Voordat we beginnen aan het lijstje van vrouwen series op Netflix nog een kleine mededeling: iedereen moet natuurlijk kijken waar hij of zij naar wil, dat gaan wij niet bepalen voor je. Mannen kunnen uiteraard ook prima genieten van deze series. Maar als je echt opzoek bent naar geweldige mannen series, check dan de top 10 mannen series op Netflix!

10. Gossip Girl (2007)

Je hebt de mannelijke versie van het begrip 'over de top' met mega dikke explosies, veel te grote geweren en een liefdesverhaal waarin bepaalde mannelijke en vrouwelijke lichaamsdelen veel groter zijn dan normaal, maar je hebt ook een vrouwelijke versie van 'over de top'. Een versie genaamd Gossip Girl.

In Gossip Girl volgen we een groep tieners uit de Upper East Side in New York, de bovenklasse. Het gaat er bij deze tieners, die op het punt staan naar de universiteit te gaan, niet om wie de beste cijfers haalt maar om wie het meest populair is. Wie er het meeste geld heeft, wie het met wie doet en ga zo maar door. Degene die je hiervan op de hoogte houdt: Gossip Girl, deze mysterieuze persoon heeft een blog en zet alles over iedereen die populair is online, levensverwoestend voor de dames.

Gossip Girl is een prima serie die je heerlijk achterover gezakt in je stoel met een veel te grote zak popcorn weg kan kijken. Ohja, vergeet je voetjes ook niet omhoog te doen!