Top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen van 2016

Article
maandag, 13 juni 2016 om 6:01
xgn google image
De E3 persconferentie van Bethesda zit er net op en onze oogjes worden steeds kleiner. Er zijn een heleboel onthullingen gedaan tijdens de show, maar wat waren nou de beste? Lees het in de Top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen!
Bethesda heeft het tijdens de E3 persconferentie vooral over bekende franchises gehad. DOOM, Fallout 4 en The Elder Scrolls kwamen voorbij met elk eigen onthullingen. In deze top 5 hebben wij de beste Besthesda E3 aankondigingen op een rijtje gezet voor je.
Top 5 beste E3 Bethesda E3 onthullingen

5. Skyrim remaster onderweg

Met The Elder Scrolls V: Skyrim heeft Bethesda een hele goede beurt gemaakt destijds. De game heeft veel mods gekend, waaronder de grafische mods. Alleen op een console heb je daar niet zo heel veel aan, want daarop kon de game niet gemod worden.
Veel fans vroegen dan ook al om een remaster van de game, waarin alles er wat beter uit zou zien. En Bethesda heeft geluisterd. Skyrim krijgt een remaster met betere graphics. Er zijn onder andere betere shaders toegevoegd, waardoor alles er net wat soepeler uitziet. De game zal dit keer ook mod ondersteuning hebben, waarbij spelers dus mods kunnen downloaden.
Vanaf 28 oktober zal de The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition voor PlayStation 4, Xbox One en PC te koop zijn.
92738 4

4. Nieuwe Fallout 4 content

Fallout 4 kon niet ontbreken tussen de Bethesda E3 aankondigingen. Deze game heeft dan ook de nodige aandacht en aankondigingen gekregen op het podium. Zo is er een tweetal nieuwe workshops aangekondigd.
Dit zijn de Contraptions Workshop die je liften en diverse andere handige dingen laat bouwen en de Vault-Tec workshop waarin je een eigen Vault kunt maken! Deze uitbreiding komt ergens in juli uit.
Ook is de laatste content voor Fallout 4 aangekondigd, genaamd Nuka World. Je gaat hierin naar het gelijknamige pretpark wat nadat de bom viel is overgenomen door raiders. Nuka World is, net als Far Harbor, een grote uitbreiding. Wanneer deze komt is nog onbekend.
92739 4

3. Dishonored 2 gameplay getoond

Dishonored 2 was ook te zien tijdens de E3 conferentie van Bethesda. De ontwikkelaar had deze game al aangekondigd, maar gameplay hadden we tot nu nog niet gezien. Dat heeft Bethesda wel goedgemaakt nu!
Er was namelijk een demo aanwezig waarin we konden zien hoe Emily Kaldwin, een van de twee speelbare personages, aan de slag gaat. Er werd behoorlijk veel stealth gebruikt, maar de actie die we zagen was ook behoorlijk tof. Bethesda vertelde dat beide karakters een eigen kijk bieden op het verhaal en dat er dus twee manieren zijn om te spelen.
Naast de gameplay is ook de trailer onthuld en kregen we de Collector's Edition te zien. Lees er hier meer over.
92741

2. Quake Champions onthuld

Wij vermoedden al een onthulling van een nieuwe Quake game tijdens de E3, maar een heus vervolg hadden we niet verwacht. Toch kwam Bethesda met een Quake Champions teaser aan het begin van de E3 persconferentie.
Quake Champions zal de klassieke gameplay terugbrengen op bijna alle vlakken. Dat betekent dat er in een arena gevochten wordt, flink gefragd wordt en dat de game zich uitstekend zal lenen voor toernooien. Er is alleen één ding anders voor zover we nu weten. De game zal namelijk karakters kennen met unieke vaardigheden en eigenschappen.
We hebben niet veel gezien van de game, maar Bethesda heeft aangegeven dat er meer voorbij komt tijdens QuakeCon dit jaar.
92747

1. Prey wederom onthuld

Als laatste in deze top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen hebben we een game die opnieuw onthuld is: Prey. Deze game is al vaker aangekondigd, maar nooit uitgebracht. Nu wordt Prey weer aangekondigd in een compleet nieuw jasje en met een nieuwe teaser trailer.
Prey draait om een proefpersoon die iedere ochtend hetzelfde wakker wordt. Tot hij op een dag een vreemde aandoening aan zijn oog heeft en er testen gedaan moeten worden. Vanaf dat moment gaat alles mis en zie je de meest angstaanjagende taferelen voorbij komen.
Prey lijkt een scifi horror survival game te worden, maar veel is er nog niet over bekend. Dat zal Bethesda tijdens QuakeCon dit jaar nog doen, heeft de ontwikkelaar beloofd.
Voor alle conferentietijden, specials en natuurlijk al het nieuws rondom E3 2016 kun je terecht op de speciale E3 pagina die we hebben.