Top 5 toffe nieuwe gadgets 2017 - Het beste tot nu toe

Article
donderdag, 30 maart 2017 om 13:03
xgn google image
De toffe gadgets in dit artikel zijn recentelijk uitgekomen, of ze komen binnenkort uit. Van de leukste special editions, tot nieuwe gave telefoonmodellen. Dit zijn de vetste nieuwe gadgets 2017 heeft te bieden heeft.
Op het gebied van tech en gadgets verschijnt er constant nieuws over nieuwe producten. Ben je het overzicht een beetje kwijt geraakt? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met de tofste nieuwe gadgets die 2017 in petto voor je heeft.

5. ASUS Zenfone 3

We hebben eerder deze smartphone van ASUS voorzien van een review, en daarin kwam deze telefoon goed uit onze test. De specs lijken misschien niet super, maar door het gebruik van een octa-core processor is de Asus Zenfone 3 sneller dan de specs doen denken.

De smartphone van ASUS, een relatieve nieuwkomer op de smartphonemarkt, oogt chique. Het is jammer dat het grotendeels strakke uiterlijk net iets minder strak oogt doordat de camera een beetje uitsteekt. Dit minpuntje wordt dan wel weer gladgestreken door het feit dat het ook echt een hele goede camera is. Vooral close-up foto's zijn erg mooi en de focus is razendsnel.
Voor de gadgetfans die rekening moeten houden met een budget, zou de Asus Zenfone 3 een hele goede keuze qua smartphone zijn. De ASUS Zenfone 3 is nu verkrijgbaar en kost 350 euro.
108453

4. JBL-E55BT

Wanneer we het hebben over toffe gadgets, moeten we toch ook echt aan koptelefoons denken. Deze Bluetooth koptelefoon van JBL zit comfortabel op het hoofd, en het ontwerp voelt luxueus aan.
Bij het gebruik van de Bluetooth functie is het bereik groot: thuis kun je makkelijk eventjes tijdens het luisteren van muziek naar een andere kamer lopen, zonder dat het geluid wegvalt. Het geluid is prima, en klinkt goed bij veel genres van muziek. Maar als je op zoek bent naar een koptelefoon die volledige geluidsdemping biedt, dan ben je hier niet aan het juiste eind aangezien er behoorlijk wat omgevingsgeluid doorkomt.
Bovendien is de microfoon is niet goed voor het voeren van telefoongesprekken, want een beetje wind maakt je compleet onverstaanbaar voor de partij aan de andere kant van de lijn. Verder is de koptelefoon wel heel makkelijk op te vouwen en zo goed om mee te nemen. De JBL-E55BT is nu verkrijgbaar en kost 129 euro.
108454

3. Sony Xperia XZ Premium

De Sony Xperia XZ Premium is één van de meest toffe gadgets van Sony, het is namelijk de allereerste smartphone met een 4K HDR scherm. Via een deal met Amazon kan je voortaan natively 4K content streamen van Amazon Prime op de smartphone. De Sony Xperia XZ Premium heeft verder een Gorilla 5 glas scherm om het te beschermen tegen krassen en de telefoon is spatwaterdicht (niet in de wasmachine mee laten draaien, dus).
Dit model van Sony is de premium versie van het eerder verschenen model XZ. De Sony Xperia XZ Premium is vanaf 9 juni verkrijgbaar, en heeft ook een wat meer premium prijs: het toestel gaat 749 euro kosten.
108455

2. Sonos PLAYBASE home cinema

De Sonos PLAYBASE home cinema is een home cinema systeem dat gemaakt is om onder een TV te passen. De bedoeling hiervan is dat het systeem nauwelijks opvalt in je interieur.
Bij de Sonos PLAYBASE home cinema zal je geen vervelend gedoe hebben met heel veel draden, want de Sonos PLAYBASE werkt met slechts twee snoeren. Dit betekent niet dat de speaker niet complex is. De speaker is 58mm hoog en beschikt over 10 drivers met elk hun eigen versterker, 6 mid-range speakers, 3 tweeters en 1 woofer.
De SONOS PLAYBASE home cinema is een van de duurdere toffe gadgets 2017 op deze lijst, het systeem is vanaf 4 april verkrijgbaar voor 799 euro.
108456

1. iPhone 7 RED

Deze nieuwe editie van de iPhone 7 ziet er gelikt uit. De kleur gaat prachtig samen met het strakke design van de iPhone 7. De rode kleur is niet zonder betekenis: Apple heeft namelijk samengewerkt met (RED) voor het project. (RED) is een organisatie die vaker met grote bedrijven samenwerkt, met als doel AIDS uit deze wereld te helpen.
Naast de kleur en het goede doel is de smartphone qua specificaties gelijk aan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De special edition iPhone RED en iPhone 7 RED Plus zijn nu uit, en zijn verkrijgbaar voor respectievelijk 879 en 1019 euro. Als je bereid bent die prijs te betalen, steun je wel de organisatie (RED).