Top 10 Collector's Editions van E3 games - Deze moet je hebben

Article
maandag, 17 oktober 2016 om 10:28
xgn google image
Echte fans van franchises nemen geen genoeg met een digitale download of een hoesje waar ze nooit meer naar omkijken. Voor deze mensen zijn de speciale edities in het leven gebracht, die een game release een heel feest maken. Deze top 10 Collector's Editions van E3 games scharen zich daarbij.
De tijd dat je alleen een game door de brievenbus krijgt tijdens release is al een tijdje voorbij. Collector’s editions krijgen steeds toffere spullen mee waarmee je je huis om kan toveren tot een Walhalla voor gamers. Beeldjes, robots, en zelfs helmen, echt van alles komt voorbij. Bekijk nu deze top 10 Collector’s Editions van E3 games die voorbij gekomen zijn.

10. Mafia III

Om deel uit te maken van de maffia moet je wel een excentrieke levensstijl hebben. Een goede smaak is een vereiste. Met de Mafia III Collector’s Edition sta je in ieder geval al met een been over de drempel, want het is een goede inleiding in de digitale wereld van harde maar mooie New Bordeaux.
De Mafia III Collector’s Edition is een pakket aan klasse. Zo krijg je naast de Deluxe versie van de game een hoop extra’s waarmee je respect op straat kan afdwingen. Wat denk je van twee LP’s met de officiële soundtrack van de game en New Bordeaux, waarmee je je smaak voor de muzikale klanken kan tonen. Natuurlijk onder het genot van een drankje, met stijvolle Mafia 3 onderzetters, want de drooglegging is gelukkig voorbij.
Als gangster moet je ook wel een beetje een gevoel voor kunst. Met het Art Book dat je erbij krijgt, kan je je oriënteren op de mooiste plaatste die de grimmige wereld te bieden heeft. Tel daar ook nog eens bij op dat je een set aan exclusieve prints en Lincoln Clay Dog Tags krijgt om je invloed te vergroten, en je bent er helemaal klaar voor. De Mafia III collector’s Edition moet je gewoon halen, capiche?
De Mafia 3 Collector's Edition kost 139,99 euro.
93339

9. South Park The Fractured but Whole

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, het is Coon! Het superhelden alterego van Cartman is terug voor een nieuwe avontuur. Niet alleen speelt het grof gebekte kind een grote rol in The Fractured But Whole, maar ook als paradepaardje van de Collector’s Edition. Een 15 cm hoge figurine van de half mens en half wasbeer beschermt jou tegen Professor Chaos!
Het kijken van South Park is hilarisch, maar het spelen van de franchise is nog veel leuker! The Stick of Truth heeft getoond dat het rusteloze stadje niet te klein is voor een episch animatie avontuur waar je favoriete tekenfilm figuren rondlopen. Heb je dit deel niet gespeeld? Niet getreurd, ook deze game zit bij de Collector’s Edition inbegrepen.
Naast een aantal artwork kaarten krijg je ook nog digitale content op je schoot geworpen. Het speciale kostuum en perk pack zorgt ervoor dat unieke vaardigheden krijgt en nog eens een extra outfit hebt. Mocht je huilen van het lachen, dan is de het ingame personage Towelie daar om je weer een droge snoet te bezorgen. Voel je thuis in het bizarre South Park!
Je kan deze Collector's Edition pre-orderen voor 99,99 euro.
93340

8. Ghost Recon Wildlands

Zo divers als dat Ghost Recon Wildlands wordt, zo veel verschillende versies van de game zijn er aan te schaffen. De editie die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt, is toch wel de Calavera Collector’s Edition. Hierbij krijg je een heuse headset om de tactieken met je medestanders te bespreken. Tango Down!
Drugs kartels oppakken die je natuurlijk niet zonder trofee mee te nemen. Met deze Collector’s Edition krijg je dan ook een speciaal aandenken aan je praktijken, waarbij je leven aan een zijden draadje hangt. De Santa Blanca kartel schedel gaat ervoor zorgen dat je bezoekers wel twee keer nadenken voordat ze je kook kunsten bespotten.
Vind je weg door middel van een fysieke map van Bolivia en vergelijk die oogstrelende postkaarten die je meegeleverd krijgt, natuurlijk geleverd in een stijlvol zakje. Vergeet ook niet dat je de game meegelverd krijgt als gold edition. Deze versie biedt naast de game ook een seizoenspas en een Digitale Deluxe pack. Tijdens het uitpakken zet je de officiële soundtrack op!
Deze Collector's Edition kost 149,99 euro en is alleen via de Ubisoft Store te verkrijgen.
93341

7. Battlefield 1

Over Battlefield 1 hoeven maar heel weinig woorden vuil gemaakt te worden waarom je deze game in huis moet hebben. De battlefield franchise die een uitstapje maakt naar de Eerste Wereldoorlog setting, één plus één is twee! Voor de echte veteranen is er ook de Collector’s Edition die zeker de moeite waard is om extra aandacht te geven. Ook al was de Eerste Wereldoorlog vrij beperkt, deze editie is dat tenminste niet!
Je moet toch ergens een nieuwe idool vandaan halen en wat staat er nou beter naast je PC of console dan een beeldje van je aankomende favoriete strijder? Naast dit eerbetoon krijg je gelukkig nog een hele stortvloed aan bruikbare voorwerpen, om de strijd aan te gaan met de lege ruimtes van je slaapkamer.
De Collector’s Edition van Battlefield 1 bevat nog een Steel Book, een stoffen poster, kaartspel, badge en premium verpakking. Er is zelfs aan de communicatie gedacht van dat tijdperk, want je krijgt een duivenpost buisje erbij, inclusief DLC. Headsets zijn niet meer nodig dus!
De prijs van de Battlefield 1 Collector's Edition kost 209,99 euro en is te verkijgen via Amazon.
93342

