Top 10 beste LEGO pakketten - Voor jong en oud!

Article
zondag, 11 juli 2021 om 11:00
LEGO is al decennia een merknaam die garant staat voor plezier. Niet alleen voor jonge kinderen, maar voor een ouder publiek. Met deze LEGO pakketten kan je jezelf een hele tijd vermaken!

LEGO Super Mario Starterset

Vorig jaar is een samenwerking aangekondigd die maar weinig hadden aan zien komen, namelijk die tussen LEGO en Nintendo. De twee gigantische partijen hebben een complete line-up aan LEGO Super Mario-pakketten gemaakt. Daar is het niet bij gebleven, want in de tussentijd zijn er ook nieuwe pakketten bij gekomen en is er een optie voor co-op met twee spelers toegevoegd.
Met de LEGO Super Mario Starterset kan je je avontuur met de Italiaanse loodgieter beginnen. Daarbij kan je de levels zelf in elkaar zetten om vervolgens via een app ze digitaal te doorlopen. Het is een unieke en heel leuke manier om de beroemde wereld van Super Mario te beleven!
lego mclaren sennaf1625670464

LEGO Technic McLaren Senna GTR

Voor raceliefhebbers zal de naam Ayrton Senna zeer bekend in de oren klinken. De Braziliaan wordt gezien als één van de beste Formule 1-coureurs aller tijden en wist drie titels in de wacht te slepen, voor zijn vroegtijdige dood in 1994.
Ter nagedachtenis heeft McLaren de naam van Senna verleend aan haar snelste hypercar. Aan die auto zit een behoorlijk prijskaartje van maar liefst 1,8 miljoen dollar. Gelukkig kan je de auto een stuk goedkoper in huis halen in de vorm van een niet te missen LEGO-set voor raceliefhebbers. Je moet hem alleen wel zelf in elkaar zetten.
lego star wars millenium falconf1680016321

LEGO Star Wars Millennium Falcon

Als er één ruimteschip iconisch is in het Star Wars-universum, dan is het wel de Millennium Falcon. Volgens velen is het een roestbak, maar elke keer weet de Falcon het verschil te maken in gevechten - veelal met Han Solo en Chewbacca achter het stuur.
Met hoe vaak de Millennium Falcon in de films is verschenen en hoe belangrijk het ruimteschip is geweest, staat het dan ook synoniem aan de Star Wars-franchise. Als je een echte Star Wars-fan bent, dan mag dit iconische spaceship dan ook niet missen in je collectie.
lego harry potter de geheime kamerf1625670971

LEGO Harry Potter Zweinstein - Geheime Kamer

Net zoals Star Wars is ook Harry Potter een franchise met miljoenen fans over de hele wereld. Door de films heen is de tovenaarsleerling op veel magische locaties geweest, maar één van de meest bekende daarvan is ongetwijfeld de Geheime Kamer.
In de tweede film lijkt deze kamer namelijk de oorzaak te zijn van een aantal duistere zaken binnen Zweinstein - en dat blijkt ook zeker te kloppen. Je kan de iconische kamer nu nabouwen met dit toffe LEGO-pakket!
lego minecraft allereerste avontuurf1625671130

LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur

Toen Minecraft voor het eerst verscheen werd het al snel vergeleken met LEGO. Dat is geen verrassing, want in de game kan je ook van alles bouwen wat je hartje begeert met blokken en bouwstenen.
De twee iconische series zijn nu samengebracht in een reeks LEGO-pakketten. Het perfecte beginpunt daarvoor is natuurlijk Het Allereerste Avontuur, dat meteen de meest belangrijke elementen uit Minecraft in een LEGO-set stopt.
lego jurassic world indominus rexf1625671244

LEGO Jurassic World Indominus Rex vs. Ankylosaurus

De laatste jaren is de Jurassic Park franchise weer helemaal terug dankzij de Jurassic World-films. Dat is genieten geblazen voor liefhebbers van dinosauriërs, die ook getrakteerd worden op een aantal… speciale, gemuteerde versies.
De Tyrannosaurus Rex wil je waarschijnlijk niet tegenkomen en de Indominus Rex al helemaal niet. Je kan de dino wel in je eigen handen nemen dankzij dit LEGO-pakket, waarbij je één van de bekendste scènes uit Jurassic World mee kan naspelen.
lego batman 1989 batmobilef1625671382

LEGO Batman 1989 Batmobile

De superhelden van het MCU winnen de laatste jaren met overmacht de strijd tussen Marvel en DC. Eén held van het DC-universum blijft alleen ongekend populair en dat is Batman, ondanks dat hij één van de weinigen is zonder echte krachten - alleen maar moed, intelligentie en een hele dikke portemonnee.
Dat laatste moet je ook wel hebben als je je handen wil leggen op de LEGO Batman 1989 Batmobile. Maar daarmee haal je wel het iconische voertuig van Batman mee in huis en een geweldige collector’s item.
lego marvels avengers endgame final battlef1625671549

LEGO Marvel’s Avengers Endgame Final Battle

Over de superhelden van het Marvel Cinematic Universe gesproken, zij hebben flink wat geld in het laatje gebracht met Marvel’s Avengers Endgame. De film was het slotstuk van een jarenlange opbouw naar de strijd met Thanos, die de helft van de mensheid in één klap wil wegvagen.
Die legendarische strijd met de ultieme villain kan je nu naspelen met het Avenger’s Endgame Final Battle-pakket, waarbij je met al je favoriete helden kan strijden. Inclusief een piepkleine Ant-Man.
screenshot 2021 07 07 172843f1625671776

LEGO Star Wars Darth Vader Helm

Thanos is een geweldige bad guy, maar er kan er natuurlijk maar één de beste (of slechtste?) zijn en die eer gaat wat ons betreft naar Darth Vader toe. De villain uit Star Wars is een icoon en bekend bij jong en oud, ondanks of iemand nu wel of geen Star Wars heeft gekeken.
De bekende verschijning is grotendeels dankzij de angstaanjagende, zwarte, glimmende helm. Die kan je nu zelf in elkaar zetten en tentoonstellen op de mooiste plek in jouw kamer.
lego friends central perkf1625671900

LEGO Friends Central Perk

We zien het niet vaak dat een serie 17 jaar na de laatste aflevering nog een vervolg krijgt, maar het is Friends gelukt. Na al die jaren kwam de vriendengroep terug voor één laatste reünie afgelopen mei, waar de acteurs een flinke vergoeding voor kregen.
Als je niet genoeg kan krijgen van de gesprekken tussen Joey, Monica, Chandler, Rachel, Ross en Phoebe, dan kan je daar gewoon mee doorgaan dankzij dit LEGO-pakket. Daarbij krijg je zelf controle over het café Central Perk en de bekende vriendengroep!

Populair Nieuws