The Batman cast - Robert Pattinson en Nicholas Hoult mogelijk Bruce Wayne

  Er is eindelijk nieuws over de cast van The Batman. Nadat eerder bekend werd dat Matt Reeves de film over zou nemen van Ben Affleck, lijkt het er nu op dat de cast geleid zal worden door Robert Pattinson of Nicholas Hoult: beide zijn mogelijkheden voor de rol van Batman/Bruce Wayne.

  Gage Skidmore

  De huidige favoriet lijkt Robert Pattinson, bekend van zijn rol in Twilight, maar Deadline meldt dat ook Nicholas Hoult (Tolkien, X-Men: Dark Phoenix) overwogen wordt. Matt Reeves lijkt te kiezen voor een jongere Bruce Wayne dan we tot nu toe in het DC film universum hebben gezien. Zowel Pattinson als Hoult zijn meer dan tien jaar jonger dan Ben Affleck.

  Waar kennen we deze mogelijke The Batman cast van?

  Robert Pattinson is vooral bekend van zijn rollen als Cedric Diggory in Harry Potter and the Goblet of Fire en als Edward Cullen in Twilight. Sindsdien heeft hij vooral in kleinere arthouse films gespeeld. Als onderdeel van The Batman cast zou hij terugkeren naar de Hollywood-spotlight.

  Nicholas Hoult heeft een gevarieerd CV. Hij is meerdere keren te zien geweest in de X-Men films als Beast en had een rol in Mad Max: Fury Road. Naast grote spektakelfilms speelt hij ook in drama’s zoals The Favourite. Vergeleken met Pattinson zou een rol als Batman bij hem beter aansluiten op zijn recente werk.

  Wanneer komt The Batman uit?

  De productie van The Batman is tot nu toe niet gemakkelijk verlopen. Oorspronkelijk had de film dit jaar moeten beginnen. Nu is 2020 het streven voor de start van de productie. Er wordt gerekend op een releasedatum van 25 juni 2021. Kun je niet zolang wachten op je terugkeer naar Gotham? Op 3 oktober 2019 zal Joker, een film over Batman’s grootste rivaal in de bioscoop draaien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.