Top 5 E3 verwachtingen die niet waargemaakt zijn

Article
zondag, 19 juni 2016 om 13:03
xgn google image
De E3 zit erop. We hebben al het nieuws op gamegebied gezien, gehoord en meegemaakt. De ontwikkelaars hebben onze verwachtingen weer waargemaakt. Nou ja, niet allemaal. Lees hier de Top 5 E3 verwachtingen die niet waargemaakt zijn!
Veel gamers zaten op het puntje van hun stoel tijdens de persconferenties die soms zelfs midden in de nacht gehouden werden. Er werd namelijk behoorlijk wat verwacht van de ontwikkelaars. Verwachtingen die niet altijd waargemaakt zijn. Wij hebben uit al die uiteengespatte dromen een selectie van 5 niet-waargemaakte E3 verwachtingen gemaakt voor je.
Top 5 E3 verwachtingen die niet waargemaakt zijn

5. Red Dead Redemption 2

Laten we maar met de deur in huis vallen. De kans was al redelijk klein dat Rockstar met Red Dead Redemption 2 ging komen, maar toch had menig gamer de hoop dat het zou gebeuren. Het internet gonsde al tijden van de cowboyverhalen en dat werd in aanloop naar de E3 alleen maar erger.
De geruchten ging natuurlijk helemaal het dak uit toen, vlak voor de E3, een vermoedelijke screenshot van Red Dead Redemption 2 lekte. Maar het mocht niet zo zijn: Rockstar was niet op de beurs aanwezig met de game. Voorlopig dus nog geen wilde avonturen op de prairie voor ons.
93414 1

4. The Elder Scrolls 6

Bethesda was natuurlijk wel op de E3 aanwezig met een eigen persconferentie. In de conferentie kwam de ontwikkelaar onder andere met nieuwe content voor Fallout 4, de onthulling van Quake Champions en een remaster van Skyrim. Heel veel dingen om blij van te worden dus.
Maar de onthulling rondom een nieuwe Elder Scrolls bleef uit. Tenminste, tijdens de conferentie dan. The Elder Scrolls 6 is namelijk niet getoond of zelfs maar genoemd toen Bethesda op het podium stond, maar achter de schermen is wel wat voorbij gekomen.
The Elder Scrolls 6 is dus onderweg, maar we zullen er nog een paar jaar op moeten wachten. Misschien komt de game dan volgend jaar wel voorbij, wie weet.
93415

3. The Last of Us 2

Ontwikkelaar Naugthy Dog kwam een tijdje geleden met Uncharted 4, wat het laatste avontuur van Nathan Drake is. Van deze franchise verwachtten we dan ook helemaal niets. Maar een vervolg in die andere franchise, The Last of Us, daar waren de ogen nu op gericht.
Menig gamer, en ook een aantal redactieleden, zat hoopvol uit te kijken naar deze E3. Hopend op de aankondiging van The Last of Us 2. Want wat zou het tof zijn als we na de remaster van The Last of Us de draad op konden pakken op de PlayStation 4. Maar helaas bleef de aankondiging uit.
93416 1

2. Sonic

SEGA heeft ons in februari al een beetje zitten pesten met Sonic nieuws. Nu is er natuurlijk wel een aankondiging geweest van een game, namelijk Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games en er is nog even wat nieuws geweest over een heuse Sonic film, maar die aankondiging waar SEGA ons mee pestte ontbrak nog altijd.
De verwachting was dus ook even dat deze tijdens de E3 conferentie van Nintendo voorbij zou komen, maar niets is minder waar. Er is geen woord gezegd over de supersnelle egel en of er nog een onthulling rondom Sonic komt is ook twijfelachtig. Maar Nintendo heeft nog altijd de Treehouse waarin nog van alles voorbij kan komen.
93417

1. PlayStation 4 Neo

Als laatste in deze Top 5 E3 verwachtingen die niet waargemaakt zijn staat toch wel echt de PlayStation 4 Neo. Microsoft heeft tijdens de E3 persconferentie alle tijd genomen om de Xbox One slim uit de doeken te doen, maar de nieuwe console van Sony werd tijdens de Sony conferentie helemaal niet aangehaald.
Natuurlijk heeft Sony wel geknald tijdens de persconferentie, maar als kers op de taart hadden we toch wel een blik op de nieuwe console willen werpen. Jim Ryan, hoofd marketing en Sales bij Sony, meldde dat de console niet aangehaald werd. Sony heeft zich namelijk voornamelijk gericht op de games en daarvoor moest de console even wijken.
Wanneer we de eerst blik op de console dan wel mogen verwachten is nog onbekend. Maar het staat als een paal boven water dat de console eraan zit te komen.
De E3 persconferenties zitten er zoals al gemeld aan het begin van deze special al op. Heb je een onthulling of conferentie gemist? Klik dan snel hier om al het nieuws nog op je gemak na te lezen!