Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 29 oktober 2017 om 10:33
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Ralph

Gekocht: Assassin's Creed Origins
Uitgespeeld: -
Ik ben deze week gedoken in het Oude Egypte, de tijden van grote namen als Cleopatra, Caesar en Pompeius. Binnen de kortste keren was ik onder hypnose van de waanzinnig mooie wereld die Ubisoft heeft geschapen. En ook de komende tijd ben ik te vinden in die prachtige zandbak, die af en toe gevuld wordt met een paar liters bloed van mijn gevallen vijanden.
assassins creed gekocht

Rick

Het lijkt alsof het een geldslurpende week is geweest voor mij, maar dat viel best wel mee. Alien Isolation, The Evil Within en de Season Pass van The Witcher 3 waren allemaal zwaar in de aanbieding in de PlayStation Store, dus ik dacht mijn slag even te slaan.
Verder heb ik ook Shadow of War en Super Mario Odyssey gehaald waar ik de komende week ontzettend veel plezier uit ga halen, plus de wekelijkse avonturen in Destiny 2. Dan wil ik Wolfenstein 2 en naar alle waarschijnlijkheid Call of Duty WW2 ook nog halen, en ik heb een tekort aan tijd dit jaar.
mario gekocht