Top 5 beste games voor vrouwen van 2016 - Een jaar vol moois

  Games zijn natuurlijk voor iedereen. Wie denkt dat de game-industrie geen vrouwen te bekennen zijn zit er mooi naast, want de gamende vrouwen zijn bezig met een flinke opmars. In deze top 5 beste games voor vrouwen hebben we een lijst met games waar je elke vrouw, hardcore gamer of niet, een plezier mee zal doen.

  Onthoud wel dat deze lijst niet alleen bedoeld is voor vrouwen. Mannen kunnen net zo genieten van de games die in deze Top 5 te vinden zijn, maar met deze games kan vrijwel elke vrouwelijke gamer uit de voeten.

  5. Pokemon Sun & Moon

  Pokemon, wie houdt er niet van? In de nieuwste twee delen van de Pokemon games wordt de Alola-regio aangedaan. Hier vinden we in totaal 802 verschillende Pokémon die we kunnen toevoegen aan onze Pokedex. Hieronder ook nog een aantal Alolan versies van Pokemon als Persian, Muk en Exeggutor.

  Pokemon Sun en Moon zullen je beide urenlang gekluisterd houden aan je Nintendo 3DS op pad om de beste Pokemon trainer mogelijk te worden. Nieuwe features als Poké Pelago, Festival Plaza en Battle Royal brengen ook nog eens een frisse wind door een reeks aan spelen die al een flinke tijd bestaat.

  Pokemon Sun en Pokemon Moon kwamen beide 23 november uit en kregen in de review een 9.0.

  4. Mario Party Star Rush

  Een feestje, dat is wat Mario Party Star Rush eigenlijk is. Met deze game kan je binnen no time even snel een aantal minigames online spelen of juist samen met je vrienden op jacht naar de meest sterren. Slechts één persoon hoeft de game maar te hebben. dankzij Download Play. Ook deze game speel je dus op de Nintendo 3DS.

  Mario Party Star Rush is vernieuwend in de reeks aan Mario Party games omdat je eenvoudig een game kan joinen en verlaten. De game zit weer vol met toffe, originele en maffe minigames waarin je ongetwijfeld al je vrienden op een fanatieke wijze wilt verslaan.

  In onze review ging Mario Party Star Rush ervandoor met 8.0 en flink aantal sterren.

  3. Batman: A Telltale Games Series

  Tijd voor iets heel anders, tijd om eens rustig te zitten en het verhaal te volgen van The Dark Knight. In totaal met vijf afleveringen krijgt de speler (of misschien in dit geval: speelster) een legio aan keuzes en dilemma's voorgeschoteld om het verhaal van Batman in goede banen te leiden. De eerste aflevering kwam uit op 2 augustus en de laatste aflevering kwam uit op 13 december.

  Wederom laat Telltale je genieten van een verhalende game gebaseerd op een populaire reeks of serie. Eerder deden ze dat ook al met Game Of Thrones, Minecraft en natuurlijk de bekendste serie van The Walking Dead. De serie van Telltale met Batman is op zichzelf ook supersterk en is vanaf het begin tot eind nu helemaal te spelen.

  2. Legend Of Zelda Twilight Princess HD

  Op klassieke wijze kruipen we in de huid van Link om het land van Hyrule te beschermen tegen het Twilight, een donkere deken die schemer brengt over de hele wereld. Inwoners veranderen in geesten of monsters, behalve Link die in een wolf verandert dankzij de Twilight Realm. Als wolf gaat hij op zoek naar Tears of Light om Hyrule te redden.

  Legend Of Zelda Twilight Princess HD is een echte typische Nintendo game, perfect voor de instappers, maar levert niets in voor de fans. De HD versie van Twilight Princess kwam op 4 maart uit en was een remake van de populaire titel die 10 jaar geleden uitkwam voor de Gamecube. In onze review kreeg de game een geweldige 9.2.

  1. Rise Of The Tomb Raider: 20 Year Celebration

  Natuurlijk moet de meest badass vrouw in games op nummer één staan in deze lijst. Lara Croft, misschien wel beter bekend als Tomb Raider. Deze versie voor de PS4 kwam in 2016 uit, om te vieren dat we al meer dan twintig jaar kunnen genieten van deze digitale gamebabe. Daarom is zij dus eigenlijk ook die ideale vertegenwoordigster van vrouwelijke gamers.

  We ontmoeten een Lara die eigenlijk nog geen echte Tomb Raider was, maar zonder enige survivalskills moest zien te overleven op het eiland waar ze terecht is gekomen. Langzaamaan zien we Lara echt veranderen in de Tomb Raider die we vanouds kennen. Naast al dit overleven krijg je in de versie voor de PS4 die in 2016 uitkwam ook nog eens onder andere een Virtual Reality missie, de Endurance modus en twaalf nieuwe outfits.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.