Top 5 beste games voor vrouwen van 2017

  Denk je dat vooral mannen gamen, dan heb je het mooi mis! Ook vrouwen houden ervan om te gamen. Daarom ook hebben we deze lijst van beste games voor vrouwen 2017 geschreven. Hiermee kun je nog mooi een nieuwe game uitkiezen voor het eind van dit jaar.

  Let op, deze games zijn uiteraard speelbaar voor iedereen en niet alleen voor vrouwen. Dus als je deze games leuk vindt maar geen vrouw bent, dan is daar helemaal niets mis mee.

  5. Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon

  Een nieuwe Pokémon game, dat vinden we natuurlijk allemaal leuk! Pokémon Ultra Moon en Ultra Sun zijn de betere en grotere broers van Pokémon Sun en Moon. Er is veel aan de games toegevoegd om een zo compleet mogelijke game te leveren. En er zijn veel meer Pokémon te vangen!

  Als je een 3DS hebt, dan heb je Pokémon Ultra Sun of Ultra Moon nodig in je collectie. Dus grijp je zonnebril en je pet, en zet opnieuw voet in het zonnige Alola. Vang wat coole en sterke Pokémon en laat jezelf zien als de beste trainer van de wereld!

  4. Splatoon 2

  De kleurrijke shooter Splatoon was voor de WiiU al een grote hit en Splatoon 2 voor de Switch is een nog grotere hit geworden. Iedereen vindt het leuk om met verf te schieten, of met een enorme verfroller door een arena heen te rollen.

  Ook is Splatoon 2 leuk omdat het een unieke stijl heeft en je het personage dat je speelt compleet aan kunt passen zoals jij wil. Splatoon 2 geeft je de optie om compleet jezelf te zijn. Als je een Nintendo Switch hebt, dan is deze titel zeker een aanrader.

  3. Mass Effect Andromeda

  De Mass Effect games zijn al jaren immens populair bij een groot en gevarieerd publiek en Mass Effect Andromeda is het nieuwe deel in deze serie dat in 2017 uitkwam.Voor iedere fan van het sciencefictiongenre is deze game een echt hebbedingetje. Ook iedereen die graag keuzes maakt, heeft in Mass Effect Andromeda een geweldige game gevonden.

  Wil je deze game spelen en heb je de eerdere delen al gespeeld, dan zul je extra dingen meemaken! Dus voor fans van de serie is het een aanrader om de game te halen. Maar als nieuwe speler hoef je niet bang te zijn dat je iets misloopt. Je krijgt de hele ervaring ook zonder dat je de eerste drie games hebt gespeeld.

  2. Destiny 2

  Vrouwen houden zeker ook van shooters en Destiny 2 is een shooter die iedereen leuk zal vinden. De combinatie van scienefiction, shooter en de grind van een traditionele rpg maken Destiny 2 een aparte en unieke game. Je kunt daarbij je personage best goed aanpassen en kun je dus spelen terwijl je er uit ziet zoals je er uit wilt zien.

  Destiny 2 heeft ook een sociaal aspect, wat de game leuker maakt voor iedereen. Je kunt samen spelen met je vrienden, of met mensen die je in de game ontmoet. Ook heeft de game events en is de eerste DLC voor Destiny 2 al weer verschenen, je hebt dus genoeg te doen!

  1. Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Deze game is niet alleen één van de beste games voor vrouwen, maar ook gewoon één van de beste games van dit jaar. Breath of the Wild is een frisse kijk op de bekende Zelda games en deze nieuwe weg werkt goed! De game is open, je kunt doen wat je wil en gaan waar je heen wil. Dit past verrassend goed bij de Zelda serie.

  Heb je een Switch, laat dan Breath of the Wild niet ontbreken uit je collectie! Geniet van deze mooie game vol vrijheid, voor je het weet ben je al honderd uur bezig in de game. En dat is toch het mooiste wat kan gebeuren?

  Beste games voor vrouwen 2017 – Voor iedereen wat leuks

  Zoals we al eerder hebben gezegd, kun je deze games natuurlijk ook spelen als je een man bent. En of je nu man, vrouw of wat anders bent, we hopen dat je wat aan dit lijstje hebt gehad. En wil je zelf je favoriete game voor vrouwen delen, doe dat dan in de comments! We horen graag van je.

  Pokemon Ultra Moon

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.