Valentijnsdag tips 2018 voor hem - Wat attent!

Article
vrijdag, 09 februari 2018 om 11:32
xgn google image
Nog een paar dagen en het is alweer 14 februari. De dag waarop je extra in de buidel tast om aan jouw geliefde te laten zien dat je attent bent. Om alle vrouwen een paar tips te geven, zetten we voor jou de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem op een rijtje!

10. Netflix maandabonnement

Er staat nergens dat een cadeau enkel voor de ontvanger nuttig moet zijn. Want van een abonnement op een streamingdienst (of een maandje PlayStation Plus/Xbox Live) kan je zelf ook profijt hebben. Mits je een serieliefhebber of gamer bent tenminste!
Als abonnee op de dienst van Netflix staan er talloze films en series voor je klaar om op elk moment gekeken te worden. Zonder Hart van Nederland of reclameblokken die langer duren dan de film zelf, dus perfect voor als je het niet erg vindt een serie te bingewatchen met je geliefde. En de eerste maand krijg je nog gratis ook! Dit cadeau mag dan ook niet ontbreken in de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem!
Prijs €13,99 voor premium, €10,99 voor standaard en €7,99 voor basic.
124518 2

9. PDP Wired Controller

Ongeacht welke soort games er worden gespeeld, zijn er binnen elk genre wel titels die het bloed onder je nagels vandaan halen. De FIFA-bug in FIFA 18, onmogelijke eindbazen in Dark Souls of frustrerende teammaatjes in Call of Duty. Zo zal het dus voorkomen dat de controllers door de afdeling vliegen en het er niet heelhuids vanaf brengen.
Een niet al te dure maar toch toffe controller, kan daarom niet ontbreken in de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem. De PDP Wired Controller voldoet aan die criteria, want naast het puike uiterlijk is de prijs behoorlijk zacht. Een goede keuze dus, voor het geval de controllers je weer eens om de oren vliegen!
Prijs €29,99
124519 1

8. Kingdom Come: Deliverance

Twee dagen voor Valentijnsdag komt Kingdom Come Deliverance uit. In eerste instantie misschien niet het eerste spel dat in je opkomt als je denkt aan romantiek, maar schijn bedriegt. Want in de titel neem je wraak op jouw geliefden die je af zijn genomen. Niet als alles-kunnende held, maar als slapjanus die moet leren vechten, inbreken en alcohol drinken.
Volgens studio Warhorse duurt de game van begin tot eind en met het luisteren naar alle conversaties ongeveer 100 uur. Gelukkig valt Valentijnsdag deze keer midden in de week en hoef je je dus niet bang te maken of je geliefde wel tijd voor je heeft. De eerstvolgende weekenden daarentegen….
Prijs €54,99 (PC €49,99)
124520 1

7. Den of Thieves (of Fifty Shades Freed)

In plaats van Valentijnsdag binnenhuis doorbrengen, kan je er ook voor kiezen om je geliefde achter zijn computer of TV vandaan te trekken. En wat is er romantischer dan met z’n tweetjes tegen elkaar kruipen onder het genot van een goede film. Maar aangezien dit de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem is, is dat er wel eentje met veel actie!
In Den of Thieves neemt een team van elite bankovervallers het op tegen de crème de la crème van de Lost Angeles Police Departement. Met onder andere Gerard Butler en 50 Cent in de cast, weet je vooraf dat de film het niet moet hebben van goede dialogen maar eerder van veel gescheld en liters bloed.
Mocht je geliefde niet zo’n actiefanaat zijn, dan draait er rond dezelfde tijd in de meeste bioscopen nog een andere film. Het derde deel van de Fifty Shades komt namelijk ook begin februari uit. Kaartjes voor beide films kosten ongeveer een tientje, afhankelijk van tijdstip en dag.

