Top 10 Valentijnscadeaus voor haar

Article
woensdag, 03 februari 2016 om 7:22
xgn google image
Rozen verwelken, schepen vergaan, maar valentijnscadeaus blijven altijd bestaan. Ja, de universele dag van de liefde breekt binnenkort weer aan en dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is om je liefje extra te verwennen. Voor de inspiratieloze zielen hebben we hier daarom de top 10 Valentijnscadeaus voor haar opgesteld!

The Age of Adaline

De meeste vrouwen houden toch wel van een goed liefdesverhaal en wat is voor vrouwen nou beter dan zo’n zwijmelfilm kijken met je vent? Age of Adaline is zeker een aanrader op het gebied van romantische films, want wie houdt er nou niet van een verhaal waarin liefde zelfs de tijd overwint? Plus het mag ook niet misstaan dat onze enige echte Michiel Huisman erin speelt.
The Age of Adaline haal je nu in huis voor 9.99 euro voor de Blu-Ray versie en de DVD versie.

Sonoro GoLondon

We kunnen bijna niet meer zonder muziek leven, hoewel het geluidslimiet van onze telefoon nog wel eens tegenvalt. Geef je veel om je vriendin, dan koop je met Valentijnsdag natuurlijk de Sonoro GoLondon voor haar. Zo kan ze waar ze ook is van haar muziek genieten via deze draagbare speaker.
Je haalt er al een in huis voor zo’n 99 euro. En speciaal voor Valentijnsdag kies je er natuurlijk een in de mooie rode kleur van de liefde.

Game of Thrones bordspel

De meest populaire en bekende serie van het moment is toch wel Game of Thrones en de meeste mensen volgen deze serie ook intensief. Je kunt nu samen je kennis over Westeros testen, in de huid kruipen van je favoriete familie en proberen de IJzeren Troon te veroveren. Dit doe je natuurlijk met het Game of Thrones bordspel.
Je kunt hierbij nog kiezen tussen een Nederland of een Engelse variant, waarbij je voor de Nederlandse versie 63.95 euro betaalt en voor de Engelse versie 69.95 euro.

Tas van game

Voor de gamervriendin kun je natuurlijk veel kanten op. Er is tegenwoordig zoveel merchandise te vinden van games zoals mokken, kleding, figuurtjes, sleutelhangers, sieraden enzovoort. Een leuk cadeau is daarom ook een tas van haar favoriete game. Tassen doen het namelijk altijd wel goed bij vrouwen en als je er dan ook nog eens een kan vinden van haar favoriete game dan ben je meteen 's werelds beste vriend.
Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de bovenstaande Zelda Messenger Bag waarvoor je 39.99 euro betaalt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tas van haar favoriete film of serie, zoals bijvoorbeeld een The Walking Dead tas.

The Vampire Diaries box – Seizoen 1-6

Vampiers vallen eigenlijk altijd goed bij vrouwen en dan vooral als we spreken van hele specifieke vampiers zoals Damon Salvatore. Haal voor je vriendin nu speciaal de verzamelbox van The Vampire Diaries in huis, zodat ze urenlang... nee, zelfs dagenlang kan genieten van haar favoriete vampierserie. Je kan het natuurlijk ook gezellig samen kijken, want het gaat wel even duren totdat die zes seizoenen erdoorheen geramd zijn.
Naast de complete set van de eerste zes seizoenen kun je ook kiezen voor een box met de eerste vier seizoenen waar je een unieke Vampire Diaries halsketting bij krijgt. We weten ten slotte dat de karakters in de serie geweldige smaak hebben en op die manier combineer je een DVD-box met een prachtig sieraad.
Je betaalt voor de Blu-Ray versie van de complete box van de eerste zes seizoenen 145 euro, en 129.99 euro voor de DVD box. De DVD box met de halsketting kost 69.99 euro.

Gigaset G-Tag

Oké dus vrouwen raken nog wel eens dingen kwijt. Gelukkig hoeft dit niet meer, want je kunt haar deze Valentijnsdag de geweldige Gigaset G-Tag cadeau doen. Dit is een soort kleine sleutelhanger die je aan je sleutels, tas of welk object dan ook die je niet wilt kwijtraken. De kleine tag beschikt over Bluetooth en zorgt ervoor dat je vriendin nooit meer iets kwijtraakt!
Een Gigaset G-Tag is zeker niet duur dus er is altijd nog ruimte voor een doos chocolaatjes. Je betaalt voor een G-Tag 19.95 euro, waarbij je ook nog eens kunt kiezen uit verschillende leuke kleurtjes.

Alcatel OneTouch Watch

Vrouwen houden van accessoires, en dan zeker accessoires die ook nog eens een functie hebben. Met de Alcatel OneTouch Watch zul je zeker niet de plank misslaan, want tegen dit slimme horloge zegt ze geen nee.
Wat ook fijn is aan deze smartwatch is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar je eigen smaak. Je kunt je eigen kleur kiezen en je hebt de mogelijkheid om een eigen wijzerplaat te maken. En ja, vrouwen houden ervan hun eigen persoonlijkheid te kunnen laten zien.
Je mag wel diep in de buidel tasten, want voor de Alcatel OneTouch betaal je 199 euro.

Persoonlijke USB Mixtape

Vroeger maakte stelletjes voor elkaar nog wel eens verzamelbandjes met hun favoriete muziek erop. Tegenwoordig gaat alles echter digitaal, hoewel we deze boodschap nog steeds kunnen gebruiken bij de modernere cadeaus. Zo kun je voor je vriendin een speciale USB-stick kopen in de vorm van zo’n ouderwets cassettebandje.
Bij Etsy kun je deze USB sticks aanschaffen en daarbij ook nog eens een persoonlijk boodschap erop laten zetten. Want de hele essentie van zo’n bandje is natuurlijk de persoonlijkheid. Je betaalt voor zo’n USB Mixtape ongeveer 23 euro.

Film/Game sieraden

Niet alle meisjes houden van parels en diamanten, want sommige meisjes kun je juist blij maken met film en game merchandise. Tegenwoordig is het aanbod ook zeker groot en kun je sieraden in huis halen van allerlei franchises en films en series.
Zo kan ze bijvoorbeeld fan zijn van Mario of Zelda en daar heb je genoeg sieraden van. Voor de filmgekken kun je bijvoorbeeld een replica aanschaffen van de Evenstar van Arwen uit de Lord of The Rings films zoals hierboven te zien is. Je kunt zo’n ketting al kopen voor 7.50 euro, hoewel de echte replica’s wel wat meer kosten.

IDOL 3 OneTouch

Voor de mannen met wat meer geld is de IDOL 3 OneTouch misschien een idee. Dit is de eerste omkeerbare smartphone die ook nog eens een super leuk design heeft. De telefoon heeft goede specs en is ook nog eens beschikbaar in vrouwelijke kleuren, waaronder rood.
Dit is zeker een ideaal cadeau, hoewel het niet het goedkoopste cadeau is. Voor de stellen met een lange afstandsrelatie is het perfect, want dat weet je in ieder geval zeker dat ze je kan bellen. Je betaalt voor de IDOL 3 OneTouch smartphone 299 euro, wat toch een stuk goedkoper is dan de nieuwste iPhone.