Opnames The Batman stopgezet nadat Robert Pattinson positief is getest op COVID-19

News
vrijdag, 04 september 2020 om 12:00
the batmanf1613463823
De producties van films en series hebben het zwaar door het coronavirus. Nu is ook de productie van The Batman tijdelijk stopgezet, nadat hoofdrolspeler Robert Pattinson positief is getest op COVID-19, dat meldt Vanity Fair.
Fans van Batman kijken al een tijdje uit naar de nieuwe film over de gevleugelde vigilante, helemaal na de trailer die is getoond tijdens DC FanDome. Liefhebbers zullen alleen nog wat langer geduld moeten hebben, want de productie van The Batman is tijdelijk stilgelegd.
Middels een persbericht heeft Warner Bros. dat bekendgemaakt en ook dat het komt door een positieve corona test bij één van de crewleden. Om wie het precies gaat wil de producent niet zeggen, maar volgens Vanity Fair gaat het om Robert Pattinson - die de rol van Batman vertolkt. Wanneer de productie weer verder kan gaan is nog niet bekend, dat laat Ann Sarnoff, de CEO van Warner Bros. weten aan Deadline.

Nog meer vertraging voor The Batman

Het is niet de eerste keer dat The Batman te maken krijgt met vertraging. De cast en crew was juist net weer verdergegaan met filmen, nadat de productie stil kwam te liggen in maart door de uitbraak van het coronavirus. Destijds waren volgens regisseur Matt Reeves ongeveer een kwart van de beelden opgenomen.