Zes bekende YouTubers bij Get Owned Vodafone 2017 - Met Fifalosophy!

Article
donderdag, 30 maart 2017 om 13:42
xgn google image
Twee weken geleden startte Vodafone het YouTubekanaal Get Owned Vodafone 2017. Op dit kanaal zijn tien gamers te zien die het in real-life tegen elkaar opnemen tijdens verschillende challenges. De tien mensen bestaan uit vier niet-bekende gamers en zes Nederlandse YouTubers, waaronder Fifalosophy.
De gamers verbleven in een enorme Game Mansion in de Belgische Ardennen, waar ook de serie Beauty and the Nerd is opgenomen. Ondanks dat de groep inmiddels alweer uit de villa is vertrokken kunnen fans van het YouTubekanaal nog zeker de aankomende weken van content genieten.
De zes YouTubers zijn: Acid, CromoTag, Fifalosophy, Gio, Dodo en Hanwe. De nieuwe talenten zijn: Rijk, OMGitsTiesto, Mike en JonErik. Zij begonnen iedere ochtend de dag met bootcampen. Onder leiding van een professionele fitnesscoach werden zij naast het gamen ook fit gehouden. Ook hadden de deelnemers een kok tot hun beschikking, het ontbrak ze aan niets.
Vorige week vrijdag mochten we een kijkje nemen bij Get Owned Vodafone 2017 in de Belgische Ardennen. Hoe dat eraan toeging zie je in de video hierboven! In de pagina's hierna staan de zes bekende contentmakers op een rijtje.
zes bekende youtubers in de get owned 2017 mansion waaronder fifalosophy 108538

6. Hanwe

We starten met Hanwe, of zoals hij zichzelf omschrijft: De Chinees die video's maakt. Hij plaatst de laatste maanden bijna geen gamevideo's meer en houdt de kijker zeer gevarieerd bezig. Het kan over tien rare feiten over baby's gaan tot over het feit dat Chinezen spleetogen zouden hebben. Alles gaat gepaard met de nodige dosis humor en hij is mede daarom aanwezig bij Get Owned Vodafone 2017.
Hanwe's kanaal ontstond op 29 januari 2016 en in die korte tijd heeft hij al ruim 91 duizend abonnees achter zich gekregen. Zijn populairste video is een lied over rijst, de video is bijna een miljoen keer bekeken.
108546

5. Dodo

Op de vijfde plaats vinden wij Dodo, waarvan de echte naam overigens gewoon Wouter is. Op het kanaal van Dodo kun je veel soorten video's vinden, van let's plays tot tips en tricks. Dodo post elke dag om 17 uur precies een video en bereikt daarmee ruim 220 duizend abonnees. Zijn populairste spel? Minecraft.
Dodo richtte zijn kanaal in 2013 op en is inmiddels uitgegroeid tot een bekende Nederlandse gamer op YouTube. Zijn populairste video heeft als titel Regenboog race met Job en is al meer dan 500 duizend keer bekeken.
108549

4. CromoTag

CromoTag, aka Gerald, is een PC-gamer die tegenwoordig vooral video's maakt van de nog steeds populaire game Grand Theft Auto V. Je ziet maar zelden een game van een ander genre voorbij komen. Maar waarom zou hij ook? GTA is één van de populairste games op dit moment. Dat in combinatie met de droge humor van CromoTag en je begrijpt al snel waarom bijna 300 duizend mensen een abonnement hebben op zijn kanaal.
Cromo begon zijn kanaal eind 2013 met een video van Battlefield 4, deze video heeft drieduizend views. Tegenwoordig overstijgen de gameplaybeelden makkelijk de 60 duizend. Het meest bekeken filmpje is een rondleiding van 'de president' in GTA V Online, deze video is ruim 700 duizend keer bekeken.
108550

3. Acid

De nummer drie is een YouTuber met de Belgische nationaliteit. Een beschrijving van Acid over zichzelf is zeer kort, deze zuiderbuur omschrijft zijn kanaal als 'genoeg over mij'. Daar moeten wij het dan maar mee doen. Maar als we de video's op zijn kanaal even snel globaal doorspitten, gaan zijn video's over van alles en nog wat, alles behalve games.
De titels van de titels variëren van 'mijn papa is gay' tot '12 jarige meisjes vechten'. Met deze onderwerpen heeft Acid toch 300 duizend abonnees aan zich weten te binden. De populairste video van Acid heeft bijna 900 duizend views en bevat beelden van de 'ergste familiefoto's ooit'.
108553

2. Fifalosophy

Fifalosophy, die doorgaans door het leven gaat als Matthy, maakt content op zijn YouTubekanaal die in het teken staat van voetbal. Dat doet hij door gameplaybeelden van FIFA 17 te delen inclusief zijn commentaar erbij. Ook gaat hij vaak naar buiten toe om verschillende video's te schieten waarbij hij zelf met een paar maten aan het voetballen is. Denk daarbij aan latje trap of gewoon penalty schieten, alles gaat wel in combinatie met een nodige dosis humor.
Fifalosophy heeft sinds november 2012 zijn eigen kanaal en heeft inmiddels 476 duizend abonnees. Zijn eerste filmpje was een Road to Glory met gameplay van FIFA 13. De populairste video is de Crossbar Challenge, deze is ruim 2.7 miljoen keer bekeken.
108554

1. Gio

De populairste YouTuber in de Get Owned Vodafone 2017 mansion is Gio. Zijn account bevat veel content over het dagelijkse leven van Giovanni zelf en soms post hij video's met gameplaybeelden van De Sims. Zo gaat het de ene keer bijvoorbeeld over boze vogels die door het huis vliegen en de andere keer over een ruzie die doorslaat in een moord in Sims 4. Van alles wat.
Gio startte zijn kanaal in september 2012 en zit bijna aan de 650 duizend abonnees. Zijn oudste video bevat beelden van Far Cry 3 en heeft als titel Being Friends with Sharks. De populairste video is een Q and A die onder andere gaat over het fenomeen twerken.
In de video boven het artikel kun je een kleine impressie krijgen Get Owned Vodafone 2017. Ben jij benieuwd naar de gekke dingen die de YouTubers allemaal meemaken? Check dan het officiële YouTubekanaal van Get Owned Vodafone 2017.

Populair Nieuws

Laatste Reacties