Top 10 Netflix mannen series - Lekker stoer!

  Er staan ongelooflijk veel series op Netflix, de een wat meer voor de man en de ander weer wat meer voor de vrouw. Nu heeft iedereen natuurlijk een andere smaak, maar in dit lijstje geven we je de 10 beste mannen series op Netflix en er zitten absoluut wat pareltjes tussen!

  Fox Television

  Voordat we beginnen aan het lijstje van mannen series op Netflix nog een kleine mededeling: iedereen moet natuurlijk kijken waar hij of zij naar wil, dat gaan wij niet bepalen voor je. Vrouwen kunnen uiteraard ook prima genieten van deze series. Maar als je echt opzoek bent naar vrouwen series, check dan de 10 vrouwen series op Netflix!

  10. Prison Break (2005)

  We starten het lijstje van mannen series op Netflix met Prison Break. Deze serie behoort tot het meubilair van de industrie. Als je het namelijk op een verjaardag hebt over goede films en series, dan is Prison Break een naam die altijd boven komt drijven. In Prison Break volg je het verhaal van genie Michael Scofield (Wentworth Miller), die expres een misdaad pleegt om zo in de gevangenis te belanden.

  Een actie die niet voor iedereen is weggelegd, maar Michael moet wel. Zijn broer, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), is namelijk ten onrechte veroordeeld tot de doodstraf. Prison Break is een ontzettend spannende serie die iedereen gezien moet hebben. Mocht je hem nog nooit hebben gekeken, ga dat dan zeker doen! Er zijn op Netflix vijf seizoenen te bekijken.

  BBC 2015

  9. Luther (2010)

  Deze Britse serie van de BBC is in één woord samen te vatten: hectiek. Hectiek in de positieve zin van het woord voor ons als kijker. Het leven van John Luther (Idris Elba) is daarentegen hectisch in de negatieve zin van het woord. John Luther jaagt voor de kost op de meest moordlustige psychopaten die er zijn. Hij is dus geen dertien in een dozijn politieman.

  Luther zet zijn baan altijd op de eerste plaats, wat zowel een zegen als een vloek is voor de mensen die hem liefhebben.Idris Elba wist met zijn rol als John Luther een Golden Globe binnen te slepen. Van Luther zijn vier seizoenen te zien op Netflix. Het vijfde seizoen is vanaf 31 maart te zien op Netflix.

  Netflix

  8. Mindhunter (2017)

  ''How do we get ahead of crazy, if we don't know how crazy thinks?'' Dat is de zin die Mindhunter beknopt samenvat. Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) zijn partners die samen een onderzoek starten naar de denkwijze van de meest verschrikkelijke en brute moordenaars, dit doen ze door vastzittende moordenaars te ondervragen.

  Mindhunter is een Netflix Original die onder andere wordt geregisseerd door David Fincher. Hij is vooral bekend van Fight Club, Se7en en Gone Girl. Het acteerwerk van de mensen die ondervraagd worden is magisch te noemen. Je hangt aan de lippen wanneer deze moordenaars hun verhaal op een mega geloofwaardige wijze vertellen. Seizoen 1 is te bekijken op Netflix en de achtste notering in onze Netflix mannen series lijst.

  2014 FX Networks

  7. Sons of Anarchy (2008)

  Als je het hebt over mannen series op Netflix, mag Sons of Anarchy natuurlijk niet ontbreken. De serie over de gewapende motorclub Sons of Anarchy bevat uiteraard dikke motoren, maar ook criminaliteit. Een lekker stoere serie met een Golden Globe achter haar naam!

  Vader worden is een van de mooiste dingen die je kan overkomen. Als je net zoals Jackson Teller (Charlie Hunnam) lid van een motorclub bent, is het lastig om balans in je leven te vinden. De motorclub begeeft zich steeds meer op het gebied van criminaliteit en wordt opgejaagd door de politie. De club kent ook veel rivalen. Al met al wordt het voor Jackson dus steeds moeilijker om zijn relaties in stand te houden.

  Netflix

  6. Daredevil (2015)

  Een lijstje over mannen series op Netflix zonder een superheld erin? Dat kan natuurlijk niet. Daarom staat de met vijf Primetime Emmy genomineerde serie Daredevil bij ons op de zesde plaats. In de serie volg je het verhaal van Matt Murdock (Charlie Cox). Als kind werd hij door een chemische lekkage verblind, maar dit limiteerde hem niet in zijn doen en laten. Sterker nog, hij kreeg er superkrachten van.

  In de nacht strijdt hij als superheld Daredevil tegen het kwaad van Hell's Kitchen. Overdag is hij de advocaat Matt Murdock die het recht laat zegevieren in de rechtbanken. Daredevil is een lekker duistere serie waar je helemaal in wordt gezogen, een echte aanrader dus! Vooral voor de volwassen mannen onder jullie. Check hier onze Daredevil seizoen 1 review.