6. Link Amiibo

Het concept van Amiibo is curieus. Met een real-life beeldjes kan je in bepaalde games speciale voorwerpen vrijspelen, niet quests ontvangen of als het personage van jouw beeldje in het spel rondlopen. En natuurlijk niet te vergeten; het levelen van jouw beeldje!
Er valt te kiezen uit flink wat verschillende personages die elk bepaalde effecten hebben. Onze tip in deze top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem is de Link Amiibo. Met voordelen in titels als Animal Crossing, Fire Emblem Warriors en Skyrim (een game die op de Switch prima werkt, zoals je kan lezen in onze Skyrim review voor de Switch), kan je er donder op zeggen dat je geliefde er blij mee zal zijn!
Prijs €16,99
124522

5. Chromecast (2015)

Vanaf overal in huis streamen naar je TV. Het kan met de Chromecast en mag daarom niet ontbreken in de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem. Of dit nu Netlix series en films zijn, YouTube filmpjes of een reeks gemaakt foto’s die op je telefoon staan. Met het kleine kastjes aan je TV en de app op je telefoon is het zo gepiept.
Aangezien niet iedereen zit te wachten op een meterslange HDMI-kabel vanaf een computer naar de TV, biedt de Chromecast een draadloze oplossing. En een klein stukje ducttape misschien om het vervelende ademende lampje af te plakken.
Prijs €39,-
124523

4. Dishonored : Death of the Outsider

Met DLC als Shivering Isles voor Oblivion en Blood and Wine voor The Witcher 3, ligt de lat hoog wat betreft wat men verwacht van een verhaaluitbreiding. Want voor elke goede uitbreiding, zijn er genoeg Horse Armor equivalenten terug te vinden. Met Death of the Outsider is het Arkane Studios gelukt om zich bij de positieve en goede add-on makers te scharen.
In plaats van Emily of Corvo speel je deze keer als Meagan Foster (of eigenlijk Billie Lurk) en ga je achter de vervelende en mysterieuze Outsider aan. De prijs verschilt afhankelijk van het platform en winkel. Grote kans dat de add-on tussen nu en Valentijnsdag nog wel een keer in de aanbieding is, maar tot die tijd kan je hem hier halen voor €29,99.
124524

3. Trust GXT 162 gamingmuis

Niet alleen controllers zoals de nummer 9 in deze top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem zijn een goede tip. Ook voor de PC eigenaren zijn er gadgets en onderdelen die zo nu en dan aan vervanging toe zijn door dagelijkse frustratie uitingen. Op drie zetten wij dan ook een fatsoenlijke en niet al te dure gamingmuis van Trust.
Zoals je kan lezen in onze Trust GXT 162 review is het een sterke muis met een zacht prijsje. Met extra knoppen, aanpasbare snelheden en verlichting en een fijne vorm, is het zeker een aanrader voor de PC gamers onder de geliefden.
Prijs €39,-

2. Me before you

Valentijnsdag draait natuurlijk om romantiek. Hoe nuttig en attent de cadeaus ook zijn, het gaat uiteindelijk om het doorbrengen van tijd met de persoon waar je het meeste van houdt. En hoe dat beter te doen dan met een romantische film?
De film Me before you is zowel een tranentrekker door de romantiek, als het drama dat zich ontpopt naarmate de film vordert. Want verliefd worden op iemand die verlamd is en nooit meer kan lopen, brengt nogal wat problemen en onzekerheden met zich mee.
Prijs €9,99
124526

1. Love Actually

Of het nu Valentijnsdag is of niet: de film Love Actually kan eigenlijk altijd bekeken worden. Want zoals de naam al doet vermoeden, draait het maar om één ding. Liefde. Voeg daar een sterrencast en een sterk script aan toe en je hebt een ijzersterke en romantische film voor gelegenheden als Valentijnsdag.
Je ziet hoe een jong ventje zijn best doet indruk te maken op een meisje uit zijn klas, hoe zijn vader probeert liefde te vinden na het overlijden van zijn vrouw en hoe de nieuwe Britse premier (gespeeld door Hugh Grant) als een blok valt voor het koffiemeisje. Romantiek, komedie en een klein beetje drama. Het recept voor een heerlijke film.
Prijs €12,99

Welke dingen uit de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem ga jij kopen?

Met een tiental suggesties hopen we je een eindje op weg te hebben geholpen voor Valentijnsdag. Maar we zijn natuurlijk razend benieuwd wat jullie voor jullie mannelijke geliefden in petto hebben voor 14 februari! Laat het ons elkaar weten in de comments.

Populair Nieuws