Top 4 Incredibles 2 details - Bereid je voor op deel 2!

Article
woensdag, 20 juni 2018 om 17:53
top 4 dingen om te onthouden voor je incredibles 2 kijkt 134098
Bijna is het dan zo ver: de langverwachte The Incredibles 2 komt eraan! Het is al 14 jaar geleden sinds de eerste film uit kwam, en daarom is een korte recap misschien wel handig. We hebben de top 4 Incredibles 2 details op een rijtje gezet die je moet onthouden voor je de film gaat kijken!

4. Superhelden bestaan, maar ze zijn wel illegaal

In de eerste Incredibles-film zijn de superhelden normaal. De supers zijn onderdeel van de samenleving, worden ingeschakeld wanneer nodig en ze helpen zelfs de politie. Of het nou gaat om het stoppen van dieven, of om het redden van een hopeloos katje uit een boom. De superhelden zijn volkomen normaal en iedereen accepteert ze ook.
Superhelden zijn er in alle soorten en maten: we kennen natuurlijk de familie Parr (lees: The Incredibles) maar ook Bob zijn beste vriend Lucius (Frozone) heeft superkrachten. Hij kan namelijk alles veranderen in ijs, en Bob, beter bekend als Mr. Incredible, is immens sterk. Elastigirl is super lenig, Violet kan krachtvelden maken en Dash is supersnel.
Maar superhelden zorgen voor meer problemen dan oplossingen, en dus worden supers illegaal. Bob wordt aangeklaagd door de man die zelfmoord wilde plegen maar tegen zijn wil in is gered. Dan besluit de regering superhelden te verbieden en moet Mr. Incredible zijn krachten verbergen. De Parr's moeten nu leven als een normaal gezin maar hebben moeite met hun krachten verborgen houden. Bob wil weer superheld worden.
134152

3. The Incredibles vechten tegen The Underminer

De nieuwe film gaat verder waar de vorige film ophield en dat is: het gevecht tegen The Underminer. Nadat de familie Incredible Syndrome heeft verslagen, is er een moment van vrede. Maar dit duurt niet voor lang, want al snel verschijnt The Underminer.
Aan het einde van de film verscheen The Underminer uit het niets en de familie Parr werd opgeroepen om hem te verslaan. Ze vertrokken van Dash zijn presentatie op school (wat hem overigens wel goed uit kwam) om het op te nemen tegen de vreemde schurk. De tweede film begint midden in het gevecht. Een beetje verwarrend, maar dit is dus de reden!
134154

2. Edna Mode is een superheldenmode-ontwerpster

In The Incredibles maakten we kennis met veel personages zoals Syndrome, Rick en Myrage. In de Incredibles 2 zien we niet heel veel personages terug, naast de familie Incredible en Frozone. Behalve Edna Mode, die is er weer bij! En gelukkig maar, want hoe konden we Edna vergeten? Zij is de superheldenmode-ontwerpster en heeft kostuums gemaakt voor de grootste superhelden over de hele wereld.
Edna maakte superheldenoutfits, maar sinds die zijn verboden richt ze zich op outfits voor supermodellen. Ze is dus dolblij als Bob weer naar haar toe komt voor een klusje! Edna is heel grappig en was een van de grappigste elementen uit de eerste Incredibles-film.
134155

1. Jack Jack heeft superkrachten

En het belangrijkste om te onthouden voordat je de nieuwe film gaat kijken: Jack Jack heeft superkrachten gekregen! Aan het einde van de film kwam de familie erachter dat Jack Jack van gedaante kan veranderen en vuur kan spugen. Maar dit is nog lang niet alles. Wat kan de baby dan nog meer? Daar komen we in The Incredibles 2 achter!

Meer als The Incredibles 2 details

De film draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier 5 redenen om uit te kijken naar de film. Benieuwd naar wat wij vonden van de film? Lees dan hier onze Incredibles 2 review.

Populair Nieuws