5 redenen om uit the kijken naar The Incredibles 2

Geschikt voor heel het gezin

Er zijn een hoop redenen om uit te kijken naar The Incredibles 2.

Als The Incredibles II van hetzelfde niveau wordt als het eerste deel, dan wordt het zeker een film die leuk is voor het hele gezin. Lachen, gieren, brullen, voor ieder zullen er grappen en verwijzingen inzitten die de film een aangename zit zullen maken. Alhoewel animatiefilms vaak worden gezien als een vermaak voor kinderen, zitten er vaak kleine grappen in verwerkt die de kleine niet meekrijgt, maar een volwassene met een glimlach oppikt.

Zo is er uit de eerste film bijvoorbeeld een grap blijven hangen die zeker voor een zeer iconisch scene heeft gezorgd. Ooit had die ijsgast Frozone een kort dialoog met zijn vrouw: ¨vertel mij waar mijn pak is vrouw. Het is voor een goede zaak¨, waarop de vrouw antwoordt: ¨een goede zaak? Ik ben je vrouw. Ik ben het beste wat je kan overkomen.¨

De nieuwste trailer geeft het gevoel dat de film net zo toegankelijk wordt als het eerste deel was. Verwachtingen liggen hoog want van dezelfde hand zagen we titels als Finding Nemo en Toy Story. Disney Pixar heeft in ieder geval veel ervaring met het maken van films voor de familiedoelgroep en zodoende zal dat deze keer vast weer worden ingezet.