Top 10 beste gadgets 2016 - Een jaar van technologische vooruitgang

  Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. En net als de jaren hiervoor zijn er een hoop nieuwe gadgets op de markt gebracht die ons dagelijks leven moet verbeteren. Check hier de top 10 beste gadgets 2016.

  Door de jaren heen is de mensheid geconfronteerd met nieuwe innovaties waar we voorheen niet eens over durfden te dromen! Maar vandaag de dag is het overgrote deel van de nieuwste technische snufjes een onderdeel van ons dagelijks leven geworden.

  We zijn benieuwd wat voor nieuwe technische dingen 2017 ons gaat brengen, maar het is wel duidelijk dat er in 2016 een hoop gebeurd is wat betreft de technologische ontwikkelingen. Check welke ontwikkelingen van 2016 jouw leven gemakkelijker kunnen maken in onze top 10 beste gadgets 2016.

  10. Sony MDR-1000X

  De Sony MDR-1000X is een van de duurste koptelefoons in het segment, maar de prijs wordt gecompenseerd met een ongelooflijke goede koptelefoon. Sony combineert hier gemak met kwaliteit en dat ook nog eens in een mooi design.

  De koptelefoon beschikt over zeer goede geluidskwaliteit, daarnaast ook over noisecancelling en comfort. Daarnaast heeft de koptelefoon ook nog een zeer opvallende feature, de rechteroorschelp van de koptelefoon beschikt over een soft touch waarmee je de muziek gemakkelijk en snel kan bedienen.

  Wil je meer weten van deze koptelefoon? Check dan de Sony MDR-1000X Review!

  9. Netatmo Presence

  Soms lig je in bed en hoor je een raar geluid in je achtertuin, soms vind je het gewoon fijn om een extra oog in het zeil te houden en soms is het nodig omdat je in een rare buurt woont. Met de Netatmo Presence kan je vanaf je telefoon je erf in de gaten houden.

  Naast het feit dat alle beelden van de camera te volgen zijn via je telefoon, fungeert het apparaat ook nog eens als een sterk buitenlicht. Het is een betrouwbare IP camera die wat kost, maar op alle fronten wel gewoon zijn werk doet. Daarnaast vergt de installatie van het apparaat wel wat van je.

  Wil je meer weten over deze camera? Check dan de Netatmo Presence Review!

  8. Sony MDR-XB80BS

  De Sony MDR-XB80BS moeten het toppunt van gemak zijn, dat is in ieder geval waar Sony op doelde. Maar de kwaliteit mag niet ten koste gaan van het gemak. Sony heeft er werk van gemaakt en het is ze nog gelukt ook! Want deze oortjes zijn namelijk daadwerkelijk het toppunt van gemak. Let alleen wel op het prijskaartje van 140 euro.

  De Sony MDR-XB80BS zijn in-ears die goed zijn voor tijdens het sporten, daar wordt immers ook voor geadverteerd. Maar dat is lang niet alles want deze oortjes beschikken ook over zeer goede geluidskwaliteit. Daarnaast zijn ze draadloos en ze zitten erg comfortabel. De oortjes zijn waterbestendig en kunnen daarom na het sporten gewassen worden en ze hebben een goede accu. Wat wil je nog meer?

  Wil je meer weten over deze in-ears? Check dan onze Sony MDR-XB80BS Review!

  7. HP OMEN

  Er waren tijden dat gaming laptops zo zwaar waren dat het zijn toegevoegde waarde een beetje verloor. HP daarentegen heeft het voor elkaar gekregen om een ongelooflijke krachtpatser te maken in de vorm van een notebook! De HP Omen weegt weinig tot niets en is makkelijk te vervoeren.

  De HP Omen is een 15-inch notebook met een ongelooflijke kracht. De laptop is voorzien van:

  Beste gadgets 2016

  Dat is een indrukwekkende inhoud voor een notebook. De huidige adviesprijs staat op 1299 euro, dus je verliest een hele kluif met geld, maar krijgt er zeker wel wat voor terug.

  Wil je meer weten over deze notebook? Check onze HP Omen Review!

  6. Nintendo Classic Mini NES

  De Nintendo Classic Mini NES maakt je leven misschien niet per direct makkelijker, maar in zware tijden laat hij je je lastige leven even vergeten en ga je terug in de tijd. Je zit weer even in de huiskamer van je ouders voor de Tv eindeloos Mario games spelen. En dat voor ongeveer 60 euro!

