Wat vind jij van de hoeveelheid remasters? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 02 juli 2016 om 15:00
xgn google image
Vakantie! Of de vlag al uit mag bij sommigen, is echter nog maar de vraag; er zullen XGN-ers zijn die al vakantie hebben en sommigen ook niet. De XGN Doe Mee hoort trouwens bij die laatste groep. Maar hey, laten we de stemming nog niet drukken!
De laatste keer keken wij ontzettend uit naar jullie zomeravonturen en dan vooral welke games jullie met het zonnige weer gaan spelen. Door dat zonnige weer kan inmiddels een dikke streep, want de zomers in ons landje zijn dagen geteisterd met regen; niks nieuws. Hoe dan ook, jullie hebben wel genoeg te game, zoals ook Tobias Kaa aangeeft:
Een drukke zomer voor de boeg van Tobias Kaa dus. De XGN Doe Mee hoopt daar ook op, al zal het toch wel weer tegenvallen door andere verplichtingen en dergelijke. Zolang wij maar in ieder geval wat games kunnen voltooien, voordat het gamegeweld weer losbarst, zijn wij gelukkig.
Goed, genoeg over onze dramatische zomer. Tijd voor de nieuwste stelling! Afgelopen donderdag werd dan, na veel speculaties, eindelijk bekendgemaakt dat de BioShock-serie een remastered broertje krijgt; of broertjes, aangezien de hele serie naar de PlayStation 4, Xbox One en PC komt, inclusief alle DLC-pakketten. Iets wat niet alleen geldt voor BioShock, maar bijvoorbeeld ook voor Call of Duty: Modern Warfare. Onze vraag is dan ook:

Wat vind je van de hoeveelheid remasters?

Het valt de XGN Doe Mee natuurlijk wel op: de hoeveelheid remasters die steeds worden aangekondigd. Niet alleen oudere games, zoals Halo, The Legend of Zelda: Majora’s Mask of Grim Fandango worden geremastered, ook meer recentere games zoals The Last of Us. Maar wat vinden we daar nu van? Zijn jullie blij dat jullie favoriete games ook weer uitkomen op de huidige generatie consoles? Of vind je het misschien zelfs goedkoop, het ‘hermaken’ van deze oudere games?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel daar natuurlijk ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een natgeregende XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws