Top 5 beste Mario Tennis Aces tips & tricks - Word de koning van het tennisveld

Article
donderdag, 21 juni 2018 om 9:00
xgn google image
Wil jij een echte pro worden in Mario Tennis Aces? Met deze Mario Tennis Aces tips & tricks word jij beetje bij beetje steeds beter in het spel. Uiteindelijk laat jij bij iedereen het zweet uitbreken wanneer je de tennisbaan opgaat.
Alhoewel meedoen belangrijker is dan winnen, is het altijd wel fijn om toch wat tips en tricks te ontvangen. Zo ben jij straks de beste tennisspeler van het Mushroom Kingdom.

5. Leer te counteren

Om de Story Mode van Mario Tennis Aces te voltooien, is het hoofdzaak om snel de Zone Speed en Zone Shot onder de knie te krijgen. Ook is het handig om te leren om snel zoveel mogelijk energie te verdienen om deze acties uit te kunnen voeren. De verschillende bazen die je onder ogen moet komen, zullen je belagen met een enorme hoeveelheid aan krachtige stoten. Zo zullen ze soms zes keer op een rij een poging doen om met een ultra slag jouw racket te breken.
Wees ze voor en leer te counteren door de tutorial en eerste baas gewoon meerdere keren te spelen. Probeer verder eens wat vrije matches tegen de computer om de Tricky Shot te perfectioneren. Op die manier kun je snel energie bijvullen en je weren tegen alle Zone Shots die vijanden op je af blijven vuren. Geloof ons, dit wil je onder de knie krijgen.
134313

4. Speel het spel spel co-op

Een van de tofste Mario Tennis Aces features is nog wel de co-op! Dit is de ultieme manier om toffe nieuwe strategieën te leren. Je kunt een beetje spieken bij anderen en zo leer jij ook weer wat voor gekke capriolen anderen uithalen om juist die bal nog net op het laatste moment te kunnen redden. Als je dan ook nog ééns varieert tussen online en offline ben je straks van alle markten thuis.
Door co-op te spelen tover je een glimlach op je gezicht. Het is leuk om op deze manier te leren, ook als je dik door je tegenstanders wordt ingemaakt. Het is duidelijk dat het spel echt voor de chaotische co-op is gemaakt.
Mario Tennis Aces is namelijk een spel dat tof is om in je eentje te ervaring, maar pas echt een toffe ervaring biedt als je het met anderen ervaart. Nodig je vrienden en familie dus uit om samen voor de televisie te gamen. Nintendo is en blijft namelijk een koning in het leveren van ouderwetse toffe couch co-op en dat zien we zeker terug in deze game.
134314

3. Sla geen levels over

De Story Mode biedt een grote hoeveelheid levels en al die levels bieden een goede kans om je Mario Tennis Aces skills naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je geen enkel level overslaat, word je ondergedompeld in een grote hoeveelheid aan oefeningen. Je leert om de bal zovaak mogelijk over te slaan, je te verweren tegen een baan die zich volledig tegen je keert of juist om toch nog beter de Zone Speed en Zone Shot in de vingers te krijgen.
Het is daarnaast ook heel handig voor de Story Mode, omdat je in de extra levels speciale tennisrackets kunt vrijspelen. Deze komen heel handig van pas in de Story Mode zelf. Al die variaties aan nieuwe rackets zijn niet alleen sterker dan je standaard racket, ook zorgen ze er voor dat je wat back up hebt voor mocht één van die bazen toch je tennisracket weten te breken.
134315

2. Probeer tennisrackets te breken

In het breken van tennisrackets ligt nog een andere tip. Soms loont het niet om per se voor de meeste punten te gaan. Mocht je nu net tegen het punt aanlopen dat je in een online of couch co-op match dik ingemaakt wordt, dan is er nog altijd een laatste redding: alles op alles zetten dat het racket van je tegenstander breekt.
Probeer zoveel mogelijk energie te krijgen door Tricky Shots te doen en je slagknop langere tijd in te houden om zo je aanval op te laden. Wanneer je voldoende energie heb, smash dan je bal binnen mum van tijd richting je tegenstander. Dit is riskant, want mogelijk weet hij hem te counteren. Maar als jij het als een verrassing weet te brengen en hij faalt, dan breekt de racket en kan zelfs een match van 0 - 40 nog in jouw voordeel uitslaan.
In Mario Sports games hoef je niet altijd voor de punten te spelen. Neem bijvoorbeeld Super Smash Footbal waarin het soms zelfs leuker is om anderen met items te belagen.
134316

1. Laatste Mario Tennis Aces Tips

Maar de beste tip die we willen meegeven is: probeer zoveel mogelijk variatie aan te brengen in je spelgedrag. Wees niet voorspelbaar. Wees niet de tennisspeler die alleen maar de bal maar blijft terugkaatsen. Soms loont het namelijk meer om een ingecalculeerd risicootje te nemen. Maak bij dit risico net als bij echt tennisgebruik van je eigen kracht: ben je goed in een bepaalde move, gebruik hem dan om je tegenstander uit te putten.
Maar na het nemen van een risico, ga altijd terug naar de middenlijn! Net als bij een echt potje tennis is de nummer één tip tijdens tennis namelijk om dit te doen. Op die manier kun jij of de bal nu links, rechts, midden of achter wordt geslagen, altijd jezelf snel op alle acties voorbereiden.
Sla eens diep, net na het net. Hard, zacht. Probeer je tegenstander volledig van de wijs te brengen door gebruik te maken van de grote variatie aan schoten die deze Mario Tennis Aces release met zich meebrengt. En als je al die schoten in de vingers hebt, kun jij jezelf straks met trots de koning of koningin van de tennisbaan noemen.