TV series in 2018 die je zeker moet gaan kijken!

  Een jaar waarin Game of Thrones niet te zien is, is voor velen een drama. Maar dat hoeft niet zo te zijn, aangezien er genoeg moois op het programma staat voor het komende jaar. Deze nieuwe TV series in 2018 zijn zeker het proberen waard om kijkplezier aan te beleven!

  5. Take Two

  Halverwege mei 2016 kwam er onverwachts het nieuws naar buiten dat de hitserie Castle door zou gaan zonder actrice Stana Katic. Niet lang daarna werd aangekondigd dat de serie er na het achtste seizoen mee zou stoppen. En dat terwijl de mysterieuze moordzaken die in de serie werden opgelost flink populair waren onder kijkers.

  Volgend jaar slaat de schrijver van het Castle scripts, Andrew Marlowe, een nieuwe weg in met Take Two. In plaats van een schrijver die zijn inspiratie in een agent vindt, draait Take Two om een particuliere detective (Eddie Cibrian) die de samenwerking met een actrice (Rachel Bilson) aangaat om zaken op te lossen. Perfect dus voor alle Castle fans die niet genoeg kunnen krijgen van romantiek, misdaad en mysterie en zeker een van de TV series in 2018 om in de gaten te houden!

  4. Cloak and Dagger

  Begin dit jaar kwam de eerste trailer voor de Marvel serie Cloak and Dagger online en toonde het verhaal rondom twee nieuwe superhelden. Want waar Cloak en Dagger al reeds te bewonderen zijn in stripboekvorm, zal het eerste seizoen van de TV serie in 2018 verschijnen!

  Wat er gebeurt als twee tieners superkrachten krijgen, dat is al een verhaal op zich waard. Maar gooi er nog een flinke portie romantiek bij, en je hebt een goed script voor een langer lopende TV serie. Met onder andere de stemmen van Olivia Holt en Aubrey Joseph, is ook de volledige cast voor de serie bekend.

  3. Rambo New Blood

  De tijd waarin Sylvester Stallone als John Rambo alles op zijn pad kort en klein schoot, is voorbij. Tegenwoordig is de spierbundel samen met andere museumstukken (zijn eigen woorden in Expendables 2) zo nu en dan nog op het witte doek te zien, maar houdt hij zich voornamelijk bezig met het maken van producties. En in 2018 komt daar ook een TV serie over de zoon van Rambo bij.

  Onder de naam Rambo New Blood zal het leven van de zoon van voormalig groene baret John Rambo worden belicht. Of Stallone zelf ook in de serie te zien zal zijn, is nog niet bekend. Nu maar hopen dat zoonlief niet een heel sheriff's departement aan pulp schiet omdat hij zijn jas niet uit wil doen. Liefhebbers van de Rambo films zullen met deze van de TV series in 2018 zeker blij zijn.

  2. Mayans MC

  De avonturen van de motorclubs in Sons of Anarchy mogen dan wel voorbij zijn, alle problemen die bij motorclubs komen kijken zijn dat niet. In Mayans MC neemt een jonge prospect het stokje van de oude garde over en krijg je als kijker een kijkje in het leven van een Midden-Amerikaanse motorbende.

  Mocht Sons of Anarchy helemaal jouw ding zijn, dan is deze van de TV series in 2018 zeker een aanrader. Rednecks maken plaats voor Mexicanen maar de dagelijkse problemen van aanslagen, drugsdeals en verraad liggen nog steeds op de loer.

  1. Castle Rock

  Wie een Steven King film heeft gezien of boek heeft gelezen, weet dat er weinig goeds gebeurt in het fictieve stadje Castle Rock. Voornamelijk omdat alle verhalen van King die zich daar afspelen niet altijd een goed einde hebben voor de dorpelingen. Wat wel goed nieuws is, is dat het vanaf 2018 ook het toneel wordt voor een gelijknamige TV serie.

  Afgezien van een trailer waarin wordt aangekondigd dat Castle Rock één van de nieuwe TV series in 2018 wordt, is er niet heel veel bekend over de serie. Wetende dat het stadje van de hand van King komt, is het wel logisch dat er flink gegriezeld zal gaan worden als de serie in 2018 op Hulu te zien zal zijn.

  Naar welke nieuwe TV series in 2018 kijken jullie het meeste uit?

  Met een lijstje aanraders hopen we jullie aantal goede suggesties te hebben gegeven wat te kijken op de lange avonden. Misschien hebben jullie ook al het één en ander genoteerd om te gaan kijken, en wij willen weten waarnaar. Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.