Uitslag: WIN Sex Tape kaarten en iPad Hoes

Article
vrijdag, 08 augustus 2014 om 16:42
xgn google image
Ben jij in de bui voor een knotsgekke comedy? En wil je die ook nog eens gratis en voor niks zien? En heb jij meegedaan aan onze Sex Tape prijsvraag? Lees dan snel verder, want vandaag maken we de uitslag van de prijsvraag bekend.
XGN geeft in samenwerking met Universal Pictures 4 keer een Sex Tape prijzenpakket weg met daarin 2 kaarten en, geheel in stijl van de film, een iPad hoes. Scroll snel verder, want wie weet ben jij wel één van de winnaars!

Sex Tape Prijswinnaars

Om kans te maken op het Sex Tape prijzenpakket hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is je favoriete Cameron Diaz en/of Jason Segel film?". De winnaars zijn als volgt:
  • Chris Boers
    • "Mijn favo Cameron Diaz film is een van de Charlies Angels films, namelijk Full Throttle. De dames hebben duidelijk enorm lol in het maken van de film, en Diaz gaat helemaal los als surfer in de pipe, EN natuurlijk de heerlijke dansscenes! :-)"
  • maikelf
    • "Mijn favoriete Jason Segel film is Forgetting Sarah Marshall. Een erg leuke komedie waarbij je regelmatig hardop moet lachen. Vooral de rol van Russell Brand is geweldig!
    • Ook bij Cameron Diaz kies ik voor een komedie: There's Something about Mary. De situaties waarin de arme Ben Stiller terecht komt zijn echt hilarisch."
  • yevve
    • "Niet als actrice maar stemactrice ---> Shrek, het begin van zo'n mooie aniatieserie :). Zo'n films maken ze tegenwoordig spijtig genoeg niet meer :("
  • corientje79
    • "Onlangs The Other Woman gezien... Die vond ik echt hilarisch! Sowieso... Cameron Diaz = een vrouw met humor! We like that!"
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een PM.

Sex Tape is doldwaas

Annie (Cameron Diaz) en Jay (Jason Segel) zijn al heel lang getrouwd. Dankzij hun werk en kinderen zit hun seksleven in het slop. Om er weer spanning in te gooien besluiten ze een sex tape te maken, want als je iets avontuurlijks doet, doe het dan gelijk goed. Helaas heeft de Jay de gewoonte om iPads aan Jan en allemaal weg te geven, en wordt de sex tape door een bepaalde app naar alle iPads gesynchroniseerd.
Dit is al helemaal een ramp voor Annie, die als mommy blogger op het punt staat om een partnerschap aan te gaan met een speelgoedfabrikant. En dat merk wil dat een modelmoeder zijn bedrijf representeert en een sex tape hoort daar totaal niet bij. Helaas heeft Annie haar iPad uitgeleend aan de baas van het bedrijf...
Een race tegen de klok om op tijd alle iPads terug te halen voordat de sex tape door iedereen gezien wordt begint, en er vooral voor te zorgen dat de baas van het speelgoedmerk de tape niet ziet.
Sex Tape draait sinds 7 augustus in de Nederlandse bioscopen. Meer informatie over de film is te vinden op de officiële website en de Facebook-pagina. De Sex Tape recensie staat inmiddels online.

Populair Nieuws