Top 5 beste games voor mannen van 2017

  Het afgelopen jaar zijn er voor gamers heel wat stoere titels langsgekomen. Van racers tot horrorgames, de echte mannen met een console, handheld of PC hebben hun machogehalte goed kunnen bijtanken. Gordels om, helm op en pantser aan: hier zijn is de top vijf beste games voor mannen van 2017.

  Gamers zijn nog steeds voornamelijk mannen, maar helemaal alleen zijn ze niet meer in de virtuele werelden. Vrouwen doen ook steeds gezelliger mee, maar om ze voor een keertje toch even aan de kant te schuiven zijn hier speciaal voor de kerels vijf games waarin ze zich prima kunnen uitleven.

  Uiteindelijk blijft het natuurlijk relatief wat ‘de beste’ games zijn voor mannen, want dat verschilt per persoon. Daarom kan een beetje afwisseling ertussen geen kwaad. Neem de lijst dan ook niet al te serieus, want uiteraard kunnen ook dames hiervan genieten.

  5. Outlast 2

  Als je het eens tijd vindt om te bewijzen dat jij nergens bang voor bent, moet je Outlast 2 spelen. Deze horrorgame ontneemt je de mogelijkheid om terug te vechten, vluchten is je enige optie, dus ga je maar lekker verstoppen als een bang konijntje. Maar goed, wie zou geen doodsangsten uitstaan in een dorp vol gevaarlijke gekken die je achterna zitten? Niks om je voor te schamen als je van schrik twee octaven hoger gaat gillen.

  4. Forza Motorsport 7

  Ben je meer van snelheid en heb je een Xbox One of goede PC, dan is Forza Motorsport 7 wat voor je! De Microsoft exclusive kreeg van ons een 8,5 en ziet er prachtig uit. Brandend rubber en schreeuwende motoren is allesbehalve voor doetjes. Met een ruime keuze aan wagens kan je heel wat parcours onveilig maken. Hoe hard durf jij te gaan voor je uit de bocht vliegt?

  3. Injustice 2

  Superhelden zijn hot en stoer! Marvel en DC hebben allebei een blockbuster-filmuniversum, waarin de ene na de andere held de show steelt. Laatstgenoemde is ook een sterke game-serie begonnen met Injustice. Je hebt in Injustice 2 nog meer helden en schurken om uit te kiezen en uitgebreidere manieren om je virtuele vechtskills te laten zien dan het eerste deel. Mannen kunnen met deze vechtgame hun energie volop kwijt, wanneer ze als Batman eens goed Gorilla Grodd om de oren slaan.

  2. Call of Duty WW2

  Eén van de grootste shooters blijft toch wel Call of Duty. Met het nieuwe deel keert de serie terug naar zijn roots, de Tweede Wereldoorlog. Vanaf de bank kun je de heldhaftige soldaat uithangen en het gevecht met das Reich aangaan. Naast een bruut singleplayerverhaal kun je ook in multiplayer laten zien wie de baas is en in de zombiemodus duiken als een ware Rambo. Knal er maar op los!

  1. FIFA 18

  Voetbal is een echte mannensport, zo simpel is het. Natuurlijk zijn er ook mensen die weinig met de balsport hebben, maar waar denk je eerder aan bij juichende supporters die in de regen op de tribune staan met bier in de hand? Mannen of vrouwen?

  Alhoewel het Nederlands vrouwenelftal afgelopen jaar het EK heeft gewonnen en onze jongens een schim zijn van wat Oranje was in 2010 en 2014, blijft het mannelijke voetbal één van de populairste sporten in ons land. Gelukkig bracht EA met FIFA 18 een ontzettend goede game, zoals je in onze FIFA 18 review kunt lezen. Laat die toernooitjes dus maar komen, kemphanen!

  Games voor mannen - Wat vinden jullie?

  Dit waren vijf games die je als man alleen of met je vrienden kan spelen. Stiekem kunnen vrouwen net zo goed mee doen, want gamen is immers voor iedereen bedoeld! Maar als je dan toch moest kiezen, wat zijn volgens jou titels die niet mogen ontbreken? Laat het ons weten in de reacties.

  Outlast 2

  Verkijgbaar vanaf 25 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.