Tien Netflix releases 2018 op een rij - Deze wil je niet missen!

  We nemen een kijkje naar tien Netflix releases 2018 die je absoluut niet mag missen. Deze lijst zal op volgorde staan van wanneer de series ongeveer uitkomen. Waar kijk jij het meest naar uit om opnieuw te bingewatchen?

  Netflix.

  10. Seven Seconds - Seizoen 1 (vanaf 23 februari)

  We trappen onze lijst van Netflix releases 2018 af met een compleet nieuwe serie, Seven Seconds. Een verhaal dat zich zal verspreiden over tien afleveringen, die allemaal vanaf 23 februari op Netflix te vinden zijn.

  In Seven Seconds wordt een Afro-Amerikaans jongetje overreden door een blanke politieagent. De jongen overlijdt aan zijn verwondingen, maar dit verhaal wordt liever niet naar buiten gebracht door de politie. Seven Seconds toont de hoge spanningen tussen de politie en Afro-Amerikanen. Een gevoelige rassenkwestie die in de huidige maatschappij ook aan bod komt.

  Seven Seconds zal zich naast deze rassenkwestie ook bezighouden met de nabestaanden van de overleden jongen. Lukt het de familie om antwoorden te vinden? Alle afleveringen van Seven Seconds zijn vanaf 23 februari op Netflix te aanschouwen.

  Netflix.

  9. Jessica Jones - Seizoen 2 (vanaf 8 maart)

  In onze lijst van Netflix releases 2018 zullen ook een aantal bekende series terugkeren, zoals Jessica Jones. De serie is gebaseerd op het gelijknamige Marvel personage, Jessica Jones. Zij is geen standaard superheldin, maar laat de duistere kant van het brede superheldengenre zien.

  Jessica Jones is gek op alcohol en niet vaak in een goede bui. Als een soort vrouwelijke Sherlock Holmes gebruikt ze haar intelligentie om zaken op te lossen en detective te spelen. Seizoen 2 van Jessica Jones zal wederom David Tennant bevatten in een gastrol als slechterik Killgrave, die blijft hangen in de gedachten van Jessica en haar van binnen laat doordraaien.

  Alle afleveringen van Jessica Jones seizoen 2 zullen vanaf 8 maart op Netflix te zien zijn.

  Netflix.

  8. A Series of Unfortunate Events - Seizoen 2 (vanaf 30 maart)

  Films of series die zijn gebaseerd op boeken vallen vaak in de smaak, zo ook in onze lijst van Netflix releases 2018. Het eerste seizoen van A Series of Unfortunate Events was een succes en wist de eerste vier boeken uit de gelijknamige serie te vertalen naar het scherm.

  Seizoen 2 zal boeken vijf tot en met negen naar het scherm moeten toveren. De serie op Netflix combineert mysterie met een vleugje duistere komedie. Het komische gedeelte wordt onder andere versterkt door de aanwezigheid van acteur Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother).

  Vanwege het succes van het eerste seizoen, zal het tweede seizoen niet het eind betekenen voor de serie. Een derde seizoen is namelijk al bevestigd en zal de laatste vier boeken naar het scherm vertalen. A Series of Unfortunate Events zal nog een lange tijd aan Netflix blijven hangen!

  The CW Network.

  7. The 100 - Seizoen 5 (vanaf mei)

  In onze lijst van Netflix releases 2018 zijn nog niet alle releasedata bekendgemaakt voor alle series. Wel heeft Netflix bevestigd wanneer we ongeveer een nieuw seizoen van een bepaalde serie kunnen verwachten. Fans van The 100 kunnen opgelucht ademhalen, want het vijfde seizoen verschijnt eind april in de Verenigde Staten.

  The 100 wordt oorspronkelijk op The CW Netwerk uitgezonden in de VS. Netflix heeft een deal gesloten met The CW om een aantal bekende series per week op Netflix te laten verschijnen (zoals Arrow en Flash). Dit zou betekenen dat fans van The 100 ergens in mei met het vijfde seizoen aan de slag kunnen op Netflix.

  De serie speelt zich af in een postapocalyptische wereld waar veel van de aarde is afgestorven. De overlevenen komen samen op The Ark, een groot ruimtestation dat om de Aarde heen draait. Het vierde seizoen bevatte een cliffhanger die fans in frustratie wist achter te laten. De antwoorden op deze cliffhanger zullen ergens in mei op Netflix verschijnen.

  Netflix

  6. 13 Reasons Why - Seizoen 2 (midden, 2018)

  13 Reasons Why zal waarschijnlijk bij velen op de radar liggen van Netflix releases 2018. Het eerste seizoen wist veel lof te krijgen van zowel het publiek als critici. 13 Reasons Why was ook de serie van afgelopen jaar waar het meest over werd gesproken op alle socialmediakanalen.

  Nu komt de serie met een tweede seizoen, maar wat valt er te verwachten? Geen nood, het verhaal gaat simpelweg verder. Het tweede seizoen speelt in op de nasleep van de dood van Hannah Baker en het begin van de karakters’ ingewikkelde reizen naar genezing en herstel. Pak de zakdoekjes er maar bij!

