FIFA 18

FIFA 18

FIFA 18 zal verder gaan waar FIFA 17 is geëindigd en zal een vervolg geven op het verhaal dat we in The Journey hebben gevolgd.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Sport, Voetbal
Releasedatum
29 september 2017
Franchise
FIFA
Publisher
Electronic Arts
Developer
Electronic Arts
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

The Journey Teaser Trailer

Gameplay Trailer

Reveal Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • FIFA 18 Ultimate Team veranderingen aangekondigd door EA

  FIFA 18 Ultimate Team zal deels anders zijn dan de vorige versies van de populaire gamemodus FUT. Dat meldt uitgever Electronic Arts. Het grootste verschil is dat oude legendes drie verschillende kaarten krijgen.

  2 augustus 2017 Rutger Meier
 • FIFA 18 PS4 bundels bekendgemaakt door Sony

  Sony heeft verschillende FIFA 18 PS4 bundels onthuld. Twee van deze bundels, de Ronaldo Edition bundels, verschijnen al op 26 september in de schappen. Dit is drie dagen voor release van de game.

  28 juli 2017 Laura de Fluiter
 • Top 5 EA Play 2017 games - De beste momenten uit de show!

  Tijdens de E3 in Los Angeles heeft uitgever Electronic Arts een persconferentie gegeven waarin het haar nieuwste games heeft getoond. In deze top 5 EA Play 2017 games lees je wat de vetste titels zijn die in de presentatie zijn langsgekomen.

  10 juni 2017 Stefan Stuursma
 • FIFA 18 Icons, Esports, graphics en meer - Interview

  XGN.nl sprak in Parijs tijdens de onthulling van FIFA 18 met Lead Gameplay Producer Samuel Rivera. Hij is verantwoordelijk voor een van de belangrijkste elementen van FIFA 18, namelijk gameplay en daarom konden wij hem een aantal vragen stellen over onder andere FIFA 18 Icons, Esports, graphics en meer!

  10 juni 2017 Ramon Hagenbeuk