Top 5 open world games 2017 - Deze moet je in gaten houden!

Article
vrijdag, 27 januari 2017 om 17:05
xgn google image
Het jaar 2017 gaat druk worden, dat is inmiddels wel duidelijk! Ook zit het jaar volgeboekt met nieuwe open world games. Check hier onze top 5 open world games 2017. Je moet ze in de gaten houden!
Open world games staan tegenwoordig hoog op het gebied van populariteit. Sommigen zeggen er genoeg van te hebben en willen meer games waarin je juist een beetje geleid wordt door de ontwikkelaar, maar als je kijkt naar de line up van open world games 2017, kan je die stelling nog even in twijfel trekken.
Open world games kunnen de meest prachtige games zijn die je zal spelen. Eindeloze afstanden die je kunt afleggen en ondertussen alle geheimen van de wereld ontdekken. Elk hoekje van het land exploreren om uiteindelijk het ultieme doel te bereiken, gevolgd door meer content. Check hier onze top 5 open world games 2017 om in de gaten te houden.

5. RiME

Rime is een open world game waarin je door middel van puzzels en het verzamelen van voorwerpen de geheimen ontdekt van een grote wereld. Deze open world game valt een beetje buiten het genre met wat je uiteindelijk moet doen. Je kan geen ongelooflijke actie verwachten zoals je dat kan bij bijvoorbeeld FFXV.
Maar waar moet de spelers zijn lol dan wel in vinden? Als je naar RiME kijkt en luistert, dan weet je al snel genoeg. Prachtige artwork en ongelooflijk mooi gecomponeerde muziek maken de game een plaatje waar je de hele dag naar kan kijken. Daarnaast brengt de game een hele mysterieuze sfeer met zich mee, je wil bijna niet stoppen met ontdekken.
De release datum van RiME valt ergens in de maand mei 2017 voor PlayStation 4.
104848 1

4. Crackdown 3

Crackdown 3 is in feite de droom van elke actiefan ter wereld. Alle gebouwen en props in de omgeving kunnen vernietigd worden en zijn volledig fysiek. Crackdown 3 speelt zich af in een futuristische setting met tal van verschillende wapens, maar datgene waar Crackdown 3 zich echt onderscheidt van andere games, is de volledig fysieke omgeving.
In Crackdown 3 zal je door gebouwen heen rennen die ter plekke aan het instorten zijn. Je gaat het gevoel krijgen alsof je Jason Statham speelt die bovennatuurlijk sterk is en beschikt over veel te sterke machinegeweren.
Crackdown 3 heeft nog geen officiële releasedatum, maar de game is te verwachten in 2017 voor Xbox One.
104854

3. Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda is een actievolle role-playing game met gloednieuwe Sci-fi artwork in een gigantisch sterrenstelsel. De taak is aan jou om een nieuwe thuisplaneet te vinden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want het Mass Effect universum zit stampvol met gevaren.
Tijdens je zoektocht in het sterrenstelsel kom je langs tal van planeten, de één nog gevaarlijker dan de ander. De planeten zitten boordevol verschillende soorten aliens die je compleet zullen slopen wanneer je in de buurt komt, tenzij je alles op alles zet om je skills te testen door de uitdaging aan te gaan.
Mass Effect: Andromeda komt uit op PC, PlayStation 4 en Xbox One.
104861

2. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2, sommigen zouden deze titel misschien wel op nummer één zetten, maar er is nog te weinig bekend om hem voor te trekken op een andere game waar wel al veel over bekend is. In Red Dead Redemption 2 stap je in de laarzen van een cowboy.
Wat we wel weten is dat Red Dead Redemption 2 net als zijn voorganger weer volledig bepakt zal zijn met actie. Aan de trailer is te zien dat de grafische kwaliteit ontzettend verbetert en krijgen we diverse landschappen die we kunnen gaan exploreren.
Wil je meer weten van deze game? Check dan onze Red Dead Redemption trailer analyse!
Red Dead Redemption 2 heeft nog geen officiële releasedatum, maar de game komt ergens in 2017 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.
104862

1. Horizon: Zero Dawn

In Horizon: Zero Dawn ga je op avontuur met Aloy. In een wereld waar mechanische dino's de overhand hebben, moet jij uitzoeken hoe het zo ver gekomen is dat de wereld is zoals die nu is. Dat doe je terwijl je je uitzoekt wat je eigen lot is.
Horizon: Zero Dawn is een open world game waar je gebruik maakt van alle materialen die je tot je beschikking hebt. Je gebruikt vrij primitieve wapens om de meest geavanceerde mechanische machines uit te schakelen. Je kan geen makkie verwachten want de dino's komen in alle soorten en maten, dus ja, ook de T-Rex loopt rond en zal er geen problemen mee hebben om je in je geheel te verorberen.
Wil je meer weten van Horizon: Zero Dawn? Check dan onze Horizon: Zero Dawn trailer analyse!
Horizon: Zero Dawn verschijnt vanaf 28 februari in de winkels exclusief voor PlayStation 4!