The Legend of Zelda: Twilight Princess

 • The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii U)
 • Releasedatum: 4 maart 2016
 • Wii U, Wii

The Legend of Zelda: Twilight Princess

The Legend of Zelda: Twilight Princess verschijnt voor het eerst op de Wii. Ga op een groots avontuur met Link om het koninkrijk van Hyrule te redden uit de handen van de kwaadaardige Ganendorf. De vrede wordt opeens vreet verstoord door aanvallen van mysterieuze en duistere wezen van de schaduwwereld. Link transformeert in een wolf en moet zo snel mogelijk naar het kasteel haasten, voordat het einde ter tijden nadert.

1 Volgers

2 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 12
Genre
Avontuur, Role-playing
Releasedatum
4 maart 2016
Franchise
The Legend of Zelda
Publisher
Nintendo
Developer
Nintendo
Platformen
Wii U, Wii

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Keer terug naar de schemering trailer

Belangrijke updates

 • Spelen als dieren - De 5 coolste speelbare dieren volgens jullie!

  Afgelopen week vroegen we jullie of het jullie leuk leek om in games te spelen als dieren. Blijkbaar zien jullie dat wel zitten want er is flink gestemd. Dit zijn de 5 coolste speelbare dieren volgens jullie!

  24 maart 2017 Tom Boshouwers
 • Top 5 beste games voor vrouwen van 2016 - Een jaar vol moois

  Games zijn natuurlijk voor iedereen. Wie denkt dat de game-industrie geen vrouwen te bekennen zijn zit er mooi naast, want de gamende vrouwen zijn bezig met een flinke opmars. In deze top 5 beste games voor vrouwen hebben we een lijst met games waar je elke vrouw, hardcore gamer of niet, een plezier mee zal doen.

  31 december 2016 Philly Wagenaar
 • De 5 beste action adventure games van 2016 - Adrenaline & avontuur

  De meesten van ons zijn in het echte leven niet zo geneigd om op avontuur te gaan. In de wereld van games houden we echter wel van actie en avontuur. Juist daarom zijn daar de action adventure games. Zo hoef je niet je innerlijke Indiana Jones op te roepen. De beste action adventure games van 2016 vind je hier.

  26 december 2016 Kasper Mennink
 • Top 5 beste Wii U Games van 2016 - De laatste Wii U toppers

  In maart 2017 komt de Nintendo Switch uit, dus dat betekent dat 2016 toch echt het laatste jaar was voor de Wii U. Zelfs in het laatste jaar van de Wii U zijn er nog enkele toptitels uitgekomen. Wij zetten de vijf beste Wii U games van 2016 voor je op rij!

  25 december 2016 Koen van Rijsoort
 • Wind Waker 2 geannuleerd, werd The Legend of Zelda Twilight Princess

  Het lijkt erop dat Nintendo andere bedoelingen had met The Legend of Zelda Twilight Princess. De game zou eerst namelijk The Wind Waker 2 worden, het vervolg op de in 2003 verschenen The Wind Waker. Alleen werd The Wind Waker 2 geannuleerd en kwam vier jaar later Twilight Princess ervoor in de plaats.

  5 december 2016 Philly Wagenaar