  De Nintendo Classic Mini beschikt over een totaal van 30 NES games die grafisch een klein beetje zijn opgepoetst. Verder is het apparaat ontzettend compact en vrijwel overal mee naar toe te nemen. Hij is een één oogopslag aangesloten en de kleinere controllers voelen alsnog fijn aan.

  Wil je meer weten over dit kleine console? Check dan onze Nintendo Classic Mini NES Review!

  5. Apple Watch 2

  De smartwatches zijn nog niet overal te zien, maar dat maakt het apparaat er absoluut niet minder tof op. Je kan de Apple Watch 2 zien als een extensie van je telefoon.

  De Apple Watch series 2 is een handig snufje voor hardlopers, maar dat niet alleen want er zit ook nog een ingebouwd GPS systeem in. Dus de weg kwijtraken zit niet in het pakket van deze smartwatch. Verder is hij waterdicht dus in veel omstandigheden te gebruiken. Je moet er alleen wel wat voor overhebben.

  Wil je meer weten over deze smartwatch? Check dan onze Apple Watch 2 Review!

  4. Gear IconX

  De Gear IconX is een beetje te vergelijken met de Apple Airpods (die in februari 2017 uitkomen). De oordoppen brengen gemakzucht naar een nieuw niveau. De oordoppen worden geleverd in een speciaal bewaarhoesje dat het setje ook oplaadt wanneer de oordoppen erin zitten.

  De Gear IconX beschikt over geen knoppen, wanneer je ze in je oren doet weten ze dat en gaan ze automatisch aan. Ook wordt bluetooth dan opgestart en kan je ze met je telefoon verbinden. Ze zijn compact, klein en beschikken over de touch-sensitive feature. Je hoeft alleen te tikken en te swipen over het oortje om het volume aan te passen of een lied over te slaan.

  3. uButler

  uButler is een digitale butler die jij commando's geeft via Whatsapp. De butler regelt in principe alles voor je, zolang het legale handelingen zijn uiteraard. De assistent wordt voornamelijk gebruik om bijvoorbeeld bestellingen te plaatsen, tickets te boeken, kleding bestellen en nog veel meer.

  uButler zelf kost in principe geen geld, maar dat ligt er natuurlijk aan wat jij hem allemaal laat doen. Hij gaat geen bier voor je stelen. Verder kan je hem ook de opdracht geven om elke ochtend de weersverwachtingen naar je te Whatsappen. Hij maakt het je op een hoop fronten gemakkelijk.

  2. Playstation VR

  Zoals de NES je terugbrengt naar een stukje jeugd, brengt de Playstation VR je naar een andere werelden. Een virtuele wereld waar je kan doen en laten wat je wil, zolang de ontwikkelaars het er in hebben gedaan. De Playstation VR is niet de eerste virtual reality bril in de omloop, maar wel de eerste die gebruikt kan worden op een console.

  De Playstation VR heeft een goede start, voornamelijk omdat er nog een hoop dingen nieuw zijn in het virtual reality segment. Het is wel zo dat de grote games voor dit accessoire nog in ontwikkeling zijn, maar met een beetje geduld zal je ervaring steeds beter worden! Let wel op dat de Playstation virtual reality bril een aantal losse accessoires nodig heeft om alles eruit te halen wat er in zit.

  Wil je meer weten van de Playstation VR? Check dan onze Playstation VR Review!

  1. Google Home

  Google Home is je eigen personal AI assistant. Al is Google niet de enige met een personal AI assistant, want momenteel zijn ook Cortana, Alexa en Siri in de omloop met dezelfde intenties als Google. het idee is simpel: praat tegen Google Home, en hij doet het voor je. Je kan bijvoorbeeld hard op zeggen dat de lichten aanmoeten in je huis en het gebeurd vervolgens. Ook kan je hard op zeggen dat de verwarming hoger of lager moet, of de muziek moet aan en uit.

  Momenteel is deze technologie in zijn vroege staat van ontwikkeling, maar het is een innovatie die je dagelijks leven kan veranderen. Waarom Google hier staat in plaats van één van de andere vier is omdat hij de meeste potentie heeft, dit komt omdat Google een ongelooflijke hoeveelheid aan data heeft wat gebruikt kan worden om het systeem te optimaliseren.

  Het is dus slechts een kwestie van tijd, voordat bijna alles in huis voor je gedaan wordt door het alleen hard op uit te spreken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.