex

  Iedereen die houdt van de woorden ‘critical hit’ moet een Toxapex in zijn team nemen. Toxapex heeft een ability genaamd Merciless, die ervoor zorgt dat alle aanvallen van Toxapex op een vergiftigde Pokémon critical hits worden. Combineer dit met Toxapex’ eigen aanval genaamd Baneful Bunker, deze aanval beschermt Toxapex van schade van aanvallen en vergiftigt de aanvallende Pokémon. Op die manier rent de vijand zijn eigen verdoemenis tegemoet!

  ポケモンゲームチャンネル

  5: Salazzle

  Nog meer Poison type Pokémon, deze keer een giftige hagedis! Salazzle is niet alleen een Poison type, maar ook een Fire type en heeft een speciale ability genaamd Corrosion waarmee je Pokémon kunt vergiftigen die normaal niet vergiftigd kunnen worden. Je moet wel aardig wat doen om Salazzle te krijgen, alleen vrouwelijke Salandit evolueren namelijk naar een Salazzle. Maar dan heb je wel een Pokémon die de tegenstanders kan vergiftigen en in de fik kan steken.

  seak

  4: Golisopod

  Pure en rauwe kracht krijg je met Golisopod in je team. Deze Pokémon komt alleen maar met enorm sterke aanvallen, waaronder zijn eigen aanval First Impression. Deze aanval doet ongelooflijk veel damage, maar werkt alleen maar in de eerste beurt na Golisopod het gevecht binnenkomt. Dat is dus bij bijna elk gevecht twee keer, want Golisopod heeft een ability genaamd Emergency Exit die ervoor zorgt dat Golisopod zich terugtrekt uit het gevecht wanneer zijn HP onder de 50% komt.

  serebii

  3: Mudsdale

  Op zoek naar een Pokémon die sterke aanvallen kan weerstaan, dan raden we je Mudsdale aan! Probeer er eentje te vangen met de ability Stamina, waardoor de Defense van Mudsdale stijgt elke keer wanneer de Pokémon wordt geraakt door een aanval. Mudsdale leert ook een verzameling van bijzonder sterke aanvallen, zodat je de Pokémon ook nog vijanden kan verwoesten. Mudsdale ziet er uit als een werkpaard en zal ook zeker het werkpaard worden van je team.

  Satsjoe

  2: Crobat

  Een snelle en dodelijke vleermuis nodig in je team, dan moet je op zoek naar Crobat! Het kost wat tijd om Crobat te krijgen, omdat je een Zubat moet vangen en moet laten evolueren naar Golbat, om die Golbat dan vriendelijk te laten worden tegenover je om deze dan te laten evolueren naar Crobat. Het resultaat is wel een snelle en sterke Pokémon die veel verschillende aanvallen tot zijn beschikking heeft. En het is natuurlijk badass om een nutteloze Pokémon als Zubat te laten evolueren in een beest als Crobat.

  Pokemaster97

  1: Mimikyu

  Deze Pokémon ziet er misschien uit als een slecht carnavalkostuum maar dat is Mimikyu totaal niet. Deze Pokémon is de bruutste Pokémon die je kunt vinden in Alola en met een reden. Zijn Disguise ability zorgt ervoor dat de eerste aanval op Mimikyu geen damage doet, ook al is het een Z-Move (met uitzondering van de Z-Moves Searing Sunset Smash en Menacing Moonraze Maelstrom). Mimikyu heeft daarbij een eigen Z-Move gekregen in Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon, wat deze Pokémon nog dodelijker maakt dan ooit.

  De beste Ultra Sun Ultra Moon Pokémon – Missen we nog iemand?

  Hebben jullie het idee dat we nog een Pokémon zijn vergeten, laat het dan weten in de comments! Laat ook even weten waarom deze Pokémon geweldig is, dan help je weer andere trainers. Wil je Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon spelen, dan kan dit vanaf 17 november.

  Pokemon Ultra Moon

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.