  Een exacte releasedatum voor het tweede seizoen van 13 Reasons Why is nog niet bekend, maar naar verwachting moet de serie ergens halverwege het jaar op Netflix verschijnen.

  Netflix.

  5. Bojack Horseman - Seizoen 5 (zomer, 2018)

  In onze top vijf Netflix releases 2018 bevindt zich het vijfde seizoen van Bojack Horseman. Wederom een serie waarvan een exacte releasedatum nog niet is bekendgemaakt, maar het lijkt traditie dat Bojack Horseman in de zomer een bezoekje brengt aan onze beeldschermen.

  Bojack Horseman is simpelweg hilarisch. Dit is het antwoord van Netflix op series als Family Guy en South Park. Groffe uitspraken, drugs en andere ongein komen voorbij en dit creërt de meest komische situaties. Bojack Horseman probeert satire te brengen naar de wereld van Hollywood en weet dit op Oscarniveau te doen.

  Ondanks dat het vijfde seizoen is aangekondigd laat een releasedatum op zich afwachten. Maar zoals eerder benoemt, is de kans groot dat Bojack Horseman ergens in het derde kwartaal van 2018 terugkeert.

  MTV.

  4. Teen Wolf - Seizoen 6B (derde kwartaal, 2018)

  Een populaire naam onder de Netflix releases 2018. Het zesde seizoen van Teen Wolf is de afsluiting van de serie. De grote finale is eind 2017 in de Verenigde Staten uitgezonden, maar in ons kikkerlandje moeten we nog even geduld hebben.

  Netflix heeft al een cadeau aan de kijkers gegeven, want de eerste helft van seizoen zes is al op Netflix te aanschouwen. In het verleden zat meestal iets meer dan een half jaar voordat het nieuwe seizoen van Teen Wolf op de streamingservice te zien was. Naar verwachting moet de tweede helft van seizoen zes ergens in het derde kwartaal van 2018 verschijnen (juli, augustus of september).

  De tweede helft van seizoen zes zal net als de eerste helft bestaan uit tien afleveringen. Alle verhaallijnen moeten bij elkaar komen in een zenuwslopende ontknoping voor onze weerwolven.

  Netflix.

  3. Castlevania - Seizoen 2 (derde kwartaal, 2018)

  Wij zijn aangekomen bij onze top drie Netflix releases 2018. Hier vinden we een uniek exemplaar. Een animeserie die ook nog eens gebaseerd is op een videogamefranchise. Ergens in het derde kwartaal van 2018 zal seizoen twee op Netflix verschijnen.

  Het eerste seizoen van Castlevania viel in de smaak. Een volwassen animeserie die niet bang was om het bloed te tonen dat de vampieren veroorzaken. In onze Castlevania seizoen 1 review gaven wij de serie een welverdiende 7.

  Wat opviel aan het eerste seizoen is de korte speelduur: slechts vier afleveringen in totaal. Castlevania seizoen twee heeft gehoord dat we meer van de serie willen zien, en het tweede seizoen zal bestaan uit acht afleveringen. Dubbel zoveel kijkplezier!

  Netflix.

  2. Mindhunter - Seizoen 2 (vierde kwartaal, 2018)

  Mindhunter is pas geleden op Netflix verschenen, maar een tweede seizoen is al aangekondigd. Ergens aan het eind van 2018 zal het tweede seizoen van Mindhunter naar de streamingservice komen.

  Dankzij het unieke concept wist Mindhunter de schermen van menig serieliefhebber over te nemen. In Mindhunter volgen we twee FBI agenten die verschillende seriemoordenaars interviewen. Door interviews af te nemen met seriemoordenaars hopen de agenten te begrijpen wat er in het hoofd van een moordenaar omgaat. Deze kennis willen ze gebruiken om nieuwe misdaden op te lossen.

  Intrigerend, mysterieus en spannend weet Mindhunter een spelletje met jouw eigen brein te spelen. Je kan namelijk niet stoppen met doorkijken!

  Netflix.

  1. Daredevil - Seizoen 3 (2018)

  Als laatste in onze lijst van Netflix releases 2018 vinden wij het derde seizoen van Marvel superheld Daredevil. Er verschijnen meerdere Marvel Netflix series per jaar en in dit geval zijn Jessica Jones en Daredevil aan de beurt.

  Aangezien Jessica Jones al in maart op Netflix verschijnt, zal Daredevil pas later in het jaar naar de streamingservice komen. In het derde seizoen zal niet alleen Daredevil terugkeren, ook zijn gevreesde vijand Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) staat centraal. De aanwezigheid van Fisk was beperkt in seizoen twee om ruimte te maken voor The Punisher, maar nu krijgt Wilson Fisk/Kingpin weer de kans om te stralen.

  Het derde seizoen van Daredevil zal zich afspelen na de gebeurtenissen uit The Defenders (de serie waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samenkomen). De deuren zijn geopend om meer van deze helden in elkaars series te laten verschijnen. Wij zijn benieuwd wat Daredevil seizoen drie ons te bieden heeft!

  Naar welke Netflix releases 2018 kijken jullie het meest uit?

  Dit was onze lijst met tien Netflix releases 2018. Wij zijn benieuwd naar welke releases jullie het meeste uitkijken. Laat het ons weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.