Top 5 beste Black Friday PSN deals

Article
vrijdag, 27 november 2015 om 14:32
xgn google image
Vandaag is het Black Friday. Dat betekent dat er in een hoop winkels aanbiedingen gelden, zowel in de gewone, als de webwinkels. Ook Playstation komt met een hoop Black Friday PSN deals!
Playstation doet een hoop titels in de uitverkoop op deze vrijdag. Als je vandaag je beslissing nog niet hebt gemaakt is er geen man overboord: je kunt nog van de Black Friday PSN deals gebruik maken tot en met maandag 30 november! Wij stelden een top 5 samen van de beste deals. Kijk om de games te kopen bij de mega week-end deals in de Playstation store. Wil je andere scherpe Black Friday deals bekijken, check dan ons overzicht!

5. Rocket league

Rocket league is heel simpel uit te leggen. Een geniale mengelmoes tussen racen in auto’s en voetbal. Je bestuurt de auto en je zorgt ervoor dat je de enorme bal in het spel, in het doel van je tegenstander werkt.
Deze chaotische hybride game zit precies tussen een racer en een footie in en blijkt een verbazingwekkend frisse, vermakelijke combo te zijn. Rocket League is daarom een hele leuke game om tegen vrienden te spelen.
Als je van plan bent om de game aan te schaffen, wees dan slim en maak gebruik van deze Black Friday PSN deal. De game is digitaal verkrijgbaar in de Playstation store met 40 procent korting! Nu kost deze razendsnelle game slechts 11,99 euro.
82527

4. Assassin’s Creed Syndicate

Assassin’s Creed Syndicate is de nieuwste game in de Assassin’s Creed reeks en hij stelt niet teleur. In dit deel zijn we aanbeland in 1868, in het industriële Londen met de tweeling Evie en Thomas Frye. De game ziet er prachtig uit en de game speelt ook nog eens heerlijk weg
Natuurlijk zitten de elementen die je van een Assassin’s Creed game verwacht in de game verwerkt. Nieuwe gadgets, zoals een wandelstok met een ingebouwd mes waarmee je vijanden op een brute manier om zeep kunt helpen. Ook de toffe optredens van historische karakters zijn weer van de partij. Je komt onder andere Charles Dickens, Alexande Bell en Charles Darwin in het oude Londen tegen.
Dit is een game die je gespeeld moet hebben. De toffe gameplay, in combinatie met het goede verhaal en graphics die van je scherm afspatten, is Assassin’s Creed Syndicate een hele gave game om in je bezit te hebben. Deze game is in de Playstation store met 36 procent korting verkrijgbaar, voor 44,79!
82528

3. Borderlands – The Handsome Collection

In The Handsome Collection van Borderlands verplaats je jezelf naar een wereld met cel-shaded omgevingen en knettergekke karakters. Met deze collectie van de first-person shooter ben je urenlang zoet, hij bestaat namelijk uit Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel en alle DLC die daartoe behoort!
Maak je karakter steeds een stukje beter, door met psycho’s te vechten en maak je personage stukje bij beetje eigen! De games staan garant voor urenlang speelplezier en er valt nog wat te lachen ook!
Onder de Black Friday PSN deals is Borderlands – The Handsome Collection één van de betere. Je downloadt deze collectie games voor slecht 24,00 euro! Wil je de game toch fysiek hebben? Bij bol.com is de The Handsome Collection ook in de aanbieding voor 30,00 euro.
82529

2. The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 is één van de meest opvallende titels die er in 2015 is uitgekomen. In deze role playing game kruip je in de huid van Gerald of Rivia en bevind jij je in een sprookjesachtige wereld. De game is voorzien van een uitdagend gevechtssysteem en een toffe verhaallijn. Grafisch ziet de game eruit om door een ringetje te halen.
Echte liefhebbers van rpg's, maar eigenlijk alle gamers zijn verplicht om de game te spelen. Ga dit prachtige avontuur aan, dat zich afspeelt in de wereld van The Northern Realms en je zult er hoogstwaarschijnlijk geen spijt van krijgen
Deze Black Friday PSN deal kun je dan ook niet laten liggen. De game is 50 procent afgeprijsd in de Playstation store en is nu digitaal verkrijgbaar voor 35,00 euro! Wanneer je de game fysiek in je bezit wilt hebben, is The Witcher 3 voor 44,99 euro ook bij bol.com in de aanbieding
82530

1. FIFA 16

Aan FIFA 16 hoef je niet echt heel veel woorden vuil te maken. Over de nieuwste footie van EA hebben wij al een hoop artikelen geschreven en in de FIFA 16 review werden er lovende woorden gesproken over de game.
Win met je favoriete team een seizoen, speel spannende matches tegen je vrienden, of bouw je eigen team op en behaal successen in FIFA Ultimate Team!
Op deze Black Friday kun jij je slag slaan en FIFA 16 in huis halen met een korting van maar liefst 36 procent! De game haal je voor 44,79 digitaal binnen in de Playstation Store.