De E3 persconferentie van Sony stond niet alleen in het teken van The Last Guardian of PlayStation VR. Nee, er waren tal van aankondigingen en wat wij de komende tijd allemaal mogen verwachten van Sony op de PlayStation 4. Wat te denken van Horizon Zero Dawn, die nieuwe gameplay trailer kreeg. Of de releasedatum van de PlayStation VR, die Final Fantasy 15 zal ondersteunen. Maar ook een compleet nieuwe Spider-Man game, exclusief voor PlayStation 4.

Dat was bij lange na niet alles, aangezien de drie originele Crash Bandicoot games een remaster krijgen, er een nieuwe Detroit Become Human trailer is en er ook nog een nieuwe game genaamd Hawken komt. Veel moois, maar hetgene wat in de top 5 staat waren toch wel de beste en tofste aankondigingen van Sony tijdens diens E3 2016 persconferentie.

5. Sony onthult Days Gone

De post-apocalyptische wereld leeft en Sony laat haar eigen kijk daarop zien. In de nieuwe game genaamd Days Gone ben jij een bounty hunter genaamd St. John. Jij reist over de hele wereld, die volledig in elkaar is gestort en wordt beheerst door zombies. Aan jou om te overleven in deze open-wereld game, die wordt gemaakt door Sony Bend.

De trailer, hierboven te zien, laat ons zien dat je niet alleen tegen hordes zombies moet strijden, maar ook tegen andere mensen. Verder laat het een overlevingselement zien waarbij je op zoek moet gaan naar levensmiddelen en andere hulpmiddelen.

Meer details heeft Sony niet onthuld, evenals een releasedatum.