Top 10 Valentijnscadeaus voor hem

  Valentijnsdag staat alweer om de hoek en dat betekent dat je nog maar een paar weken hebt om een mooi cadeau uit te zoeken voor je vriend. En nee, dit is niet altijd even makkelijk. Om wat extra inspiratie te bieden hebben we hier de top 10 Valentijnscadeaus voor hem opgesteld!

  The Walking Dead Blu-Ray Box - Seizoen 1 t/m 5

  Zombies, ingewanden en loshangende ledematen, die is zo’n beetje wat je kunt verwachten in de afleveringen van The Walking Dead. Dit zijn in principe dé elementen die mannen interessant vinden, dus wat is nou een beter cadeau dan de eerste vijf seizoenen van The Walking Dead?

  Dit betekent natuurlijk niet dat hij het alleen hoeft te kijken, want hoewel er met overmaat bloed gevloeid wordt is het zeker een ijzersterke serie die ook vrouwen kan aanspreken! Dus haal nu de verzamelbox in huis en ga samen griezelen met een The Walking Dead marathon! Je betaalt voor deze box 98.49 euro.

  Smartwatch/Fitnesstracker

  Mannen zijn meestal snel gek van technologie en vinden gadgets dan ook zeker belangrijk. Verras je vriend deze Valentijnsdag met een toffe smartwatch! Ze hoeven niet eens zo duur te zijn, want je haalt tegenwoordig al een smartwatch in huis voor zo’n vijftig euro. Mocht je wat meer centjes overhebben voor je vent dat kun je altijd kiezen voor de Apple Watch of de Samsung Gear S2.

  Je kunt ook voor een fitnesstracker gaan als je vriend meer een sportief type is. Zo zijn de fitnesstrackers van Fitbit altijd een goede keuze. Hiervoor betaal je echter wel zo’n 129 euro.

  Mok van favoriete game

  Er is tegenwoordig genoeg merchandise te vinden van games en films en tv-series. Mocht jouw vriend nou een fanatieke gamer zijn, dan is een mok van zijn favoriete game altijd een goede keuze. Tijdens het gamen gaat er ten slotte aardig wat koffie doorheen en wat is nou leuker als je dan ook nog eens kunt drinken uit een mok van je favoriete game?

  Je kunt bij diverse winkels en online webshops game merchandise vinden. Zo betaal je bijvoorbeeld voor de bovenstaande Metal Gear Solid mok 11.99 euro.

  Game tegoed

  Wil je graag een leuke game kopen voor je vriend, maar je hebt eigenlijk geen idee wat hij wil hebben of wat hij überhaupt nog niet heeft? Want nee, het is niet zo subtiel om het aan hem te gaan vragen vlak voor Valentijnsdag.

  De oplossing is simpel, doe je vriend een Gift Card cadeau die hij kan spenderen aan een nieuwe game of in-game content. Zo kun je bijvoorbeeld per platform een Gift Card aanschaffen. Dan moet je wel even in zijn kamer spieken om te kijken op welke console hij speelt natuurlijk. Je kunt kiezen uit meerdere cadeaukaarten en natuurlijk kun je ook zelf beslissen hoeveel geld je aan hem wil spenderen.

  Draagbare speaker

  Muziek is altijd een goede keus, en dan voornamelijk als de muziek uit een high-tech speaker komt. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende soorten en maten in speakers dat er altijd wel eentje tussenzit die jou aanspreekt. Zo kun je draagbare speakers vinden bij Bose en JBL die perfect zijn qua maat en niet eens honderden euro’s hoeven te kosten.

  Een aanrader is bijvoorbeeld de Soundlink Mini Bluetooth speaker van Bose, die compact in formaat is en toch muziek afspeelt in geweldige kwaliteit. Plus, je kunt makkelijk je muziek vanaf je telefoon afspelen via de Bluetooth functie. Voor deze speaker betaal je 199 euro.

  The Witcher 3 Wild Hunt

  Als je besluit een game cadeau te doen, doe het dan ook meteen goed. Een logische keuze is natuurlijk om The Witcher 3 aan te schaffen. Dit omdat de game een prachtige sprookjeswereld vol content bevat, een 9.5 scoorde in onze review en natuurlijk omdat The Witcher 3 uitgeroepen is tot Game of the Year!

  Nou, reden zat toch? Je kunt The Witcher 3 al in huis halen vanaf 48 euro. Zo kun je kiezen tussen een PS4, Xbox One of PC versie.

  Star Wars the Complete Saga

  Een van de meest iconische en bekende filmreeksen die iedereen moet kennen is wel Star Wars. En het is wel ongeveer een gegeven dat de meeste jongens stiekem toch wel fan zijn van deze films en de karakters die erin voorkomen. Met die reden is het zeker een goed idee om jouw vriend de complete collectie cadeau te doen die alle films bevat.

  Je kunt natuurlijk ook samen gaan kijken, want Star Wars moet iedereen eigenlijk wel een keer gezien hebben. Je betaalt voor Star Wars the Complete Saga 88.99 euro. De laatste film: The Force Awakens zit er vanzelfsprekend nog niet tussen.

  Gaming Headset

  Gaming headsets zijn natuurlijk essentiële benodigdheden voor gamers en hoewel het soms moeilijk is te accepteren dat zijn game meer aandacht krijgt dan jij is het toch een leuk cadeau. Zo ziet hij meteen hoeveel je van hem houdt.

  Je kunt een gaming headset in verschillende prijsklassen kopen. Zo haal je er al een in huis vanaf 20 euro. Je kunt voor meer inspiratie ook onze special lezen met de top 5 beste gaming headsets.

  Spectre DVD/Blu-Ray

  Een van de meest mannelijke filmreeksen is wel James Bond, dus wat is een beter cadeau dan een DVD of Blu-Ray van de nieuwste James Bond film in de reeks: Spectre? De film is bij het publiek zeer goed gevallen en wordt ook de meeste succesvolle Bond film ooit genoemd. Zo bracht de film in Nederland al zo'n 20 miljoen euro op. De film scoorde bij ons ook een dikke 8.7 in de review.

  Plus, mannen houden toch van schieten, vechten en mooie vrouwen? Je betaalt voor de DVD 19.99 euro en voor de Blu-Ray 24.99 euro.

  The 5th Wave

  Wat het eigenlijk ook altijd goed doet is een tripje naar de bioscoop. Valentijnsdag moet je samen spenderen en dit hoeft niet altijd te betekenen dat je uit eten hoeft. Soms is het een stuk leuker om samen met de persoon van wie je houdt een goede film te pakken.

  Zeker een goede aanrader is The 5th Wave. In deze film wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens in vijf aanvallen. De film draait vanaf 28 januari in de bioscoop. Zo betaal je voor zo'n ticket rond de 11 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.