Teufel heeft oorstrelende audio voor elk moment! [Black Friday 2021 Deals]

Article
zondag, 07 november 2021 om 10:00
1920x1080 kvf1636705682
Of je nou op de bank zit te relaxen of onderweg bent naar een afspraak, genieten van goede audio kan op elk moment. Teufel helpt je daar graag een handje bij met een ruim assortiment aan hoge kwaliteit audioproducten, van speakers tot headsets. Wij zetten de beste Black Friday 2021 deals van Teufel voor jou op een rijtje.
Black Friday is natuurlijk hét moment elk jaar waarop je heerlijk op jacht kunt naar de beste deals. Ook Teufel biedt dit jaar tal van vette aanbiedingen aan en begint dit jaar al vroeg aan de voorpret. In deze lijst zetten wij de beste deals voor je op een rijtje, zodat je geen enkele Teufel Black Friday 2021 deal mist!
real blue nc teufel singles day 2021f1636019039

Real Blue NC

We trappen de lijst af met een handige koptelefoon die perfect is voor de mensen die veel onderweg zijn. De Real Blue NC is een bluetooth noise cancelling koptelefoon. De 'Hybrid Noise Cancelling' technologie van Teufel zorgt ervoor dat de wereld om je heen stil is. Geen kletsende mensen of brullende auto's dus die jouw muzieksessies storen onderweg.
Je bedient je muziek verder super makkelijk via het touchpad op de oorschelp van de Real Blue NC. Tap of swipe om je nummer te pauzeren, het volume te veranderen of een telefoontje op te nemen. Ook over de batterij hoef je je geen zorgen te maken, want met een batterijduur tot wel 30 uur via bluetooth moet je moeite doen om de Real Blue NC leeg te krijgen.
ultima 40 teufel singles day 2021f1636019619

Ultima 40

Iedereen droomt stiekem wel van een eigen thuisbioscoop en met de Ultima 40 maak je meteen een een stap in de goede richting. Deze set hifi-towerspeakers zijn zonder twijfel meteen de blikvangers in jouw woonkamer setup.
Het 3-kanaals systeem van de Ultima 40 brengt helder geluid door een geoptimaliseerde geluidsafstraling en tweeter met een fase plug. De twee krachtige woofers zorgen voor lekker veel volume in je kamer zonder gekraak en de dubbele basreflexpoort schotelt een flinke portie bas voor.
De hifi-towerspeakers zijn bovendien op iedere versterker of AV-receiver aan te sluiten, zodat de Ultima 40 in elke bestaande geluidsopstelling kan worden toegevoegd.
airy true wireless teufel singles day 2021f1636019881

Airy True Wireless

Wie een koptelefoon iets te lomp vindt en liever oortjes gebruikt voor het luisteren naar muziek, moet zeker naar de Airy True Wireless kijken. Deze draadloze in-ears hebben dankzij de lineaire HD-neodymium drivers uitstekend geluid. Bovendien zorgt de ondersteuning van bluetooth 5.0 en AAC voor CD-kwaliteit geluidsoverdracht met een minimale vertraging.
De Airy True Wireless zijn bovendien spatwaterdicht met een IPX5-rating, zodat je ook tijdens een regenbui zonder zorgen door kunt luisteren. Die luistersessies kunnen tot wel 6 uur doorgaan voor je weer moet opladen en de case heeft genoeg vermogen voor meer dan 25 uur muziekplezier.
En je kunt je telefoon in je zak houden, want met de handige touch controls pauzeer, speel en skip je muziek zonder een knop in te drukken. Een indrukwekkende lijst met features dus voor zo'n compacte set oortjes.
boomster go teufel singles day 2021f1636020288

