Top 5 tofste Ratchet and Clank wapens - Destructie met een knipoog

  Een vernieuwde versie van de klassieke Ratchet & Clank game is de gamelijsten aan het bestormen. Het koddige duo is goed uit de verf gekomen en bevestigt weer dat oude glorie niet vergaat. Ook de wapens hebben hun glans niet verloren! Dit zijn de top 5 tofste Ratchet and Clank wapens die je in kan zetten.

  Ratchet and Clank zit vol met over-de-top wapens die jou, als intergalactische strijder, enorm zullen helpen. Om de pareltjes eruit te vissen hebben wij een top 5 tofste Ratcher and Clank wapens voor je gemaakt. Deze wapens zijn het totaal waard om de rest van de game mee rond te rennen!

  5. RYNO

  De RYNO wordt gezien als het sterkste wapen uit het gehele universum, waar zelfs Star Wars nog van kan leren. De RYNO is zelfs zo sterk, dat de kracht over het ultieme wapen verdeeld is over verschillende planeten. Voordat je dit wapen in handen krijgt moet je dus eerst 9 speciale RYNO holokaarten gevonden hebben, maar als je die eenmaal hebt zal je de hel op aarde doen losbarstenn. Nou ja, niet op aarde, ligt er nog maar net aan op welke planeet je bent.

  De RYNO is een gigantisch geschut dat op een duizelingwekkende snelheid explosieve kogels schiet. Geen enkele tegenstander biedt nog weerstand als ze het wapen in vizier hebben. Naast de standaard versie zijn er ook nog andere uitgaves beschikbaar, die zelfs nog krachtiger en sneller zijn. De RYNO mag dan wel niet zo verrassend zijn als de volgende wapens in de top 5 tofste Ratchet and Clank wapens, het is wel het toppuntje van gevaarlijk!

  4. Glove of Doom

  Met de Glove of Doom hoef je je nooit meer eenzaam te voelen. Deze handschoenen zorgen er namelijk voor dat je een aantal robots tevoorschijn kan toveren, de Agents of Doom. Deze mechanische vrienden zullen alleen niet al te lang bestaan, want hun levensdoel is om de vijand op te blazen! Ja je leest het goed, je gebruikt je maten als projectielen.

  De Agents zien er in eerste instantie uit als vijandelijke robots, want ze zijn niet bepaald de meest vriendelijk figuren die er zijn. Dat neemt niet af aan hun vaardigheid om destructie te veroorzaken, want ze zullen een grote explosie achterlaten en een regen aan boutjes. Als je de handschoen tot het maximale level hebt gekregen, dan zullen de agents heuse jetpacks hebben! Kortom, als je de Glove of Doom aan hebt zal je niet met lege handen naar huis gaan.

  3. Sheepinator

  Verander je vijanden in makke lammetjes met de Sheepinator. Dit wapen hoort gemakkelijk tot de top 5 tofste Ratchet and Clank wapens, want het schietijzer is zo bizar. Je kan met de Sheepinator letterlijk elke vijand veranderen in een onschuldig schaap. Het terugzien van de wollige beesten in een interplanetaire oorlog, dat zorgt voor heel wat bekijks!

  Naast een goede dosis aan humor is het wapen ook erg handig. Met een druk op de knop zal elk obstakel uit de weg geruimd worden. Gebruik je de boerderijdier transformeerder zo veel waardoor het niveau 5 bereikt, dan zal een verbeterde versie de ware kracht kunnen laten zien. De Black Sheepinator verandert vijanden in exploderende schapen.

  2. Pixelizer

  De Pixelizer krijgt een verdiende tweede plaats in de top 5 tofste Ratchet and Clank wapens. Het is het meest interessante werktuig om jou door de beeldschone platform levels heen te leiden. De Pixelizer is een wapen die zijn naam eer aan doet en vrij uniek is in de gamewereld. Als je hiermee op een vijand schiet, dan zal hij veranderen in een retro pixel kunstwerk van zichzelf.

  De Pixelizer schiet jezelf terug zo’n 30 jaar terug in de tijd, toen de pixels van een game nog op een hand te tellen waren. Elke keer zal je weer verbaasd worden over hoe bepaalde tegenstanders eruit komen te zien nadat je ze met het pixelkanon op de korrel hebt genomen. Het grappige is dat je je tegenstanders altijd wel blijft herkennen en mochten ze het eerste schot overleeft hebben, zullen ze weer naar hun oude ik veranderen. De Pixelizer is ook te voeren in een Pixelizer HD, waardoor er zelfs een grote pixelexplosie zal plaatsvinden.

  1. Groovitron

  Trek je glitterbroek maar alweer aan met het meest stijlvolle knalgerei dat je in Ratchet and Clank kan vinden. Deze gun is gewoon niet uit de top 5 tofste Ratchet and Clank wapens weg te denken. Als je de krachten van de Groovinator op je vijanden los laat, dan zal het resultaat een glimlach op je gezicht doen verschijnen. Met het wapen zorg je er namelijk voor dat het universum eindelijk leert dansen, en dan niet alleen de robotmoves.

  Als je de krachten van de Groovinator op je vijanden los laat, dan zal het resultaat een glimlach op je gezicht doen verschijnen. Je verandert het spel in een intergalactische danswedstrijd, waarbij de omgeving wordt omgebouwd tot een echte disco. Je vijanden schudden hun heupen los op de beat en de glinsterende discobal zal de toon zetten. Totdat de show opeens voorbij is en al je vijanden op slag verslagen zijn.

  De Groovitron is het hoogtepunt betreffende op het gebied knalwerk in de top 5 tofste Ratchet and Clank wapens. De game is trouw gebleven aan zijn beginselen en biedt vermaak voor alle leeftijden. Het is ten zeerste aangeranden om aan deze buitenaardse platformer mee te doen, want wie wil er nou niet dansen met een stel intergalactische piranha’s?

  Ratchet and Clank is sinds vorige week te verkrijgen, exclusief voor de PS4. Wij hebben ook een review over het avontuur van het kleurrijke duo voor je klaar staan, daarnaast is er ook nog een film uitgekomen.

  Ratchet & Clank

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.