Top 5 Nintendo Switch games op gamescom 2019 - Deze moet je spelen!

  Wat doen gamers in augustus? Die gaan uiteraard naar hét game-evenement van Europa: gamescom! Nintendo belooft de komende maanden veel vette games te leveren, en met dit artikel tippen wij je welke Nintendo Switch games op gamescom 2019 je moet spelen.

  5. Pokémon Sword & Shield

  Niet één, maar twee Nintendo Switch games op gamescom 2019 die je moet spelen! Sinds het begin van de franchise komen Pokémon games in twee verschillende paren, maar nu met Pokémon Sword & Shield is het verschil tussen deze twee edities groter dan ooit.

  Beide spellen zullen uiteraard verschillende Pokémon bevatten, maar ook verschillende gymleader uitdagingen. Er zijn al een handjevol nieuwe Pokémon aangekondigd, waaronder zelfs nieuwe regionale varianten van oudere Pokémon zoals Weezing en Zigzagoon en Linoone.

  Op gamescom zal een demo speelbaar zijn van Pokémon Sword & Shield. In deze demo krijgen spelers de kans om een eerste indruk op te doen van de natuurlijke schoonheid van de gloednieuwe Wild Area, een grote Breath of the Wild-achtige open ruimte bestaande uit een en al natuur en wilde Pokémon. Je Pokémon avontuur voelde nog nooit zo groots!

  4. DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

  DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is misschien een hele mond vol om uit te spreken, maar over dit veelbelovende RPG spektakel zullen we het de aankomende tijd nog veel hebben! Dragon Quest XI verscheen eerder voor de PlayStation 4 en PC, maar maakt eind september ook eindelijk zijn weg naar de Switch in de vorm van een definitieve uitgaven met allerlei verbeteringen en nieuwe toevoegingen, en deze kun jij testen als één van de Nintendo Switch games op gamescom.

  Het spel beloofd een eerste klas RPG-gameplay te leveren, door middel van een gigantisch avontuur met memorabele personages en een pakkend verhaal. De demo op gamescom geeft spelers alvast de kans kennis te maken met de spelwereld van Dragon Quest XI. Spelers neemt het op tegen verschillende vijanden in turn-based gevechten of stellen zich behulpzaam op door wat sidequests op te lossen.

  Recent werd het hoofdpersonage van Dragon Quest XI toegevoegd als speelbaar personage aan Super Smash Bros. Ultimate, dus de meeste hebben alvast kennis kunnen maken met The Luminary. DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition heeft alles mee om één van de RPG knallers van het jaar te worden, dus van alle Nintendo Switch games op gamescom 2019 is dit er eentje om in de gaten te houden!

  3. The Legend of Zelda: Link’s Awakening

  De release van The Legend of Zelda: Link's Awakening is bijna in zicht, maar ook dit spel willen we je alsnog graag tippen als één van de Nintendo Switch games op Gamescom 2019 die je moet spelen. De HD-remake belooft de terugkeer van de klassieke Zelda bovenaanzicht speelstijl waarin je Koholint eiland afreist op zoek naar kerkers om te veroveren.

  The Legend of Zelda: Link's Awakening is een Zelda spel met een twist, mede omdat het spel barst van de referenties naar andere Nintendo spellen. De remake voegt ook een nieuwe optie toe om je eigen kerker te maken. Na het uitspelen van verschillende kerkers worden spelers beloond met kamerstenen waarmee je de kerkers kunt ontwerpen.

  Als je de originele Link's Awakening nog nooit gespeeld hebt raden wij het aan om tijdens gamescom deze demo zeker even te checken. Maar ook fans die sinds februari al zitten te wachten op deze titel kunnen gerust de demo uitproberen, want het zal het wachten tot wanneer het spel lanceert volgende maand alleen maar verzachten!

  2. The Witcher III: Wild Hunt – Complete Edition

  The Witcher III: Wild Hunt – Complete Edition is een port die meer dan welkom is op de Nintendo Switch. PC, PlayStation 4 en Xbox One bezitters kunnen al sinds 2015 genieten van dit grandioze avontuur, maar deze herfst zijn ook Switch bezitters eindelijk aan de beurt. The Witcher III is één van de Nintendo Switch games op gamescom 2019 die tijdens het evenement voor de eerste keer speelbaar is, dus dit is je kans het spel te checken!

  Deze complete editie van de game belooft een verbazingwekkende port te worden. Niet alleen zal het spel naast het hoofdavontuur ook beide verhaaluitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine bevatten, maar ook oogt het spel net zo indrukwekkend als op de Playstation 4 of Xbox One.

  Het spel biedt een gigantische spelwereld met meer dan 100 uur speelplezier aan hoofd- en zijmissies. Fans van The Legend of Zelda: Breath of the Wild zullen zich gauw thuis voelen in de spelwereld van The Witcher III: Wild Hunt – Complete Edition.

  Als je nog nooit in de wereld van The Witcher III ben gesprongen dan is tijdens gamescom 2019 het moment, zodat je helemaal klaargestoomd bent voor dit grootse avontuur dat op 15 oktober op de Switch belandt!

  1. Luigi’s Mansion 3

  Van alle Nintendo Switch games op gamescom 2019 is Luigi's Mansion 3 het spel dat je moet spelen. De demo die speelbaar is schept een prachtig beeld van wat je kan verwachten, en na het spelen wil je alleen maar meer.

  In Luigi's Mansion 3 belandt de angstige held in een lux hotel wat al gauw een spookhuis blijkt te zijn. Aan hem is de taak om Mario en de rest weer uit de klauwen van King Boo te redden tijdens dit action-adventure survival horror avontuur voor alle leeftijden. Het spookhotel belooft elke verdieping weer een totaal andere atmosfeer te hebben waarin je gebruikt maakt van verschillende mechanics die zorgen voor een gevarieerde spelervaring.

  Klinkt dit je allemaal een beetje te griezelig? Geen probleem, want Luigi's Mansion 3 is ook in co-op te spelen. Een tweede speler neemt dan de besturing van Gooigi, Luigi's slijmerige kloon, over en dan gaan jullie samen op spokenjacht. Het spel is zelfs te spelen met wel zeven spelers tegelijkertijd wanneer je de Thrill Tower modus speelt, waarin je tegen andere Luigi's strijd om wie de meeste Toads kan opsporen of spoken kan vangen.

  De demo biedt dus veel plezier voor zowel single als multiplayer, perfect om dus in te duiken alleen of met een vriend of vriendin tijdens gamescom. Op 31 oktober barst het griezelfestijn los, want Luigi's Mansion 3 ligt tijdens Halloween in de winkel!

  Top 5 Nintendo Switch games op gamescom 2019

  Dit was onze top 5 Nintendo Switch games op gamescom 2019. Niet op gamescom dit jaar? Geen probleem, wij zullen deze week over van alles verslag doen!

  Pokemon Sword

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.