Boomster GO

Grote speakers zijn leuk, maar ze zijn vaak veel te lomp om lekker onderweg te gebruiken. Gelukkig heeft Teufel daar een oplossing voor met de Boomster GO. Deze compacte bluetooth speaker is verkrijgbaar in vijf vrolijke kleuren en biedt een energieke sound in een kleine body.
De krachtige fullrange drivers met twee passieve bass drivers in push-pull principe zorgen voor een strak geluid, zelfs op hoog volume. De bluetooth 5.0 ondersteuning zorgt er bovendien voor dat het je muziek op hoge kwaliteit en zonder storingen wordt afgespeeld.
Bediening van de Boomster GO is super simpel met de makkelijk te gebruiken knoppen op de speaker en naast het luisteren van muziek, kun je ook telefoongesprekken voeren via de bluetooth speaker. Met een batterijduur van maximaal 10 uur en ondersteuning van quick charge zit je nooit zonder je favoriete tunes, ook niet onderweg.
rockster air teufel singles day 2021 2021 11 04 013733f1636020525

Rockster Air

Dit kleinere broertje van de Rockster is iets handzamer en dus makkelijker mee te nemen. Maar je kunt net zo'n groot feest geven met deze compactere monsterspeaker. Of het nou om een klein of groot feest gaat, je hebt altijd topgeluid dankzij het doordachte akoestisch design van de Rockster Air, met optimale geluidsafstraling.
De Rockster Air is voornamelijk handig vanwege de flexibiliteit op het gebied van aansluiten. Naast een bluetooth verbinding, kun je namelijk ook gebruikmaken van line-in, instrument-in of master-in. Ook kun je via de XLR-aansluiting een tweede Rockster Air koppelen voor een nog vollere stereo-ervaring.
De Rockster Air is makkelijk mee te nemen met de bijgeleverde draagriem en ook het opzetten is kinderspel. Je zet de speaker op de grond of schroeft hem gemakkelijk op een statief met de aanwezige bevestigingen. Of je nou een feestje wil geven of je muzikale talenten wil demonstreren, de Rockster Air is van alle markten thuis.
cage teufel singles day 2021f1636021027

CAGE

Ook de gamers is Teufel niet vergeten. Zo is ook de CAGE gaming headset in de sale. Deze headset met geïntegreerde USB-geluidskaart is hét audioproduct voor iedere speler die zijn game naar een hoger niveau wil tillen. Met ondersteuning voor PC, smartphones en gameconsoles kun je de CAGE in ieder geval op elk denkbaar platform gebruiken.
De 40-mm lineaire HD-drivers in de oorschelpen zorgen voor een aangenaam geluid met een diepe bas bij zowel gaming, het luisteren van muziek of het kijken van een spannende film. Wie nog verder wil gaan, kan via de Teufel software op PC nog meer instellingen aanpassen. Zo ondersteunt de CAGE virtuele surround sound en kun je verschillende geluidsprofielen instellen.
De oorschelpen van de CAGE hebben verder een extra dikke padding om het comfort tijdens het dragen te maximaliseren, zodat elke luistersessie een genot is. Het chique design van aluminium en staal maakt het totaalplaatje af en dat maakt de CAGE een waardige headset voor jouw gaming setup.
rockster cross teufel singles day 2021f1636021180

Rockster Cross

Ben je op zoek naar een stevige bluetooth speaker die ook ideaal is voor de nodige outdoor avonturen, dan is de Rockster Cross jou op het lijf geschreven. Deze beefy speaker heeft namelijk een behuizing die bestemd is voor de gekste weersomstandigheden. Met een IPX5-rating weer je zeker dat hij tegen een regenbui kan en de behuizing is verder flexibel en shockproof.
Binnenin die behuizing zit een krachtig stereosysteem met twee tweeters, een subwoofer en twee passieve drivers voor een rijk en helder geluid. Door de ondersteuning van bluetooth atpX weet je zeker dat je gestreamde muziek op de hoogst mogelijke kwaliteit door je speaker heen komt.
Met een accuduur van ruim 16 uur kun je zelfs de langste feestjes van begin tot eind vullen met heerlijke muziek, zonder dat je een oplader nodig hebt. Mocht je aan één Cross niet genoeg hebben, dan heb je zelfs de mogelijkheid om twee speakers met elkaar te koppelen. Dat wordt een feestje om nooit te vergeten!
Dit artikel is in samenwerking met Teufel.