5 acteurs die in de vergetelheid zijn geraakt

Article
zondag, 07 november 2021 om 9:00
Er zijn zoveel acteurs dat het soms een beetje lastig te onthouden is wie in welke film of serie heeft gespeeld. Na een populaire periode vergeet je soms gewoon van sommige sterren dat ze nog gewoon acteren. Daarom hebben wij voor jou 5 acteurs die in vergetelheid zijn geraakt.

Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr. speelde vooral in veel tienerfilms zoals onder andere She’s All That. Hij speelt de populaire Zach Stiller die net is gedumpt door zijn vriendin. Zijn vriend daagt hem uit om Laney Boggs, een meisje dat totaal niet populair is, mee te nemen naar het eindbal om haar om te toveren tot Prom Queen.
Hij speelde ook in de horrorfilm I Know What You Did Last Summer. In de film hebben vier vrienden Julie, Ray, Helen en Barry een voetganger aangereden en in de zee gedumpt. Een jaar later krijgt Julie een briefje waarin staat I Know What You Did Last Summer. Freddie speelde Ray en keerde ook weer terug in het tweede deel I Still Know What You Did Last Summer.
Freddie Prinze Jr. kun je daarnaast ook kennen van de film Scooby-Doo waarin hij Fred Jones speelt. Inmiddels hoor je alleen niet meer zoveel van de acteur die rond de wisseling van de eeuw zoveel rollen had. Zijn meest bekende rol van de laatste jaren is zelfs niet eens een rol waarin je hem ziet, maar alleen zijn stem hoort als Kanan Jarrus, de Jedi Knight uit Star Wars Rebels.

Sylvester Stallone

Sylvster Stallone is vooral bekend als de bokser Rocky, uit de gelijknamige films. Hij is ook bekend als John Rambo in de Rambo films. De eerste films van Rocky en Rambo zijn alweer een tijdje geleden opgenomen dus het is begrijpelijk als je hem af en toe vergeet.
De eerste Rambo film kwam uit in 1982, maar kreeg in 2019 een vijfde deel, en er komt zelfs een deel zes aan! We kunnen dus langer genieten van Sylvester Stallone als John Rambo. Verder keerde Sylvester in 2015 weer terug al Rocky Balboa in de film Creed. Daarin traint hij Adonis Creed, die net zoals hem een bokser wil worden.
In 2010 kwam de film The Expendables daarnaast ook nog eens uit. Stallone heeft deze film geschreven, geregisseerd en speelde de hoofdrol. De film werd vooral bekend door het aantal bekende actie-acteurs die de film had. Er zien hierna nog twee vervolgfilms gemakt, maar zijn niet meer geregisseerd door Stallone, al speelde hij er nog wel in.
percy jacksonf1635521849

Logan Lerman

Logan Lerman is vooral bekend als Percy Jackson in de Percy Jackson films. Er zijn in totaal twee films uitgekomen, Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief en Percy Jackson: Sea of Monsters. Percy is de zoon van de Griekse god Poseidon, de god van de zee.
Logan speelt ook de hoofdrol in de film The Perks of Being a Wallflower. Hij speelt Charlie Krelmeckis, een verlegen jongen die niet gemakkelijk contact legt met zijn medeleerlingen. Na een football wedstrijd raakt hij bevriend met Patrick en zijn stiefzus Sam.

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris is erg bekend door zijn rol als Barney Stinson in How I Met Your Mother. De serie heeft maar liefst negen seizoenen, met het laatste seizoen in 2014. Hoewel iedereen hem herkent als Barney Stinson, heeft Harris in meer series en films gespeeld dan HIMYM.
Een wat jonger publiek kan hem kennen van de Smurfen-films, waarin hij Patrick speelde, de man die de smurfen in huis nam. Neil Patrick Harris speelde daarnaast op Broadway. Zo speelde hij in Rent en Cabaret. Hij heeft ook een paar nummers gezongen voor How I Met Your Mother, en speelde een gastrol in de serie Glee.
In 2017 tot 2019 speelde hij in een Netflix Original genaamd A Series of Unfortunate Events waarin hij de gemene Graaf Olaf speelde. Dit leek al een beetje een laatste redmiddel om weer in de schijnwerpers te komen, maar de grote populariteit die hij rond 2010 had, bleef uit. Het feit dat Emmy-winnaar al jaren niet meer de grote ster is die we kenden zo'n tien jaar geleden. Dat Harris slechts een bijrolletje in The Matrix Resurrections lijkt te hebben, zegt dan ook eigenlijk wel genoeg.
josh hartnettf1635942821

Josh Hartnett

Josh Hartnett is wereldwijd bekend geworden door zijn rol als Danny Walker in de film Pearl Harbor. De film gaat over de Tweede Wereldoorlog waarin Danny en zijn beste vriend Rafe McCawley vliegen in de US Army Air Force. Rafe kreeg de kans om te vliegen in Groot-Brittannië met de Royale Air Force tegen de Duitsers, en gaat helaas dood.
De acteur maakte zijn debuut in 1998 in de film Halloween H20: 20 Years Later. Josh Hartnett speelt in de film John Tate, de zoon van Keri Tate, oftewel Laurie Strode. Strode is het doelwit van de seriemoordenaar Michael Myers. In deze film keert Michael weer terug en vermoord twee van John’s klasgenoten.
Helaas is dat ook direct de laatste keer dat Hartnett een grote rol te pakken had waar je de acteur van kunt kennen. Wat dat betreft is de vergetelheid al lange tijd een vriend van Hartnett en is het eigenlijk de vraag of de acteur dat erg vindt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties