Star Fox Zero characters - Opfriscursus van personages

  Het is alweer enige tijd geleden dat we als fans van de franchise onze handen hebben mogen leggen aan een nieuwe game. Maar met Star Fox Zero is het dan nu toch echt eindelijk zover. Hierbij dan ook een Star Fox Zero opfriscursus met de belangrijkste Star Fox Zero characters. Wie waren het ook alweer?

  De iconische personages uit de Star Fox games zijn weer prominent aanwezig en je zult de krachten weer moeten bundelen met de kikker, de vogel en de haas om het universum te bevrijden van het kwaad. We gaan ze even voor je op een rij zetten in deze Star Fox Zero opfriscursus, zodat jij er helemaal klaar voor bent wanneer je de game aanschaft.

  De koddige personages zijn allemaal weer terug en je kunt in de ruimte rondvliegen met je beste vrienden als Star Fox. Maar wie waren het ook alweer?

  General Pepper

  Deze hond heeft de leiding over alle Cornerian troepen die rondvliegen door het Star Fox universum. Daarmee is General Pepper dus zeker geen laf keffertje, maar toch echt een kracht om rekening mee te houden.

  Voordat General Pepper zijn functie als generaal aannam, diende hij samen met James McCloud (de vader van Fox) en Peppy o’Hare, die je later in deze Star Fox Zero opfriscursus nog terug kunt vinden. Samen met James en Peppy vocht hij tegen de vijanden van Corneria en gaf hij leiding aan de vos en de haas.

  Hoewel hij gaandeweg de games steeds zieker werd, zie je hem nu in Star Fox Zero weer terug en zijn we dan eigenlijk ook verplicht om deze generaal in het lijstje op te nemen. Want een Star Fox game zonder General Pepper is eigenlijk geen Star Fox game.

  Slippy Toad

  Slippy Toad, of simpelweg Slippy, is het onhandige Teamlid uit Star Fox. Meestal is hij de eerste die in de problemen komt, maar zonder Slippy in het team heb je dan eigenlijk ook weer geen Team Star Fox.

  Veel mensen vinden Slippy Toad eigenlijk een behoorlijk irritant personage, maar wanneer je de geanimeerde kikker in de game ziet, kun je eigenlijk niet anders dan vertederd zijn in het spel. Daarnaast zou Team Star Fox sowieso nergens zijn zonder Slippy Toad.

  Slippy heeft namelijk alle wapens ontwikkeld voor het team. Zonder Slippy zouden de Blaster en reflector wapens niet bestaan. Hoe irritant je hem dan ook mag vinden, en hoe vervelend zijn stem dan ook door je speakers galmt, zonder Slippy Toad geen Team Star Fox en daarom mag hij ook niet ontbreken in deze lijst met Star Fox Zero characters.

  Peppy Hare

  Peppy Hare zag je al eerder eventjes voorbij komen in dit lijstje met Star Fox Zero characters. Samen met de vader van Fox en General Pepper vormde Peppy Hare, of kortweg Peppy, een onstuitbaar team dat wel erg lijkt op Team Star Fox.

  Peppy voorziet Star Fox regelmatig van tips om de vijand te verslaan en zonder Peppy zou de bekende meme “Do a barrel roll!” niet bestaan. Daarom is het ook dat we Peppy in dit lijstje van Star Fox Zero Characters op hebben genomen. Zijn iconische uitspraken en zijn handige tips door de game heen zijn zo belangrijk voor het spel dat hij een onmisbare Star Fox Zero Character is.

  Wanneer je de nieuwste game uit de serie dan ook opstart is hij het eerste personage waarmee je kennis zult maken en hierdoor weet je ook weer meteen met wat voor game je precies te maken hebt. Vooral ook omdat hij samen met de vader van Fox McCloud heeft gevlogen verdient deze oude haas zeker jouw respect.

  Falco Lombardi

  De beste vriend van Fox McCloud is ook een zeer belangrijk personage. Naast het feit dat hij er gewoon ontzettend tof uitziet, is hij ook een erg goede piloot. Niet zo goed als de speler die Fox bestuurt, maar toch wel behoorlijk verdienstelijk.

  Het feit dat Falco Lombardi, voordat hij lid werd van Team Star Fox, lid was van een intergalactische gang, maakt hem toch een behoorlijk stoer personage. Daarnaast heeft dit feit hem ook gemaakt tot de piloot die hij is. Hij is niet erg bescheiden omdat hij weet dat hij erg goed is, maar tijdens de gevechten is hij ook een onmisbaar personage.

  Falco heeft namelijk stalen zenuwen en kan behoorlijk precies voorspellen wat de uitkomst van een gevecht gaat worden. Jij bent natuurlijk de aangewezen persoon om hem het tegendeel te bewijzen wanneer hij zegt dat een gevecht niet meer te winnen valt.

  Door zijn karakter is Falco Lombardi eigenlijk het tegenovergestelde van Slippy Toad. Hij is erg geliefd onder fans van de Star Fox games en dat komt waarschijnlijk doordat hij er zo stoer uitziet. Hij heeft ook een goede stem en kan zijn mannetje staan. Al met al heeft Falco Lombardi zijn plekje in dit lijstje met Star Fox Zero characters toch echt verdiend.

  Fox McCloud

  Met wie anders dan de hoofdrolspeler Fox McCloud kunnen wij dit lijstje met Star Fox Zero Characters beter afsluiten? Precies, dat kan niet. Misschien dat zijn vader nog een grotere badass was dan hij, maar Fox heeft inmiddels zijn strepen wel verdiend.

  Jij bent degene die Fox McCloud mag besturen en daardoor is hij natuurlijk de beste piloot in het universum, als jij als speler een beetje kunt vliegen tenminste. Want daar hangt wel van af of Fox ook daadwerkelijk in de voetsporen van zijn vader treedt.

  Gelukkig leer je gaandeweg in Star Fox Zero steeds beter met de besturing om te gaan en maak je van Fox McCloud daadwerkelijk een ervaren gevechtspiloot. Hij is samen met zijn vriend Falco een van de betere piloten van Team Star Fox. We noemen Fox McCloud als belangrijkste.

  Maar uiteindelijk is elk teamlid even belangrijk, zonder de ervaring van Peppy Hare is Fox nergens, zonder de wapens van de irritante Slippy Toad is het team nergens. Zonder de inzichten van Falco is het team ook nergens, al met al is elk lid van Team Starfox belangrijk. Maar stiekem is Fox McCloud toch wel echt de leukste en daarmee ook de leukste van de Star Fox Zero Characters!

  Star Fox Zero

  Verkijgbaar vanaf 22 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.