Top 5 Call of Duty Infinite Warfare Multiplayer Maps - Snelheid en actie

Article
vrijdag, 11 november 2016 om 11:05
xgn google image
De nieuwste Call of Duty is een week uit en fans die de franchise trouw zijn gebleven, hebben kennis kunnen maken met de multiplayer en de maps die de game te bieden heeft. De multiplayer mag bekend aanvoelen, de maps zijn volkomen nieuw en daarom hebben wij een top 5 Call of Duty Infinite Warfare Multiplayer Maps voor jou samengesteld.
Call of Duty Infinite Warfare zou te futuristisch zijn en te veel op zijn voorgangers lijken, maar toch doet de multiplayer wel dat waar het al jaren goed in is en dat is snelle close combat actie bieden. Ondanks het feit dat het bewegingssysteem trager gemaakt is door de ontwikkelaars bij Infinity Ward.
De shooter kent twaalf verschillende maps, de remake van Terminal niet meegerekend, waarin jij het tegen andere online soldaten opneemt. Met enkele maps konden we in de beta al kennis maken, terwijl andere bij het verschijnen van de game ons positief verrasten. Iedereen heeft natuurlijk zijn voorkeur en dit is de top 5 Call of Duty Infinite Warfare Multiplayer Maps van ons.
Top 5 Call of Duty Infinite Warfare Multiplayer Maps Breakout

5. Breakout

Breakout speelt zich af bovenop een berg op aarde waar een duistere inrichting is geplaatst. In een sneeuwrijke omgeving zijn verschillende secties van controlekamers en gevangenissen waarin jij je voort kunt bewegen. Dit zorgt voor het korte snelle gevecht waar spelers met een submachine gun naar op zoek zijn. Hierdoor voelt de map vrij klein, terwijl deze in wezen één van de grotere maps van Infinite Warfare is.
Verder is er dus ook genoeg ruimte voor spelers die de voorkeur aan wat zwaarder geschut geven. Aan weerzijden van de map zijn namelijk controlekamers die uitzicht geven op het epicentrum van Breakout. Aan de zijkanten van de map zijn twee "toeristische routes" die in combinatie met het wallrunnen voor verrassende aanvallen kan zorgen. Met name de diversiteit moet spelers in deze map doen aanspreken.
100599

4. Frontier

In Frontier vinden de online gevechten plaats in een ruimtestation dat circuleert om Neptunus. De map, die ook in de beta zat, is an sich niet heel bijzonder in de zin dat het er mooi uitziet of unieke kenmerken heeft, maar biedt wel hele snelle actie. Iets waar veel Call of Duty spelers het toch om te doen is.
Doordat de map ingedeeld is in twee etages, met een lange hal die van de ene naar de andere kant leidt, is het mogelijk om je tegenstanders van achter te verrassen. Deze lange hal leent zich daarnaast ontzettend goed voor spelmodi zoals Domination, waarbij het te veroveren punt in het midden van deze nauwe gang geplaatst is. Actie gegarandeerd.
100600

3. Retaliation

Retaliation is een map die de klassieke Call of Duty speler ongetwijfeld aanspreekt. De map is een weergave van een nagemaakt Genève dat over is genomen door de SDF. De map heeft een heuse stadse look met mooie gebouwen, steigers, een markt en begraafplaats. Heel aards en totaal niet futuristisch.
Buiten de uitstraling van de map heeft, wordt de map ook gekenmerkt door de vele verschillende stijlen die je als online speler kunt toepassen. Zo is er het grote hotel in het midden van Genève waar je voor je snelle actie terecht kunt, terwijl er buitenom ook lange straten lopen voor het betere 'snipe werk'. Zeker in het aanbod van maps waarbij de tendens een verlaten en vergaande wereld is, is deze map een lichtpuntje.
100601

2. Genesis

Genesis speelt zich af in en rondom een onderzoekscentrum met metrostation dat ergens hoog in de lucht is gevestigd. Het is een ontzettend kleine map waarbij het vooral draait om snelheid en actie. Het leent zich daarom perfect voor modi als Team Deathmatch en Kill Confirmed en wat minder voor objective-based modi zoals Domination.
Genesis is zo'n map, je houdt er van of je haat het, net als met een map als Nuketown en Strikezone. Laatstgenoemde moet ongetwijfeld bij de tekentafel hebben gelegen toen deze map werd ontwikkeld, want de verschillende gebieden lijken ontzettend veel op die van de map uit Ghosts, die eveneens een remake was van de map Dome. Desalniettemin een map waar de moderne CoD-speler van kan genieten.
100602

1. Throwback

Throwback speelt zich af in een oud jaren 50 Amerikaans stadje dat gehuisvest is op een groot roterend ruimtestation. Door de uitstraling van de map heb je geen moment het idee dat je ergens in de verre toekomst bent. Ook de kleurrijke omgeving van boerderijen en treinen dragen hier aan bij.
Buiten het feit dat de map van alle twaalf multiplayer maps er het mooist uitziet, zorgt de map ook voor diverse gameplay. Zo zijn er lanes om te snipen, maar is er ook de mogelijkheid om in de verschillende huisjes en winkeltjes de snelle actie op te zoeken. Daarnaast heeft de map een dusdanig goede indeling dat vrijwel elke game mode hier lekker op wegspeelt. Voor ons dus duidelijk de nummer 1 in de top 5 Call of Duty Infinite Warfare Multiplayer Maps.

Populair Nieuws