Klaar met Hamilton? Deze musicals op Disney+ kan je kijken

Article
zaterdag, 24 april 2021 om 11:00
hamiltonf1594416506
Ben je klaar met Hamilton? Niet getreurd, naast de musical die de wereld heeft weten te veroveren zijn er namelijk nog meer dan genoeg andere musicals op Disney+ om uitgebreid van te genieten.
Hamilton is een van de beste musicals op Disney+ die je kan vinden, maar gelukkig zijn er nog zat andere om te kijken als je eenmaal klaar bent. Disney staat natuurlijk sowieso al best wel bekend om de vele goede musicals die de mediagigant produceert. Met een abonnement op Disney+ krijg je dan gelukkig ook toegang tot al deze musicals om je in ieder geval even bezig te houden. Daarnaast kan je natuurlijk ook al je tijd steken in het leren van alle nummers van de musicals op Disney+.

Newsies

Bij Newsies is het even oppassen op welke versie je klikt, want de een is een film uit 1992 en de andere is de Broadway musical. Gelukkig staat op Disney+ wel duidelijk aangegeven welke versies beschikbaar zijn. Newsies draait om een groep krantenjongens eind 19e eeuw in New York die de handen ineen slaan om op te staan tegen een grote krantenmagnaat. De musical wordt wereldwijd geroemd en is dan ook een van de beste musicals op Disney+ samen met Hamilton.

High School Musical

Voor veel mensen zal de titel van High School Musical al een gigantische dosis aan nostalgie opleveren en dat alleen al is een reden om de films en de serie weer even te bekijken op Disney+. Wel een kleine waarschuwing vooraf voor de serie, als je verwacht had dat Zac Effron en Vanessa Hudgens weer aanwezig zouden zijn, de cast is volledig anders dan de films. Jammer, maar nog steeds heel vermakelijk en zeker een noemenswaardig plekje tussen de musicals op Disney+ waard.

Frozen

Laten we wel wezen, iedere Disney-film is eigenlijk gewoon een verkapte musical. Welke animatiefilm je ook kijkt van de entertainmentgigant, er zijn altijd wel een paar iconische muziekstukken in terug te vinden. Frozen is dan misschien toch wel een van de meest iconische films die de laatste jaren is verschenen uit de stal van Disney, er is namelijk praktisch niemand die Let It Go niet kent. Eigenlijk hadden we hier ook The Lion King of een andere iconische film kunnen noemen, maar Frozen voelt toch net wat meer als andere musicals op Disney+.

Musicals op Disney+

Zoals je kan lezen staan er meer dan genoeg musicals op Disney+, maar als je nog niet klaar bent met Hamilton, dan is het zeker een aanrader om die musical toch nog even als eerste te kijken. De musical heeft niet voor niets een stortvloed aan positieve recensies gekregen. Mocht je niet zoveel zin hebben in musicals op Disney+, dan is er nog meer dan genoeg andere content op de streamingdienst. Zo kan je aardig wat series bingewatchen of kan je ervoor kiezen om de nieuwe film Raya And The Last Dragon te kijken.

Populair Nieuws