Top 10 The Division screenshots - de mooiste graffiti!

  The Division is al even uit en veel van jullie hebben New York al onveilig gemaakt in de nieuwste game van Ubisoft. In New York loop je tegen veel graffiti aan op straat, maar wat zijn nou de mooiste stukjes graffiti? In deze The Division screenshots top 10 zetten we de 10 mooiste werken voor je op een rij!

  De graffiti in The Division zorgt ervoor dat New York zo levensecht aanvoelt. Sommige graffiti is mooi en vol details, terwijl andere graffiti juist slordig is en over andere dingen heen is gespoten. Om de haverklap loop je een creatie tegen het lijf. Heb jij deze tien al gevonden?

  10. The Yok

  Op een muur vind je graffiti van een man met een grote bril, snor en een derde oog tussen zijn wenkbrauwen. Duidelijk wordt ook dat hij zijn tong uitsteekt. Boven het hoofd staat The Yok: weet jij wat het betekent en heb je deze al gevonden? Dit gekke stukje graffiti verdient met zijn rare voorkomen zeker een plekje in deze top 10.

  9. Vier op een rij

  Elders in New York kun je deze vier gezichten vinden. De groene gezichten met het roze haar staan al snel op je netvlies gebrand. Hun bizarre gezichtsuitdrukkingen op hun groene gezichten zorgen ervoor dat je dit stukje graffiti niet snel vergeet. Deze vier zijn zeker een van de meest opmerkelijke graffitikunstwerken in New York.

  8. Cope

  Een muur met dezelfde boodschap keer op keer herhaald? In The Division is er zo’n muur. Het woord ‘Cope’ staat overal verspreid op een muur in alle kleuren van de regenboog. Met zo’n muur weet je zeker dat je boodschap gelezen wordt.

  Cope is de afkorting van Cope2, een grote en bekende graffiti artiest uit New York. Zo'n bekende artiest hoort natuurlijk thuis in The Division en in onze top 10!

  7. Elmo

  Te midden van een enorme hoeveelheid vuilniszakken vind je het woord Elmo op de muur. Zeg je Elmo, dan denk je al snel aan het rode figuurtje met dezelfde naam. Van dit bekende gezicht ontbreekt echter ieder spoor. Misschien ligt hij onder de vuilniszakken verstopt?

  6. Donut

  Gamen maakt hongerig, dat weet iedereen. Wat is nou een typische Amerikaanse versnapering? Precies, een donut! Deze donut is vele malen groter dan je karakter en je zou er haast je tanden in willen zetten.

  5. Don’t Panic

  Mocht je het even niet meer zien zitten, geen zorgen: er zijn ook graffitikunstwerken met een positieve boodschap. Met deze kat met een megavrolijk gezicht en de boodschap Don’t Panic erboven heb je gelijk weer zin om verder te gaan. Zonder twijfel een van de beste graffitiwerken in The Division.

  4. Rat uit de muur

  Deze rat lijkt zo uit de muur te kruipen. De afbeelding is zo groot, daar kun je niet overheen kijken. Met z’n rode ogen en haast verwarde blik is deze rat een kenmerkend graffitiwerk in New York. Heb jij hem gevonden?

  3. Vogel met gasmasker

  Zelfs de dieren hebben het niet makkelijk in The Division. Deze vogel met een gasmasker op z’n snufferd is daar een goed voorbeeld van. Best wel tof toch, een vogel met een gasmasker? Dat zie je immers niet elke dag!

  2. Het vrijheidsbeeld

  New York staat bekend om een aantal dingen, maar misschien wel het meest om het vrijheidsbeeld. Een mooi vrijheidsbeeld vind je in The Division, in een toepasselijk thema. De graffitiafbeelding oogt dood en past daarom precies in The Division. Het is namelijk goed mis in New York, en dat merk je overal.

  Deze afbeelding past daarom goed bij de omstandigheden waarin The Division zicht afspeelt.

  1. De ruiters van de Apocalyps

  Je zou de omstandigheden in The Division wel kunnen omschrijven als een soort Apocalyps. En daar horen natuurlijk de ruiters van de Apocalyps bij. Deze vier ruiters symboliseren vier aspecten van een crisis, namelijk dood, oorlog, honger en ziekte. Al deze vier thema’s doen zich voor in New York, dus juist daarom passen deze ruiters zo goed bij The Division.

  De ruiters zijn het tofste graffitiwerk in The Division juist omdat hun symbolisering zo van toepassing is op de game. Er zijn echter nog veel meer soorten graffiti te vinden in The Division, want de hele stad staat er vol mee.

  De screenshots zijn afkomstig van www.eigenwereld.nl waar ook nog meer Division screenshots te vinden zijn, die de eigenaar zelf gemaakt heeft.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.