6. Watch Dogs 2

De Watch Dogs 2 Collector’s Edition geef je de keuze om de standaard, deluxe of de gold edition aan te schaffen. Dat is op zich al een prima vooruitzicht, maar waar het bij de Collector’s Edition echt om gaat is je nieuwe beste vriend.
Robots nemen de wereld over en ook jij kan daar een steentje aan bij dragen. De Watch Dogs 2 Collector’s Edition bevat namelijk een ware mechanische titaan die geen meedendogen kent. Een robot met de naam Wrench Junior wordt je metalen compagnon die alle katten bij je weg houdt. 20 cm hoog en voorzien van een gevaarlijk uitziend artwork, de gemeenschap kan zich maar beter voorbereiden!
Wrench Junior komt niet zonder enige trucjes. Zo kan hij 360 graden draaien en heeft 17 voorgeprogrammeerde zinnen. Wel moet je oppassen voor het humeur van deze blikken maat, want Wrench kent tien verschillende emoties. Het gaat dus kiezen worden of je je hack vaardigheden met de robot gaat verbeteren, of toch maar een kijkje in de game neemt.
Deze versie kost 139,99 euro via de Ubisoft Store.
93343

5. Gears of War 4

Een van de meeste epische Collector’s Editions van games die tijdens de E3 zijn langsgekomen, is die van Gears of War 4. Deze box hoor je gewoon open te halen met een motorzaag om vervolgens wat mannelijke oneliners erachteraan te gooien. De unieke doos is een voorbode voor iets wat een ereplaats verdient.
Een exclusief beeld van JD Fenix op een COG motor staat toch wel erg fantastisch naast je Xbox One of PC. Het extreem gedetailleerde beeld geeft de bruutheid van de franchise nogmaals weer. Naast deze pracht krijg je ook nog een sleutelhanger en een lithograaf, om nog even extra je enthousiasme voor de game te tonen.
93344

4. Titanfall 2

De Titanfall 2 Collector’s Edition is ook niet bepaald een lege verpakking. Zo krijg je een enorme Titanfall 2 helm replica die 1:1 grootte is gemaakt. Daarnaast krijg je de deluxe geditie van de game, waarbij je eerder toegang krijgt tot het daadwerkelijke spel.
Dit is nog niet alles want er zit ook een hoop materiaal bij die je laat verdiepen in de wereld van Titanfall 2. Zo krijg je een een Field Journal, waar je aantekeningen in kan maken en een Dog Tag dat eigenlijk een USB is. Er zit tevens een sjaal bij, om de koude maanden door te komen!
Deze versie kost 250 dollar, waarbij een Europese prijs nog niet bekend is.
93346

3. Dishonored 2

De Dishonored 2 Collector’s Edition is een must-have voor iedereen die interesse in de game heeft heeft. Het pakket bestaat uit Dishonored 2, maar ook deel 1 krijg je meegeleverd. Om een persoonlijke band met Corvo op te bouwen krijg je er een beeldje van zijn masker bij, maar ook een replica van Emily’s ring siert Collector’s Edition. Maak het geheel af met een propaganda poster en een steelcase, en dit is een van de tofste Collector’s Edition die er te verkrijgen is en vooral voor een prijs van 99,99 euro.
93347

2. Horizon Zero Dawn

De top 10 collector's editions van E3 games is niet compleet zonder de versie die Horizon Zero Dawn te bieden heeft. Zo krijg je bij dit pakket een zeer gedetailleerd beeldje van protagonist Aloy. Maar dat is niet het enige wat in de puntjes uitgewekt is Zo zit er ook nog een Art Book bij met 48 pagina’s aan betoverende afbeeldingen.
De game wordt geleverd in een steelcase waar ook nog codes voor een hoop ingame content in verwerkt zit. Klinkt als een prima pakket om de planeet terug te veroveren!
De Horizon Zero Dawn Collector's Edition kost 129,99 euro bij Game Mania of bol.com.
93348

1. The Last Guardian

Er is er maar eentje die de top 10 collector's editions van E3 games waar kan maken, en dat is The Last Guardian. Al 11 jaar lang wordt er gewacht op de game, en dit jaar is het eindelijk zo ver. Ben jij een van de mensen die deze geruime tijd al uitkijkt naar het mystieke spel? Dan is dit zeker iets voor jou.
De The Last Guardian Collector’s Edition kent een beeld van Trico, het mythische beest dat je op je avontuur begeleid. Mooier dan dit kan je game content niet vinden. Daarnaast wordt er ook nog een artbook meegeleverd wat 72 pagina’s telt en een soundtrack met maar liefst 10 nummers. Alles wordt geleverd in een stijlvolle kist. Het geheel kost je 129 euro.
Dit was de top 10 collector's editions van E3 gamesâ. Ben jij benieuwd naar wat de E3 nog meer te bieden heeft? Bekijk dan snel de speciale E3 pagina!

Populair Nieuws