  Netflix

  5. House of Cards (2013)

  Dan zijn we aangekomen bij de top 5 mannen series op Netflix! Volgens velen is House of Cards een van de allerbeste Netflix Originals en die mening is zeker geen verkeerde. De serie met twee Golden Globes achter haar naam bevat een ijzersterk verhaal over de Amerikaanse politiek dat geweldig wordt neergezet door onder andere Kevin Spacey en Robin Wright.

  Het congreslid Francis Underwood (Kevin Spacey) is genadeloos en samen met zijn manipulatieve vrouw Claire Underwood (Robin Wright) bestormen ze Washington om hoger in de hiërarchie van de Amerikaanse politiek te komen. De weg naar macht is lang, maar het duo heeft er alles voor over. Van de serie zijn zes seizoenen te zien.

  BBC

  4. Peaky Blinders (2013)

  Een heerlijke Britse serie van de BBC die zich afspeelt in het oude Engeland. Peaky Blinders is een serie over de criminele groep genaamd the Peaky Blinders. In 1919 was de groep was, net zoals in de serie, actief in Birmingham. In de serie volg je met name Thomas Shelby (Cillian Murphy), de leider van de groep. De bende wil steeds hoger en hoger in het criminele circuit komen en daar hebben ze alles voor over.

  Hierbij moet je denken aan overeenkomsten sluiten met de vijand, maar ook het verraden van dierbaren valt daaronder. Peaky Blinders is een ongelooflijk goede serie met top acteurs zoals de Cillian Murphy, Paul Anderson en Tom Hardy. Er zijn vier seizoenen van de serie op Netflix te zien.

  Netflix

  3. Narcos (2015)

  Een serie vol met poedersuiker! Uhm, cocaïne natuurlijk. Deze Netflix serie focust zich op de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar (gespeeld door Wagner Moura) die dood en verderf zaaide in het Zuid-Amerikaanse land. In Narcos volg je de reis die deze bekende drugsbaron heeft afgelegd om met zijn Medellínkartel aan de top van de criminele onderwereld te komen.

  De weg naar de top is natuurlijk geen makkelijke. Zeker niet als je de politie op je hielen hebt zitten. Narcos is een serie die je gezien moet hebben als je houdt van shows over drugshandel. Zelfs als dit je niet direct aanspreekt is de serie een aanrader. De serie heeft in totaal drie seizoenen die allemaal op Netflix te zien zijn.

  2011 Starz Entertainment

  2. Spartacus (2010)

  Mannelijker dan Spartacus ga je het niet krijgen! Halfnaakte mannen die in de arena zichzelf moeten bewijzen door elkaar op een zo'n gruwelijke manier te vermoorden. Klinkt simpel en dat is het ook, maar Spartacus gaat veel dieper dan dat. In Spartacus volg je het verhaal van de krijger met dezelfde naam, die uit zijn thuisland is meegenomen en tot de Arena wordt veroordeeld.

  De rol van Spartacus wordt gespeeld door Liam McIntyre en Andy Whitfield. Laatstgenoemde overleed na het eerste seizoen aan de gevolgen van kanker, waarna McIntyre de rol overnam. De eerste twee afleveringen van Spartacus zijn kwalitatief minder, maar hoe verder je komt hoe beter het wordt. De serie kent vier seizoenen, waarvan het tweede seizoen een prequel is.

  AMC

  1. Breaking Bad (2008)

  In Breaking Bad volg je scheikundeleraar Walker White (Bryan Cranston) die alles behalve een opwindend leven lijdt. Wanneer op een dag longkanker wordt geconstateerd, neemt hij wel een heel merkwaardige beslissing. White gebruikt zijn scheikundige brein om geld te verdienen aan de drug meth. Hij wil namelijk zijn gezin onderhouden.

  Om dit voor elkaar te krijgen werkt hij samen met zijn oud-leerling Jesse Pinkman (Aaron Paul) om zich in de drugshandel te mengen. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Breaking bad is, net zoals alle andere namen in dit lijstje, een must see. Als je toch nog twijfelt dan zijn hier vijf redenen om Breaking Bad te bekijken. De serie heeft maar liefst zes Primetime Emmy's achter haar naam staan en is volledig te bekijken op Netflix.

  Mannen series op Netflix - welke nog meer?

  Wij hebben niet elke mannen series op Netflix gezien natuurlijk, daarom vragen wij om jullie mening! Welke mannen series op Netflix hebben jullie nog meer gezien en zouden jullie in dit rijtje stoppen?

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.