The Legend of Zelda: Link's Awakening is niet je doorsnee Zelda spel. Het spel speelt zich af op Koholint eiland en niet in Hyrule. Zelda en Ganon zijn op dit eiland nergens te bekennen en van de Triforce hebben de bewoners van Koholint al helemaal nooit gehoord. Vergeet dus alles wat je dacht te weten over Zelda wanneer je in september aan Link's Awakening begint.

In ruil daarvoor leer je de aandoenlijke Marin, haar vader Tarin en nog vele andere kennen. Maar wat al gauw opvalt is dat sommige bewoners van Koholint eiland wel héél veel weg hebben van andere bekende en minder bekende Nintendo personages. Takashi Tezuka, de regisseur achter Link's Awakening wilde dat de spelwereld een Twin Peaks achtige sfeer had, waarin de bewoners van het eiland verdacht overkomen en sprekend lijken of andere bestaande personages.

Tijdens Link's Awakening duiken er dus een hoop bekende gezichten op. Maar wie kan je eigenlijk allemaal tegen het lijf lopen en waar moet je ze van kennen? Wij bereiden je alvast voor met onze top 5 Link's Awakening Easter Eggs.

5. Yoshi

De eerste gastrol van onze Link's Awakening easter eggs is er eentje die vast iedereen herkent, want wie kent Yoshi nou niet? De groene dinosaurus duikt op als levensechte pop tijdens een grijpkraan minigame. In ruil voor 10 rupees krijg je de kans om deze Yoshi-pop te bemachtigen in Mabe Village. De Yoshi-pop zal je alleen wel al snel moeten inleveren, want deze pop is namelijk het begin van een gigantische ruilhandel sidequest in het spel.

Gelukkig is de Yoshi-pop wel net zo schattig als de echte Yoshi, dus hij is erg leuk om naar te kijken. Daarnaast bevindt zich op de top van het Tal Tal Heights gebergte van Koholint eiland een gigantisch ei en dat ei heeft behoorlijk wat weg van een Yoshi ei!

Link's Awakening Easter Eggs