Dit zijn de beste game releases 2019 volgens jullie

Article
donderdag, 29 november 2018 om 15:45
dit zijn de beste game releases 2019 volgens jullie 142776 1
In de laatste poll hebben we aan jullie gevraagd naar welke game releases jullie het meeste uitkijken in 2019. De stemmen zijn inmiddels geteld en daar is een mooie top vijf uitgerold. Dit zijn de beste game releases van 2019 volgens jullie!

5. RAGE 2

Op de vijfde plek in de beste game releases van 2019 volgens jullie staat RAGE 2. Deze game van Avalanche Studios in samenwerking van id Software is een first-person shooter in een open wereld. De game speelt zich af in een post-apocalyptische setting. Nadat de wereld waarin RAGE 2 zich afspeelt wordt geraakt door een asteroïde is de wereld overgenomen door gevaarlijke mutanten. Als speler heb je beschikking over verschillende vuurwapens, voertuigen en wingsticks.
Wanneer alles goed gaat komt RAGE 2 ergens in het eerste half jaar van 2019 uit. Op dit moment staat de release gepland in juni. Je kunt deze toffe post-apocalyptische open wereld game nu alvast pre-orderen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
142777

4. Sekiro: Shadows Die Twice

Van Rage 2 gaan we door naar Sekiro: Shadows Die Twice. Deze game, die op de vierde plek staat in deze lijst met de beste game releases van 2019 volgens jullie, wordt uitgebracht door Activision en wordt ontwikkeld door FromSoftware. Deze actie avonturengame heeft enkele role playing elementen, zoals het creëren van een karakter. De nieuwste game van Activision speelt zich af in de zestiende eeuw in Japan. Je speelt als een ninja met maar één arm. De andere arm is vervangen door een prothese, die Sekiro wordt genoemd. Met je prothese en katana ga je op zoek naar de samurai die hem heeft aangevallen en zijn leider heeft ontvoerd.
Sekiro: Shadows Die Twice komt op 22 maart 2019 uit. Je kunt deze game nu al pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
142779

3. Resident Evil 2 Remake

De volgende game in deze lijst is een remake van een game die al in 1998 uitkwam. Het is de Resident Evil 2 Remake, die wordt ontwikkeld en uitgebracht door Capcom. Deze survival horror game speel je in een third-person perspectief. De remake van de Resident Evil game uit 1998 werd in augustus 2015 aangekondigd. Tot aan E3 2018 werd er niet meer bekendgemaakt over de nieuwe game. Maar op E3 2018 werden we verwend met een trailer en gameplay van Resident Evil 2 Remake. De game ondersteunt 4K kwaliteit met zestig frames per seconde op de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X.
Wanneer alles goed gaat komt de Resident Evil 2 Remake op 25 januari 2018 uit. De game was al even in de aanbieding bij Shop4nl tijdens Black Friday. Maar nu kun je de game weer voor de normale prijs pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
142781

2. Tom Clancy’s The Division 2

Op de tweede plek van de beste game releases in 2019 volgens jullie staat Tom Clancy’s The Division 2. Deze game speelt zich zeven maanden voor de gebeurtenissen uit de eerste game af. Er is een virus uitgebroken, waarvoor helemaal niemand meer veilig is. Jij bent een van de laatste overlevenden. Er heerst een burgeroorlog tussen de overlevers en groepen met plunderaars.Spelers kunnen samenwerken om challenges te voltooien. Er kunnen ook raids worden gedaan met maximaal acht spelers.
Tom Clancy’s The Division 2 komt op 15 maart 2019 uit. De game zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
142783

1. Kingdom Hearts 3

Op de eerste plaat in de lijst met de beste game releases van 2019 volgens jullie staat Kingdom Hearts 3. Deze action role playing game wordt door Square Enix ontwikkeld. Het is het twaalfde deel in de Kingdom Hearts franchise. Er werd lang gespeculeerd over een eventuele release, maar tijdens E3 2013 werd de game officieel aangekondigd. Kingdom Hearts 3 zit vol met hack and slash combat. Je kunt als veel verschillende karakters spelen, waaronder Sora, Donald Duck en Goofy. Veel werelden in de game zijn gebaseerd op Disney verhalen.
Kingdom Hearts 3 is langverwacht en wanneer alles goed gaat komt de game op 25 januari 2019 uit. De game is nu al te pre-orderen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Populair Nieuws

Laatste Reacties