Top 5 beste Black Friday iOS deals

Article
vrijdag, 27 november 2015 om 13:42
xgn google image
Black Friday is oorspronkelijk een Amerikaanse aangelegenheid, maar toch kunnen we er in de App Store voor iOS ons voordeel mee doen. Een groot aantal apps en games in de App Store is vandaag in prijs verlaagd. Lees hier de top 5 beste Black Friday iOS deals.

5. Pixelmator

Pixelmator is een van de meest populaire apps om foto's te bewerken op je iPhone en iPad. Je kunt foto's verbeteren, scherper maken, effecten toevoegen of zelfs geavanceerde composities creëren. Pixelmator is exclusief beschikbaar op iOS en Mac.
Pixelmator is de perfecte foto app waarbij het niet uitmaakt of je een professionele fotograaf bent, een mobiele kunstenaar of een mobiele graphic designer. Iedereen kan met deze app mooie foto's en plaatjes creëren.
Normaal betaal je voor de volledige versie van de app €4.99, maar met de korting betaal je tijdelijk slechts €1.99. De app werkt alleen op iPhones en iPads die op iOS 9.0 software of hoger lopen.

4. ProCamera + HDR

Deze iOS app is een alternatieve camera app, waarin je allerlei uitgebreide functies kunt vinden om je foto's extra mooi, leuk of interessant te maken. Naast foto's kun je met deze app ook je video's bewerken.
Onlangs is er ook een nieuwe update verschenen waardoor de app ook beschikbaar is voor WatchOS 2.0. Je kunt met de app onder andere scherpe HDR foto's maken, live je foto's bewerken, de resolutie aanpassen, filters toevoegen en je creaties delen op social media.
Voorheen betaalde je voor de volledige versie van de app €4.99 en nu betaal je met de kortingsactie nog maar €1.99. De app is exclusief beschikbaar op iOS en om de app te kunnen gebruiken heb je iOS 8.1 nodig of hoger.

3. Broken Age

In deze toffe iOS game ga je op avontuur in Broken Age. Het is een geanimeerde puzzel avonturengame bestaande uit een geweldige cast. Hieronder valt onder andere Elijah Wood, Jack Black en Masasa Moyo.
Als spelers kun je tussen twee karakters kiezen: Vella Tartine en Shay Volta. Deze twee tieners komen van verschillende werelden en als spelers help je ze hun leven op orde te krijgen door op avontuur te gaan.
Broken Age kostte voorheen €9.99, maar je betaal nu nog maar €2.99 voor de mobiele point and click game. Om de game te spelen heb je een iPhone of iPad nodig die loopt op iOS 6.0 of hoger.

2. PAC-MAN Championship Edition DX

Pac-Man is terug, en is in een compleet nieuw jasje gestoken. De klassieke arcade game heeft een modern uiterlijk gekregen en komt terug op je smartphone en tablet.
In deze mobiele game mag je zoveel spookjes eten als je wilt. Je hebt de keuze uit een groot aanbod doolhoven, waar je als Pac-Man alle spookjes moet verslaan. In elk level zijn er weer nieuwe uitdagingen.
In deze game heb je tien verschillende zones met verschillende lay-outs en wel liefst 132 verschillende levels. Ook kun je kiezen tussen drie verschillende Game Modes. PAC-MAN Championship Edition DX kost nu nog €1.99 en was voorheen nog €4.99. Voor deze game heb je een iPhone of iPad nodig met iOS 7.0 of hoger. De game is ook beschikbaar op Android, hoewel deze geen prijsdaling heeft.

1. Infinity Blade

Infinity Blade is zeker een iOS klassieker, met indrukwekkende graphics en zeer spannende gevechten met monsters. Het is de eerste mobiele game aangedreven door Epic Games' nieuwe Unreal Engine 3 technologie.
In de game speel je als de uitverkorene die één voor één de Titanen in de Duistere Citadel uit te schakelen en om uiteindelijk de confrontatie aan te gaan met de tiran zelf. Je moet je volk bevrijden van deze duisternis en het gevechten overwinnen.
De spectaculaire 3D personages en omgevingen brengen het verhaal in de game tot leven. Je kunt de game nu gratis downloaden, waar het voorheen nog €5.99 kostte. Je hebt voor de game een iPhone of iPad nodig die loopt op iOS 3.2 of hoger.

Populair Nieuws