De beste arcadekasten, pooltafels en tafelvoetbaltafels om je thuis mee te vermaken!

Article
zaterdag, 13 maart 2021 om 17:00
screenshot 2021 03 02 at 160749f1614697730
We zullen voorlopig nog wel even moeten omgaan met het coronavirus en de bijbehorende maatregelen. Dat betekent dat we ons thuis moeten blijven vermaken. Wij hebben daarom de beste arcadekasten, pooltafels en tafelvoetbaltafels op een rij gezet, zodat je de komende tijd niet eens je huis uit wil!

Arcade 1up arcadekast

De jeugd van tegenwoordig zal het waarschijnlijk niet kunnen bevatten, maar als je vroeger de nieuwste games wilde spelen, dan moest je naar de arcadehal toe. Daar werd je opgewacht door rijen aan kasten met nieuwe en oudere titels, waar je natuurlijk wel eerst een paar centen in moest gooien voordat je kon spelen.
Veel arcadehallen zijn in de loop van tijd helaas verdwenen, maar het is nog wel mogelijk om het ouderwetse, magische gevoel opnieuw te beleven door zelf een arcadekast in huis te halen, inclusief de iconische joysticks en knoppen. Welke titel je daarbij is huis haalt is natuurlijk een lastige keuze, maar wat ons betreft kan je het beste voor één van de grote klassiekers kiezen, zoals Street Fighter II of Pac-Man. Met deze arcadekast van 1up kan je de komende tijd lekker genieten van de topper van weleer!

BuckShot Blackmagic 7ft pooltafel

Ben je op zoek naar een andere klassieke manier om je thuis te vermaken, dan kan je natuurlijk ook een pooltafel is huis halen. Het is daarbij alleen wel belangrijk dat je de nodige ruimte in huis hebt. Je wil natuurlijk niet met de achterkant van de keu een vaas met veel emotionele waarde per ongeluk omver tikken.
Qua pooltafels heb je wel de keuze uit verschillende groottes. Zo kan je kiezen voor een 8 feet pooltafel, die gebruikt wordt voor officiële wedstrijden. Ben je alleen niet van plan om een toernooi in je eigen huis te gaan organiseren, dan kan je natuurlijk ook voor een kleiner maatje gaan die wat makkelijker in de kamer of garage past.
Deze Blackmagic pooltafel van BuckShot heeft bovendien een zeer stevige en moderne afwerking. Zo is de tafel gemaakt van verschillende onderdelen, zoals stalen poten en pockets van chroom. Ook worden alle ballen in één centrale plek verzameld, zodat je geen rondje langs de tafel moet houden na een potje. Daarnaast zijn ook alle accessoires die je nodig hebt bij de tafel inbegrepen, waaronder een ballenset en twee keu’s, zodat je meteen na het uitpakken aan de slag kan!
screenshot 2020 05 27 at 104806f1590569365

Capcom Home Arcade console

Een arcadekast in je huis is leuk en aardig, maar je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Zo’n kast kan immers al snel behoorlijk wat kostbare ruimte in beslag nemen. Heb je die ruimte niet tot je beschikking, maar wil je wel genieten van de klassieke arcade games, dan is er gelukkig een oplossing: de Capcom Home Arcade console.
Dit apparaat van Capcom is een all-in-one pakket bijna om klassieke titels te kunnen spelen. Het enige wat je nog meer nodig hebt is een TV en je kan aan de slag. Sluit het apparaat aan op de televisie en je kan aan de slag met zestien arcade games die voorgeïnstalleerd staan op de Capcom Home Arcade console en de joysticks en knoppen zitten op de console zelf. En maak je geen zorgen, door middel van wifi kan je je high scores delen via de internationale leaderboards!

Cougar Jump Shot TS voetbaltafel

Ben je ondertussen wel klaar met FIFA 21 en wil je weer wat fysieke voetbalactie beleven? Dat gaat momenteel natuurlijk een beetje lastig door de coronamaatregelen en dan heb je ook nog de kans dat je thuiskomt met een nare blessure. Gelukkig is er nog wel een ‘ouderwetse’ manier om fysiek te voetballen, zonder kans te lopen op blessures. We hebben het daarbij natuurlijk ook de klassieke tafelvoetbaltafel.
Een mooi voorbeeld daarvan is de voetbaltafel van Cougar, de Jump Shot TS. Deze tafel zal je niet snel klein krijgen, want de tafel is gemaakt van MDF kunststof en heeft stalen stangen voor de kleine voetballertjes. Dankzij de rubberen schokbrekers hoef je bovendien niet bang te zijn dat je een zere pols oploopt bij het spelen. Natuurlijk krijg je er ook een setje ballen bij, zodat je na het opzetten meteen je eigen Champions League-wedstrijd kan naspelen.