The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (PC)
 • Releasedatum: 28 oktober 2016
 • PS4, Xbox One, PC

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition is een nieuwe versie van het klassieke Skyrim. De game is grafisch flink bijgewerkt. Ook kent deze nu mod ondersteuning voor de consoles.

0 Volgers

2 In collectie

1 In wenslijst

Genre
Role-playing
Releasedatum
28 oktober 2016
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Skyrim gratis dit weekend op Xbox One en Steam

  Op Steam en Xbox One kan je dit weekend The Elder Scrolls Skyrim gratis spelen. Het betreft de Special Edition, die enkel voor de nieuwste generatie consoles en PC is uitgekomen.

  8 september 2017 Gino Haverkamp
 • Fallout 4 VR release ligt dit jaar nog in de winkel

  De Fallout 4 VR release is bekendgemaakt, op 12 december komt de VR-versie van het populaire spel uit. Dat meldt uitgever Bethesda vandaag, ook andere releasedata zijn bekend. Zo komt Skyrim VR op 17 november uit.

  23 augustus 2017 Rutger Meier 6 reacties
 • Top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen van 2017

  Bethesda heeft in de vroege uurtjes van zondagnacht, of maandagmorgen, haar persconferentie gegeven en is daarmee de derde van de zeven persconferenties van deze E3. Het was één van de kortste persconferenties, maar dat wil niet zeggen dat het niet tof was. Lees meer in onze top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen van 2017!

  12 juni 2017 Rick Dijs 2 reacties
 • Fallout 4 Skyrim Creation Club getoond tijdens presentatie Bethesda

  Tijdens de E3 persconferentie van Bethesda is de Fallout 4 Skyrim Creation Club getoond. Deze Creation Club laat je nieuwe content downloaden voor zowel Fallout 4 als voor Skyrim. De content wordt al in de zomer van dit jaar beschikbaar voor diverse apparaten.

  12 juni 2017 Tony van Leeuwen
 • 7 Bethesda E3 2017 Verwachtingen - Games om naar uit te kijken

  De E3 2017 begint over minder dan drie weken en Bethesda geeft op maandag 12 juni om 04:00 Nederlandse tijd een persconferentie. Wij blikken alvast vooruit en hebben een overzicht gemaakt van onze verwachtingen voor deze persconferentie van Bethesda. In deze special zetten we zeven Bethesda E3 2017 verwachtingen op een rij.

  27 mei 2017 Jeroen Kerkum 7 reacties